Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fan-mandaryny
Postów 1330
Data rejestracji 05.07.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jeszcze jedno, "znajdują się w grafice komputerowej" mieli na myśli bazę zdjęć w Internecie, czy to, że zdjęcie uległo przeróbce? Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Milka pogardziła bonem - czas zmienić e-mail i numer telefonu. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Edit. Jednak to longboard. Właśnie się dowiedziałem, że to nie to samo, co deskorolka. Chrześnica się ucieszy, ale dopiero za naście lat. Uwierzyłem w magię wątku na forum i proszę... ☺️ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
P.S.Pisząc „w mixie”, chodziło mi o umowę podpisaną na określoną liczbę doładowań. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Co do abonamentu (o ile ktoś posiada i chce to zgłosić do konkursu): trzeba mieć uruchomione płatności automatyczne i normalnie się rejestrujesz. Ja z kazdymi płatnościami uważam, dlatego przy takich płatnościach używam karty wirtualnej. Miałem złe doświadczenie z BlueMedia, gdzie próbowałem się z nimi skontaktować, w związku z utkwieniem mojego doładowania (przelewu) w czarnej dziurze. A poza tym wole najpierw przejrzeć swoje rachunki niż dać sobie gmerać komuś (obcym usługodawcom) w portfelu. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ktoś mi pewnie powie z Forum, że mam być cierpliwy i czekać. Otóż ja właśnie tylko raz kliknąłem, nie odświeżyłem stronę i nie otrzymałem komunikatu. A tak to komunikat zwykle po sekundzie otrzymuję. Dziś strona działa jak należy. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A tak... to bym chciał coś dla mojej ukochanej Chrześnicy wygrać. Wątku, jakiś tablet, Lego, bonik do Empiku, cokolwiek, bo "krzesnego" korci, by coś kupić z własnej kieszeni, więc lepiej coś wygranego.
P.S. Samochodem nie pogardzę. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Za to Milka mnie rozczarowała. Odpowiedź konkursowa była już dostosowana do tego nowego zmienionego pytania. A może to był mój błąd i nie powinienem był nic zmieniać? Konkurs obejmował wszystkie Carrefoury Expressy wiec nie dziwota, że moja odpowiedz im umknęła. Nie jestem taki skromny, wiec nie przepraszam. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny
Postów 1330
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
fan-mandaryny