Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#7212425 Napisano: 09.10.2024 12:11:52 w Wkurza mnie...
reolo3 napisał(a):

Meil od Loterii DPD pickup, moja pierwsza wygrana więc nwm o co chodzi.
Niech się pocałują w d... Więcej do pickupa nie zamawiam emotka

Z przykrością informujemy.
Twoje zgłoszenie
w loterii pod nazwą
Co to jest DPD Pickup?
zostało zweryfikowane negatywnie.

Powód negatywnej weryfikacji:
Powodem jest niespełnienie warunków zapisanych w regulaminie loterii §4, ust. 2 i 3.

Czyli na to wychodzi ze podałeś inne dane niż były na paczce. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

dany-duszek

#7212296 Napisano: 08.10.2024 22:14:15 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
PPPet-er napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Gdzie można kupić produkt Budyń Winiary z opisem który będzie pasował Unique One Sp. z o. o. ? Ponieważ w Dino, Lidl, Auchan itd. nie ma w opisie paragonu ze to winiary.

Biedronka

u mnie tylko galaretki i budyń z kitkat w biedronce. A Budyń zwykły jedynie widziałem kiedyś w standzie sezonowym w biedronce, ale już nie ma tego standu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7212250 Napisano: 08.10.2024 20:01:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie można kupić produkt Budyń Winiary z opisem który będzie pasował Unique One Sp. z o. o. ? Ponieważ w Dino, Lidl, Auchan itd. nie ma w opisie paragonu ze to winiary. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

dany-duszek

#7211833 Napisano: 07.10.2024 13:11:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy jest tu może ktoś kto też wygrał bony do Decathlonu z walizką Fuzetea i już próbował je realizować? Nie działają, wyskakuje błąd, że zły numer karty, a organizator na razie milczy emotka

a tutaj sprawdź https://www.decat...R_SYQa6ydJZ1M0CAcUKJ jaka jest informacja Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7211515 Napisano: 05.10.2024 23:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

zjadło mi kod Almette. Najpierw napisali (po wklepaniu kodu) że mają problemy z bazą, i żeby spróbować ponownie. A po 10 minutach kod był już jako użyty...Maila brak.

ale kiedykolwiek dostałeś od nich maila? Bo ja w tym roku nic nie dostałem od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7210979 Napisano: 03.10.2024 17:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

mi także nie wydali nagrody, gdyż paczka dotarła do nich dzień roboczy później niż mieli w regulaminie, a wysłałem im list drugiego dnia po otrzymaniu maila o wygranej i kurierem, lecz paczka gdzieś im zaginęła i dopiero po 10 dniach dostarczyli od wysłania i nagrody nie dostałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7210976 Napisano: 03.10.2024 17:42:16 w SZUKAM....
moniaj1 napisał(a):

Czy ma ktoś kody z loterii dpd pickup na paczkę za 5 zł i nie będzie z nich korzystał? Wystawiłam na licytację kilka rzeczy dla chorego chłopaka, oferując darmową wysyłkę do dpd pickup osobie która wylicytuje daną rzecz. Zaczęłam szukać tych kodów na poczcie i znalazłam tylko 1 a potem doczytałam że 1 osobie przysługuje tylko 1 taki kod 🙈 Potrzebuje 2 🙏

w aplikacji możesz nadać paczkę za 10zł, więc 5zł więcej. A kody z tej akcji są ważne chyba do lutego 2025, więc każdemu do tego czasu może być potrzebny kod. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7210974 Napisano: 03.10.2024 17:38:34 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gourmet:
Dino: gazetka do 8.10

Auchan: gazetka do 09.10

Lecz w obu przypadkach zapewne będzie problem z opisem paragonu, więc od razu trzeba się wybrać po pieczątkę na paragonie ze to były produkty Gourmet, gdyż ta agencja nie przyjmuję paragonów z zdjęcie produktów. Wyświetl w wątku >>
1 Madzia88 0

dany-duszek

#7209989 Napisano: 30.09.2024 17:56:18 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

