Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7051156 Napisano: 05.10.2022 00:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

ptaszyna napisał(a):

A ja się muszę poskarżyć.
Moje autorskie zdjęcie na Eko konkurs Reginy nawet nie zostało zamieszczone w galerii, bo "Takie zdjęcia znajdują się w grafice komputerowej". 
I jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem?  emotka

Np w iPhone, kierując zdjęciem w górę pojawiają sie parametry zdjęcia, miejsce wykonania, źródło zdjęcia. 

Takiego screena można spreparować i on nic nie udowadnia, lecz spróbuj. To organizatorzy powinni sprawdzić zdjęcie, klikając prawym przyciskiem myszy we Właściwości. Napisz im też o tym w wiadomości. Dobrze by było, gdyby brali pod uwagę, jakim aparatem robili zdjęcie. Bowiem nie każdego stać na wypasioną lustrzankę, np. mając zwykły kompakt lub aparat w telefonie. Zdjęcia poprzerabiane w programie graficznym (choćby w telefonie), wysyłane na każdy konkurs typu "zrób zdjęcie", powinny być wg mnie zdyskwalifikowane z marszu. W konkursach fb i insta - nikt nie jest w stanie tego sprawdzić, bo meta je kompresuje i te zdjęcia tracą na jakości. Jeśli uczestnik wysyła plik zdjęciowy, wtedy we Właściwościach pliku są wszystkie informacje o nim. Jak poprzerabiałaś, to mogą być schody. Co innego, jeśli konkurs dotyczy umiejętności obróbki graficznej zdjęcia.
Jeszcze jedno, "znajdują się w grafice komputerowej" mieli na myśli bazę zdjęć w Internecie, czy to, że zdjęcie uległo przeróbce? Powodzenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7051149 Napisano: 04.10.2022 22:37:54 w Czy informują/ informowali?
Czy za czwartek z Almette Żabka informowali? A za środę ktoś już wspominał. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7051108 Napisano: 04.10.2022 19:34:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Advalue. Aha. I wszystko jasne. I ten ich ekspres na „ekologiczne” kapsułki...
Milka pogardziła bonem - czas zmienić e-mail i numer telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7050911 Napisano: 04.10.2022 00:08:46 w co chcielibyście wygrać?
Samochód i ekspres do kawy. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7050909 Napisano: 03.10.2022 23:31:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja nie otrzymał jeszcze nagrody z konkursu "Gotowi na wakacje" Itm z Los mejores? Nie mam żadnego info o walizce, którą tam wygrałam. Wszystko odesłałam w regulaminowym czasie, paragon też jest ok, sprawdzałam kilka razy czy wszystko się zgadza. Nawet gdyby z niewiadomego powodu miała być negatywna weryfikacja, to chyba by mnie o tym poinformowali?
Napisalam maila do Los Mejores.
Czy ktoś się orientuje czy odpisują na maile w miarę szybko? 

Odpisują i to bardzo szybko. Żeby wygrać u nich to trzeba być przekozakiem. Ja nigdy jeszcze nie wygrałem u nich w kreatywnym konkursie (a gram od roku). Napisz, na pewno Ci odpiszą. Może macie jakieś pomysły, co na Losa... Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7050627 Napisano: 02.10.2022 19:30:50 w Paragony na trwające konkursy
Na konkurs Avanti w Auchan paragon kupię... Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7050374 Napisano: 30.09.2022 23:29:16 w Paragony na trwające konkursy
Coś na konkurs Rockstar w Auchan poszukuję i konkurs Wedel w Intermarche. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7050188 Napisano: 30.09.2022 13:24:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Deskorolka z konkursu Wedel w Carrefour.
Edit. Jednak to longboard. Właśnie się dowiedziałem, że to nie to samo, co deskorolka. Chrześnica się ucieszy, ale dopiero za naście lat. Uwierzyłem w magię wątku na forum i proszę... ☺️ Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7049970 Napisano: 29.09.2022 15:05:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle bonów do itm było i nic nie ustrzeliłem. Tyle kosmetyków w Losie... Lokowanie produktów nigdzie nie pomogło - cytując klasyka, to jest ..... dramat. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7049853 Napisano: 29.09.2022 10:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth, może faktycznie masz rację i może trzeba mieć telefon w „mixie” (zbaraniałem).
P.S.Pisząc „w mixie”, chodziło mi o umowę podpisaną na określoną liczbę doładowań. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7049847 Napisano: 29.09.2022 09:50:43 w Paragony na trwające konkursy
Cinzano - może macie jakiś paragon na zbyciu w atrakcyjnej cenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7049846 Napisano: 29.09.2022 09:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

vivi napisał(a):

