Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#6816625 Napisano: 22.10.2021 22:06:26 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje co w sytuacji kiedy:

zamówiłam towar na allegro, z nagłych powodów osobistych nie mogłam odebrać przesyłki Inpost, więc towar wrócił do sprzedającego, jednak nie odstąpiłam od umowy kupna sprzedaży ( już po terminie jest)

Czy w takiej sytuacji pieniądze przepadają, dlatego że nie odstąpiłam od umowy kupna w terminie czy jak to wygląda?

chyba masz czas 14dni od otrzymania paczki, a jak nie odebrałaś to ten czas nie zaczął się. Jak mi wiadomo sprzedawca powinien ci zwrócić kasę, ewentualnie pobrać kasę za przesyłki w obie strony(jak to było w ramach allegro smart i paczkomat) to żadnych kosztów sprzedawca nie poniósł oprócz prowizji za sprzedaż dla allegro oraz 0,99zł lub 1,99zł(powyżej 100zł) jak nie wysłał tego samego dnia co zapłaciłaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6816197 Napisano: 20.10.2021 23:51:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
rene napisał(a):

WARTOŚĆ 54 ZŁ!           SPRZEDAM ZA 33 ZŁ!

przecież co chwilę jest promocja na ten dostęp za 4zł na miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6815884 Napisano: 19.10.2021 15:36:46 w Co można dostać gratis?
https://develey.p...nij_kase_Costa_dOro/

Zasady Promocji:
1. Promocja trwa od 15.10.2021 r. do 21.10.2021 r. lub wyczerpania zapasów.
2. Produkty biorące udział w Promocji:
Oliwa z oliwek extra virgin 500 ml zwykła lub niefiltrowana;
• Kompozycja olejów roślinnych VitaPiu 500 ml.

3. Kup 1 szt. oliwy z oliwek extra virgin 500 ml i uzyskaj zwrot 20 zł.
4. Kup 1 szt. oliwy z oliwek extra virgin 500 ml oraz 1 szt. kompozycji olejów roślinnych VitaPiu 500 ml i uzyskaj zwrot 40 zł.
5. Kup 1 szt. oliwy z oliwek extra virgin 500 ml oraz 1 szt. kompozycji olejów roślinnych VitaPiu 500 ml oraz 1 dowolny produkt
objęty promocją i uzyskaj zwrot 50 zł.
Zobacz produkty objęte Promocją 
Zamówienie z wykorzystaniem vouchera / kodu rabatowego nie biorą udziału w promocji. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6815883 Napisano: 19.10.2021 15:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Z tymi kodami z Biedronki, to nie wiem, jeśli to prawda, to wklepywać raczej mogli sami pracownicy, bo jak ja źle wpisałem kod, to potrzebne było logowanie sklepu, więc wątpię, że tak latali po kilka razy, bez podejrzeń, do jednej osoby, chyba że kody były według jakiegoś klucza, to wtedy bez pomyłek można było rzeczywiście wbijać.

niby wychodziło że średnio co 4 zmieniona ostatnia cyfra wchodziła i dlatego musieli zmienić kody oraz zablokować kasy samoobsługowe, gdyż kasjerki musiały co chwile akceptować ze kod błędy, a dużo osób miało wykorzystane kody przez kogoś (a może oni sami wysyłali nie raz ten sam kod na kilka numerów?).

A jeśli chodzi o link to tutaj można przeczytać https://www.wirtu...konsumenckich-opinie Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6815841 Napisano: 19.10.2021 13:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

czyli warto zmazać kod z opakowań gdzie się nie wygrało i wysłać do nich wszystkie opakowania i mieć nowe batony i kody? To był żart ale lepiej wykasować ten post bo zaraz ktoś naprawdę tak zrobi.

Tylko ktoś gupi mógłby tak zrobić - zajrzyj na listy laureatów, ile tam nagród przeszło do losowania dodatkowego (13.12.2021) i poczytaj forum w kontekście na bieżąco przyznawanej rezerwy w tej loterii... emotka

ale oni chcą tylko zdjęcie, więc przed zmywaniem trzeba by zrobić zdjęcie. A są tacy ludzie co by zrobili takie coś, np po akcji z Lidlem gdzie zwracali wszystkie opakowania aby otrzymać zwrot za produkty. Albo teraz kody z szkolenia biedronki wystarczyło zmienić kilka cyfr i wykorzystywali kogoś kody, pomimo ze nad kasami są kamery musieli wyłączyć kody i przesłać nowe bo znalazły się osoby co chcieli wykorzystać tą lukę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6815814 Napisano: 19.10.2021 11:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

darog napisał(a):

KODY KINDER BUENO
- opakowanie promocyjne
- w środku kodu nie ma. 
Mam 2 takie. mam paragony - kupione w Biedronce.  Miał ktoś tak?

