Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7209977 Napisano: 30.09.2024 17:25:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mellowfruit napisał(a):

Czym wysyłają Haribo?

DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209684 Napisano: 29.09.2024 15:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

elmas napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Co zrobić jak mam paragon z ukośnikiem 00/00 a formularz Fortisa go nie przepuszcza, bo pojawia się komunikat, że tylko cyfry? Wpisać wszystkie cyfry bez ukośnika? Wpisać tylko te przed ukośnikiem? Nie mam doświadczenia z tą agencją emotka

Ja bym wpisała wszystkie.

chyba tak zrobię, mam nadzieję, że Fortis to uzna...

Dlaczego miałby nie uznać? Możesz jeszcze zrobić zrzut ekranu z próby zgłoszenia numeru z ukośnikiem (żeby na wszelki wypadek mieć dowód, że formularz przepuszczał tylko cyfry), ale myślę, że nie powinni robić problemu. Zwróć tylko uwagę, czy na pewno wpisujesz dobry numer, bo Fortis często wymaga innego niż ten z góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209668 Napisano: 29.09.2024 14:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Co zrobić jak mam paragon z ukośnikiem 00/00 a formularz Fortisa go nie przepuszcza, bo pojawia się komunikat, że tylko cyfry? Wpisać wszystkie cyfry bez ukośnika? Wpisać tylko te przed ukośnikiem? Nie mam doświadczenia z tą agencją emotka

Ja bym wpisała wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209584 Napisano: 29.09.2024 07:18:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy ktoś próbował wysłać zgłoszenie na NAN wczoraj lub dzisiaj? Bo od wczoraj mam problem z ustawieniem daty zakupów, maksymalnie pozwala na 27.09 a ja kupowałam 28.09. Dziś tak samo.

Miałam podobny problem w poprzednim etapie, ale tylko na jednym telefonie - bez problemu wysłałam zgłoszenie z innego. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7209548 Napisano: 28.09.2024 17:58:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natxalka napisał(a):

Hej! Widziałam że już macie bilety na mecze z Inpostu, wszyscy już dostali? U mnie nie ma nic na mailu na mecz Polska-Chorwacja…

Ja też czekam na bilety na ten mecz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209377 Napisano: 27.09.2024 15:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.

Kawa w puszce kupiona w Biedronce ma opis "KaMieLavEspres250g" i kosztuje 20,99 zł. Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

elmas

#7208536 Napisano: 24.09.2024 22:33:17 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu.

1. Ja trafiłam na boota .🤬Co wyłapuje słowa, które ma zaprogramowane i to same instrukcje powielane po stokroć rozsyła. Dobrze by było właśnie trafić na osobę a nie jakiexbott a to trzeba mieć czas czekać jeszcze .jak telefon przejdzie w stan uśpienia to od razu rozłącza "czat". 

2. Kropka Bordo wkurza bo już w przeciągu miesiąca acruga nagrodę próbuje chce zawłaszczyć i to robi w biały dzień 🤬🤬😤

Może spróbuj napisać temu botowi coś dziwnego, użyć jakiejś trudnej konstrukcji językowej. Jakiś czas temu miałam sprawę do Orange, chyba trochę zbyt kwieciście ją opisałam i bot na czacie wymiękł - napisał, że nie rozumie i że przekieruje mnie do konsultanta-człowieka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

elmas

#7208523 Napisano: 24.09.2024 21:43:49 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

elmas

#7208519 Napisano: 24.09.2024 21:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

donia7 napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ???

Ponawiam pytanie czy wszyscy już otrzymali smsy z wygrana ?

Wczoraj dostałam obie wygrane... Napisz do nich, bo oni lubią zabierać nagrodę za drobnostkę i nie raczą o tym powiadomić. Ostatnio mi 200 zł z któregoś konka przepadło emotka

Tak mi też ostatnio zabrali i jeszcze jak to zabiorą .po telefonie wysłali mi zdjęcie moich papierów ale dowodu na to może rejestrując paragon zgubiłam cyfrę nie doslali. Czuję, że i tu się to,pędzili 🤬(  z kaktusa  chorten mi zajumali) i teraz tu 😡😡🤬😤😤😤

Mnie też brakuje jeszcze jednego SMS-a, a jestem całkowicie pewna, że wszystko zrobiłam prawidłowo (mam zrzuty ekranu i zdjęcia). Jeśli nie ogarną się do końca tygodnia, napiszę reklamację. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

elmas

#7208349 Napisano: 24.09.2024 12:48:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś jeszcze czeka na BLIK z konkursu Nuii w Lewiatanie? Właśnie dotarł kod z Kaktusa ze Stokrotki, a tamtego wciąż brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7208204 Napisano: 23.09.2024 20:19:46 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
bianka33 napisał(a):

Lipton 2 kubki wysyłają już coś? Bo termin do 25.09

Wygląda na to, że tak - w aplikacji DPD mam powiadomienie o przesyłce gotowej do nadania. Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

elmas

#7207526 Napisano: 20.09.2024 18:12:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
loteryjny napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na voucher do energylandii z aquafresh?

