Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7235728 Napisano: 17.01.2025 15:12:02 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

W jaki sposób informują Tchibo DC?

SMS. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

elmas

#7234141 Napisano: 10.01.2025 20:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

elmas napisał(a):

Agnes napisał(a):

Co wozi FedEx? Mam smsa że dostarcza mi paczkę w poniedziałek

Do mnie jedzie zestaw karm Gourmet.

No tak do Was jedzie, a ja czekam dalej na dwie zawieszki i nic emotka

Cierpliwości - ja wygrałam bardzo dawno temu, na samym początku listopada, więc trochę im zajmuje to przygotowywanie paczek do wysyłki  Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

elmas

#7234132 Napisano: 10.01.2025 19:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Co wozi FedEx? Mam smsa że dostarcza mi paczkę w poniedziałek

Do mnie jedzie zestaw karm Gourmet. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7234068 Napisano: 10.01.2025 14:49:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alienistka napisał(a):

Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl - pamiętacie który numer paragonu podawało się w tym konkursie ? Ten na górze czy ten na dole (na środku)?

Jeśli zgłaszałaś e-paragon z aplikacji, to numer na dole, a jeśli zwykły, papierowy paragon, to numer na górze. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7233664 Napisano: 08.01.2025 18:44:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
delfinka101 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali zestawy karmy gourmet?
No i czy wysyłali już bony do Dino z Jan Niezbędny i 200 z pepsi z lidla?

Kart do Lidla jeszcze nie wysyłali. 
Jeśli chodzi o karmę, to czekam na zestaw wygrany na początku listopada (nie dostałam maila z weryfikacją, ale moje dane są na liście). Wyświetl w wątku >>

elmas

#7233562 Napisano: 08.01.2025 15:30:08 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

catcat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem...

Komuś ostatnio Smolar odpisał, że "samodzielna zapłata" - ten punkt w regulaminie rozumie jako zapłatę kartą lub gotówką...
ale z doświadczenia z tego powodu nigdy mi nie odrzucili paragonu.

Dzwoniłam do nich w grudniu...i właśnie uzyskałam taką odpowiedz, że zapłata czymś innym niż gotówka czy karta odpada (finalnie nie zagrałam na paragony, za które płaciłam bonami 😢). Nie mogę jednak pojąć czym różni się zapłata kartą od zapłaty bonem - to i to stanowi płatność, na podstawie której otrzymuje się paragon fiskalny, który daje możliwość udziału w konkursie.

Na upartego regulamin nie precyzuje w jaki sposób należy zapłacić, a bon jest formą płatniczą akceptowaną przez sklep. Myślę, że w sytuacji wygrania na taki paragon regulamin działa na korzyść laureata. Kwestia czy ktoś chce podjąć ryzyko i się z nimi szarpać, czy lepiej zjeść te parówki z niesmakiem i kupić nowe. 

Ja również nigdy nie miałam zakwestionowanego paragonu opłaconego bonami.

Gdyby Smolar naprawdę nie uznawał takich paragonów, to przecież mógłby napisać w regulaminie, że "zakupy opłacone bonem/kartą podarunkową nie biorą udziału w loterii/konkursie". Nie sądzę, żeby pracownicy chcieli się szarpać (i przegrać) z wkurzonymi laureatami. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7233441 Napisano: 08.01.2025 11:36:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dopiero dzisiaj znalazłam bon do Intermarche, który trzeba było wykorzystać do końca zeszłego miesiąca emotka
Szukałam go przez kilka dni na początku grudnia, ale wszyscy w domu powtarzali mi, że na pewno się pomyliłam i wszystkie bony już wydałam, aż w końcu w to uwierzyłam i przestałam szukać. A dziś okazało się, że bon był w schowku w samochodzie. 

Ech, moje postanowienie na ten rok to dbać o porządek w swoich rzeczach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7229567 Napisano: 16.12.2024 15:19:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
deva napisał(a):

elmas napisał(a):

deva napisał(a):

Grześki, żabka, nav??

Na razie nie wysyłali, ale chyba powinni to zrobić jeszcze przed Świętami  emotka

według moich wyliczeń w tym tygodniu, mija właśnie szósty tydzień i na razie cisza, eh

Ja odsyłałam dane 12 listopada, więc wychodzi mi, że sześć tygodni upłynie w Wigilię (chyba że źle liczę - tak też może być).