Ponad gruby tydzień temu bodajże,jedna z forumowiczek również miała taki kłopot. Agencja chciała aby opakowania z brakiem kodu zostały do niej wysłane listem poleconym

ja tak miałam. Szkoda, że odesłałam tylko 2 opakowania, bonodesłali mi dokładnie tyle batonów ha ha

czyli warto zmazać kod z opakowań gdzie się nie wygrało i wysłać do nich wszystkie opakowania i mieć nowe batony i kody? To był żart ale lepiej wykasować ten post bo zaraz ktoś naprawdę tak zrobi. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6815055 Napisano: 14.10.2021 22:14:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

atyde25 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie pytanko do doświadczonych emotka . Czy jest sens grać w loteriach bramkowych w późnych godzinach popołudniowych i wieczornych? Np. o 18? O 22? Niby nie powinno to mieć znaczenia, ale mam poczucie, że pewnie już nagrody dziennie zostały rozdzielone we wcześniejszych porach dnia. Jakie są Wasze doświadczenia na tym polu?

Dlatego trzeba dokładnie przeczytać w jakich godzinach otwarte są bramki  tak jak w Kole Fortuny ciasteczkowej od  9 do 19.Nie ma rady trzeba studiować regulaminy.A w tych całodobowych strzelasz kiedy chcesz i tyle.

Dodam od siebie, że nie każda strona sama blokuje dodawanie zgłoszeń poza godzinami otwarcia bramek (np. loteria Zozole Smolara blokuje, szacun za to) emotka

ale konsola nie jest w bramkach i powinno się dać zgłaszać cały czas, a nie tylko w tych godzinach kiedy są nagrody natychmiastowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6814917 Napisano: 14.10.2021 12:52:01 w Smolar
przejs napisał(a):

Wygrałam doładowanie w loterii zozole. Mam potwierdzenie na mailu itd ale gdy próbuje wypełnić formularz zwycięzcy to wyskakuje info, że nie mają mnie w bazie laureatów. Co to za cuda? Miał ktoś tak? Na jakiego maila do nich napisać, żeby to sprawdzili? 

a numer paragonu zaczyna się od 0? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6814825 Napisano: 13.10.2021 23:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Czy w Tic Tak można wybrać rozmiar bluz?

wcześniej można było wybrać i trzeba było wybrać dwa rozmiary. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6814067 Napisano: 09.10.2021 23:55:12 w Co można dostać gratis?
agawaga napisał(a):

karkocka napisał(a):

https://www.promocjavtech.pl/#home
Vtech „100 procent zabawy, 50 zł zwrotu!"

Ktoś się orientuje czy jak kupię zabawkę w smyku online to fakturę dostanę od razu na maila czy dopiero w zamówieniu razem z zabawką? Nie wiem czy ryzykować  emotka

tak otrzymasz fakturę przed dotarciem do sklepu, lecz oni chcą potwierdzenie z odbioru ze sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6813956 Napisano: 08.10.2021 22:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Do kiedy są ważne karty od Albedo do Biedronki te po 50 zł

na tej stronie nie pokazuję się data ważności:
https://kartypoda...mbership-status-form

? Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

dany-duszek

#6813955 Napisano: 08.10.2021 22:51:24 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie olx.. dotąd był to portal całkowicie bezpłatny, a teraz już zaczynają opłaty dodawać  emotka

a jaka opłata się pojawiła? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6812131 Napisano: 30.09.2021 21:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

skarb888 napisał(a):

sweety162 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

Uwaga odnośnie bonów Biedronki 15zł nie używajcie ich na kasie samoobsługowej bo przepadną

beznadzieja ja swoje użyłam na samoobsłudze 

Ja swój uszyłam w kasie samoobsługowej i wprowadziłam jako kod produktu- cena obniżyła się o 15 zł i wszystko było ok

W ubiegłym tygodniu też zdążyłam użyć swój bon na samoobsłudze, ale w tym tygodniu musieli coś zmienić, bo mąż próbował wykorzystać swój bon i bon przyjęło, ale nic mu nie zrabatowało.