Czy ktoś wie jak uruchomić doładowanie cykliczne w Orange  na konkurs - Konkurs "Opłaca się opłacać automatycznie kartą Visa"

Nie wiem jak w Orange, ale próbowałam włączyć w T-mobile i się nie dało, bo... mam telefon na kartę, a musi być na abonament. Dla mnie to nonsens. emotka

Nie trzeba mieć abonamentu w danej sieci, by brać udział w tym konkursie. Sam posiadam T-Mobile na kartę. Trzeba się zarejestrować na stronie doładowań T-Mobile. I ustawić cykliczne doładowania - wpisz jakąś dowolną kwotę i czas, co który sieć ma Ci pobierać z konta pieniądze na doładowania telefonu. Potem się zarejestruj w konkursie i finito. Jak się skończy konkurs, to zawsze możesz zrezygnować z tych cyklicznych pobierań z konta, bo do chrzanu z tym...
Co do abonamentu (o ile ktoś posiada i chce to zgłosić do konkursu): trzeba mieć uruchomione płatności automatyczne i normalnie się rejestrujesz. Ja z kazdymi płatnościami uważam, dlatego przy takich płatnościach używam karty wirtualnej. Miałem złe doświadczenie z BlueMedia, gdzie próbowałem się z nimi skontaktować, w związku z utkwieniem mojego doładowania (przelewu) w czarnej dziurze. A poza tym wole najpierw przejrzeć swoje rachunki niż dać sobie gmerać komuś (obcym usługodawcom) w portfelu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7049610 Napisano: 27.09.2022 23:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W ogóle z tą loterią KitKata są jakieś cyry. Strona loterii miała dziś ok. pierwszej w nocy jakieś problemy. 5 minut czekałem aż otrzymam wiadomość, czy wygrałem - nie doczekałem się. Wpisałem ponownie i komunikat  "kod już wykorzystany". Niestety nie wiem, czy był wygrany. Trochę słabo, że nie wpisuje się maila, czy numeru telefonu. No no jak im udowodnisz, że kod jest Twój. Zresztą dwa razy miałem taką sytuację. Wysłałem im dwie wiadomości z zapytaniem, czy dany kod jest wygrany.
Ktoś mi pewnie powie z Forum, że mam być cierpliwy i czekać. Otóż ja właśnie tylko raz kliknąłem, nie odświeżyłem stronę i nie otrzymałem komunikatu. A tak to komunikat zwykle po sekundzie otrzymuję. Dziś strona działa jak należy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7049608 Napisano: 27.09.2022 23:04:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kubuś z C4 mnie dobił. Dwa zgłoszenia i same pudła. Ciekawe jak w ogólnopolskiej loterii. Przynajmniej pożytek z tych musików. Hmm, będą we wspaniałych rękach.
A tak... to bym chciał coś dla mojej ukochanej Chrześnicy wygrać. Wątku, jakiś tablet, Lego, bonik do Empiku, cokolwiek, bo "krzesnego" korci, by coś kupić z własnej kieszeni, więc lepiej coś wygranego. emotka
P.S. Samochodem nie pogardzę. emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

fan-mandaryny

#7049482 Napisano: 27.09.2022 14:51:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od trzech tygodni w Laysach nie grałem, a paragonow się trochę uzbierało... Niestety brak mi pomysłów już na ten konkurs.
Za to Milka mnie rozczarowała. Odpowiedź konkursowa była już dostosowana do tego nowego zmienionego pytania. A może to był mój błąd i nie powinienem był nic zmieniać? Konkurs obejmował wszystkie Carrefoury Expressy wiec nie dziwota, że moja odpowiedz im umknęła. Nie jestem taki skromny, wiec nie przepraszam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7049459 Napisano: 27.09.2022 13:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak mało laureatów w konkursie Milki w C4? Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7049328 Napisano: 27.09.2022 02:14:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście e-maila zwrotnego z konkursu Baq, czy tylko informację na stronie konkursowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7048635 Napisano: 22.09.2022 21:10:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Abrakadabra - Smolar i Avanti - idźcie do diabła. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7047929 Napisano: 19.09.2022 21:11:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kumala - akcesoria - DPD - e-mail i dokumenty zwrotne do podpisu. Wyświetl w wątku >>
2 darog, mili05 0

fan-mandaryny