A, teraz zauważyłam, że w mailu z powiadomieniem o wygranej jest termin 24.12.2024 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7229559 Napisano: 16.12.2024 15:01:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
deva napisał(a):

Grześki, żabka, nav??

Na razie nie wysyłali, ale chyba powinni to zrobić jeszcze przed Świętami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7229555 Napisano: 16.12.2024 14:59:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
peciepecie napisał(a):

Wysyłali już może karty z konkursu "Moc szczęścia" w DC?
I karty do lidla z konkursu "Strach się bać" od Avanti? Dostałam już dawno temu przelewy z cheetos, a tu cisza ;/

Nie i nie - czekamy emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7228414 Napisano: 10.12.2024 22:29:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nanajka81 napisał(a):

A z grzeskiw z zabki.bliki były?

Raczej nie było - w każdym razie ja swojego jeszcze nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

elmas

#7228412 Napisano: 10.12.2024 22:27:49 w Żabka
gregory04 napisał(a):

Czy ktoś kupował wczoraj lub dziś Garage i czy dochodzą kody??

Ja kupiłam dzisiaj, kod dostałam od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7220312 Napisano: 09.11.2024 22:52:12 w Popraw sobie humor...
FBsebastian3 napisał(a):

Narzeczony mojej kotki. Można mu zaufać? Oddać mu jej  łapke?

Świetny wpis! W końcu co może bardziej poprawić humor niż zdjęcie bezdomnego, rannego kota? emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7218549 Napisano: 04.11.2024 13:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Co dziś wozi Gls?

Do mnie jedzie naszyjnik z NAN. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7218360 Napisano: 03.11.2024 19:26:17 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

elmas napisał(a):

donia7 napisał(a):

Jak sprawdzić saldo karty do Nike (tej od Amooco z Wedel)? Tam nie ma żadnego PINU emotka

A PIN nie jest pod tym paskiem w zygzaki, po prawej stronie karty, pod kodem kreskowym? Nie można tego zdrapać? U siebie jeszcze nie próbowałam, ale miałam kiedyś kartę Lotos i PIN był właśnie tam.

Jest dalsza część kodu składająca się z 14-stu cyfr...

Oj, to faktycznie dziwne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7218357 Napisano: 03.11.2024 19:20:17 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Jak sprawdzić saldo karty do Nike (tej od Amooco z Wedel)? Tam nie ma żadnego PINU emotka

A PIN nie jest pod tym paskiem w zygzaki, po prawej stronie karty (obok numeru), pod kodem kreskowym? Nie można tego zdrapać? U siebie jeszcze nie próbowałam, ale miałam kiedyś kartę Lotos i PIN był właśnie tam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7217403 Napisano: 29.10.2024 21:03:14 w Żabka
ReneK napisał(a):

Czy ktoś mi doradzi !
jeśli kupiłam dziś ponownie na Wyzwanie Grześka (jeden kod juz byl widoczny w apce)i przyszly gratulacje ze Wyzwanie Ukończone! a na apce nadal jeden ten poprzedni !Gdzie szukać drugiego🤔 i ogólnie powielonego ukończenia gdzie się mają pokazać kolejne?

A nie masz napisane nad tym kodem "Kod 1/2"? Jeśli masz, to musisz kliknąć strzałkę (w każdym razie tak jest w starej wersji aplikacji). Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

elmas

#7211696 Napisano: 06.10.2024 22:05:35 w Informują
Informują z Konkurs "Każda mordka lubi Żubra" 18+

Rodzaj powiadomienia: E-mail - 21:55
Dodatkowe informacje:
Kamera Wyświetl w wątku >>

elmas

#7211449 Napisano: 05.10.2024 14:15:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
panasa napisał(a):

Czy dostaliście już bilety na Polska Chorwacja z InPost krótka piłka?

Ja jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

elmas

#7211039 Napisano: 03.10.2024 21:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Mam pytanie, wysłałam zgłoszenie z Serenady tylko załączyłam samo zdjęcie paragonu a nie zdjęcie paragonu z kodami. Czy ktoś tak miał i mimo to wygrał samochodzik?

Napisz do nich, na pewno pozwolą Ci dosłać prawidłowe zdjęcie - bez tego nie dostaniesz nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0