Dzisiaj użyłam 10 kodów na kasie samoobsługowej i przeszło emotka

można użyć kilku kuponów w trakcie jednych zakupów?

tym razem to są kupony rabatowe więc nie można użyć więcej. Wcześniej(rok temu czy kiedy była wcześniejsza akcja szkoleniowa) były zwykłe bony i można było je łączyć ile się chciało. Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

dany-duszek

#6812130 Napisano: 30.09.2021 21:44:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

awe napisał(a):

Ja dziś po południu nie mogłam użyć na kasie samoobsługowej (robiłam wszystko wg Waszej isntrukcji)- a w zwykłej przeszło bez problemu. 

Ten sam bon ?
U mnie jak nie wszedł , to obsługa usunęła cały koszyk zakupów, żeby zrealizować w normalnej kasie a tam - WYKORZYSTANY.

Zablokowali możliwość realizacji na samoobsługowych- jeszcze dwa dni temu można było.

dzisiaj około 12 niby zablokowali możliwość używania kodów rabatowych na kasach samoobsługowych, nie tylko te ze szkolenia, ale z innych akcji także. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6812093 Napisano: 30.09.2021 20:07:40 w SNICKERS
anialistopad napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Czy ktoś ma dwa maile do jednej wygrane? Ponieważ otrzymałem 1 przelew, a dostałem 2 maile o wygranej tego samego dnia najpierw rano, a później wieczorem. I czekałem na dwa przelewy, dzisiaj patrzę ze link do formularza obu taki sami, czyli na to wychodzi ze tylko raz wygrałem, a dostałem dwa maile o wygranej?

Nie powinieneś dostać 2 przelewy. Masz 1 wygrane z roznyvh losowań. Napisz do nich to Ci wyjaśnia

dostałem dzisiaj łaskawie odpowiedź ze mam 1 wygraną z tego dnia, pomimo ze otrzymałem 2 maile o wygranej, oraz informację ze u nich w systemie jest tylko 1 mail wysłany pomimo ze otrzymałem dwa maile jeden przed 10, drugi po 17. I poinformowali mnie ze mogę napisać reklamacje, ale protokół losowania jest potwierdzeniem wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6810917 Napisano: 26.09.2021 14:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

titinunu napisał(a): Dzisiaj już nie grajcie w Ferrero emotka

A w Ferrero jest tylko jedna nagroda dziennie? Przecież jest 200 nagród na 45dni wiec wychodzi po 4-5 na dzień. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6810905 Napisano: 26.09.2021 13:55:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
allegro smart na rok zamienię na 2 kody paysafecard 20zł czyli łącznie 40zł lub 2 karty allegro po 20zł allegro łączenie 40zł

To jest jeden kod na rok. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6810904 Napisano: 26.09.2021 13:54:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrkingpl napisał(a):

Smolar nagrody lub przelewy wysyła szybko? Czy zwleka do końca terminu?

zależy kto obsługuje, ale zazwyczaj czekają na ostatni dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6810721 Napisano: 24.09.2021 22:31:17 w SZUKAM....
czy ma ktoś niewykorzystane kody na xbox 7 dniowy co dawali za udział w konkursie pringles to było chyba rok temu, i ich nie wykorzysta i by chciałby mi dać? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6810719 Napisano: 24.09.2021 22:27:50 w Co można dostać gratis?
dany-duszek napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

nie wiem czy było - allegro osoba, która ma smart może zaprosić za darmo 1- 9 osób, które też będą miały smart za darmo (akcja się nazywa allegro smart family)

to lepiej poinformować ze można kupować z darmową dostawą do punktów kolporter lub epaka bez smarta, nawet od 1zł tylko sprzedawca musi mieć udostępnioną metodę dostawy. A paczki do punktu dostarcza kurier UPS więc dostawa jest szybka.

jak nie możecie znaleźć nic z tą opcją wysyłki to trzeba wybrać:

a wtedy mamy aukcję z kolporterem i epaka bez minimum zakupu za 0zł.

Wyświetl w wątku >>
1 margo1 0