Ja czekam, wygrałam pod koniec sierpnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7200759 Napisano: 22.08.2024 12:26:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
helcia85 napisał(a):

"Kulinarna podróż po smakach Azji" Lidl - zestawy zupek ktoś już dostał? tan viet

W aplikacji InPost mam przesyłkę w przygotowaniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7198298 Napisano: 10.08.2024 12:37:47 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

elmas napisał(a):

Wkurza mnie, że pierwszy raz w życiu (a gram od kilku lat) przepadnie mi nagroda - zawsze bardzo uważnie czytam regulaminy, a jednak nie zauważyłam, że w konkursie "Chrupnij wakacje" obowiązuje lista produktów. Wkurza mnie też to, że od razu nie odrzucono mojego zgłoszenia (w końcu trzeba było wgrać zdjęcie paragonu), bo wtedy przynajmniej ktoś inny mógłby dostać ten bon  emotka

a czemu przepadnie? Ta lista produktów to chyba z czapy bo np nie ma w ogóle na niej Peppies, które niby można było kupić. Ja bym się kłóciła że jest niepełna i w ogóle bzdurna bo nawet pisze "Jajkonik talarki"...

Dzięki, może spróbuję coś zdziałać - w sumie i tak nie mam nic do stracenia. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

elmas

#7198286 Napisano: 10.08.2024 11:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z capri sun dostaliście bony na 200 zł ? Ja dostałam 1 na 100zl. Dopiero dziś otworzyłam paczkę

Do mnie dotarły normalnie, 2 x 100 zł. Widać w Twoim przypadku ktoś się pomylił przy pakowaniu  emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7198285 Napisano: 10.08.2024 11:46:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że pierwszy raz w życiu (a gram od kilku lat) przepadnie mi nagroda - zawsze bardzo uważnie czytam regulaminy, a jednak nie zauważyłam, że w konkursie "Chrupnij wakacje" obowiązuje lista produktów. Wkurza mnie też to, że od razu nie odrzucono mojego zgłoszenia (w końcu trzeba było wgrać zdjęcie paragonu), bo wtedy przynajmniej ktoś inny mógłby dostać tę kartę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7196931 Napisano: 05.08.2024 14:09:21 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Ktoś wie jak się płaci kartą podarunkową z biedronki? Inaczej niż e-kodem? Da się na samoobsługowej?

Jeśli chodzi Ci o plastikową kartę, nie udało mi się takiej użyć przy kasie samoobsługowej. Nie jestem pewna, bo to było jakiś czas temu, ale wydaje mi się, że kasjerka musiała włożyć kartę do czytnika przy zwykłej kasie i dopiero wtedy płatność przeszła. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

elmas

#7194656 Napisano: 26.07.2024 12:07:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Widzę, że leci rezerwa z Capri Sun, zawsze będzie ten cień wątpliwości czy na pewno wszystkie maile dotarły emotka

O, to samo chciałam napisać. Przy jakimś poprzednim konkursie mieli problem, bo nie wszystkie maile od nich wyszły, a jak już wyszły, to pojawiło się sporo wpisów w MDW. Czyli coś jednak szwankuje po ich stronie... I teraz pytanie, czy główni laureaci nie dostali maili, czy przegapili, bo może urlopy itd. emotka

Moim zdaniem część maili nie dotarła do laureatów. Nie wierzę, że aż 2 osoby, które wygrały główne nie odesłały danych. Poza tym jak na tą ilość nagród na forum pochwaliło się bardzo mało osób. Tak, tak wiem, że nie wszyscy się wpisują, ale statystycznie jest to jakiś mniej więcej stały odsetek wygrywających. Nav to niestety nie Avanti i nie informuje ponownie, telefonicznie itd.

NAV informuje ponownie - jakieś dwa dni przed terminem odesłania danych z Capri Sun dostałam od nich przypomnienie (mail z wygraną wcześniej dotarł, tylko nie miałam czasu wypełnić formularza). Wyświetl w wątku >>

elmas

#7194530 Napisano: 25.07.2024 21:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino.

To brak nie zaradności, ale cierpliwości. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

elmas

#7194442 Napisano: 25.07.2024 16:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0