Czy kody do apki Coca-cola sa nadal na puszkach?
Czy juz tylko plastic?

tak są cały czas na puszkach. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

dany-duszek

#7209988 Napisano: 30.09.2024 17:55:01 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Drużyna a (a) poszłam zobaczyć te ciężarówki emotka  haha i fajne są

Film, ser czy zabawka? Czy jeszcze cos innego...

ciężarówki- skrót myślowy- fajne są ciężarówki które przyjdą do mnie jako nagroda gwarantowana z serenady

a gdzie tą ciężarówkę można zobaczyć na żywo? Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7209537 Napisano: 28.09.2024 16:48:16 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=
delfinka101 napisał(a):

Czy główne i rezerwowe z Krakusa już poszły? Nie wiem czy mogę wyrzucić już opakowania.

delfinka101]Czy główne i rezerwowe z Krakusa już poszły? Nie wiem czy mogę wyrzucić już opakowania.tutaj masz filmik z losowania https://www.youtu.../watch?v=75B-QaX_1zs więc jak nie wylosowali ciebie do głównej i rezerwy to już na nagrodę główną możesz wyrzucić. Więc jedynie na nagrodę codzienną, ale nie wiem czy była przewidziana rezerwa do tej nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7209158 Napisano: 26.09.2024 19:51:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Ser Serenada gdzie kupujecie?

nanajka81 napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Ser Serenada gdzie kupujecie?

jest w biedrze ale drogi (8.99), ktoś pisał o kauflandzie.

W Kauflandzie do wczoraj był w promocji 4,99 zł. Ja dziś kupiłem w kostce za 7,89 zł (nie biorę udziału w konkursie po prostu był najtańszy)  emotka

najtaniej od dzisiaj do 02.10 w DC po 3,19 zł za 100 gram na wagę (tylko nie wiem, czy też na wagę może być)?

nie, nie może być na wagę, gdyż trzeba mieć kody które są tylko w pakowanych paczkach. Ja kupiłem w Auchan za 4,28zł ale promocja chyba zakończyła się wczoraj. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7209156 Napisano: 26.09.2024 19:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

anialistopad napisał(a):

23 września wysyłałam list polecony priorytet do fererro i ten list cały czas jest w transporcie . Nie ma aktualizacji czy to normalne na poczcie jest? Czy list zaginął w akcji .

Ostatnio, przy okazji wysyłania listu do Smolara miałem taką samą sytuacje. Zadzwoniłem na infolinię PP, gdzie Pani poinformowała mnie że jeśli jest status "w transporcie" to oni nie mają pojęcia gdzie jest mój list, bo dla poleconych nie mają live trackingu w odróżnieniu od paczek, gdzie na bieżąco jest pełna historia. emotka  Na szczęście, list dotarł do adresata, mam nadzieje że z Twoim będzie tak samo. 

Ehh. InPost, wróć i zmieć PP z rynku 

prędzej chyba Nova Post zacznie przejmować rynek listowy niż Inpost. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7209154 Napisano: 26.09.2024 19:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Jak zazwyczaj wysyła nagrody Brandcomm? Z Twix mają wysłać w ciągu 3 dni roboczych. Myślicie, że będzie jakieś powiadomienie?

rok temu wysyłali Inpostem. Więc jak masz aplikację Inpost powinna pojawić się informacja Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

dany-duszek

#7209153 Napisano: 26.09.2024 19:42:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bethan napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Czy wszyscy dostali Bony Dino Tyskie? Czym była wysyłka? emotka

InPost, wszystkie do mnie doszły w tym samym dniu (tydzień temu).

mi pisali ze będzie jeszcze jedna tura wysyłek tych bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7208941 Napisano: 26.09.2024 12:31:16 w WC - rozmowy o wszystkim
SuziMouse123 napisał(a):

Słuchajcie, konkurs Auchan z ptakami- Albedo. Czy przyjmą mi paragon pozytywnie jak nie mam na nim napisanej nazwy produktu promocyjnego ale  dodalam zdj paragonu z produktem obok? W regulaminie jest napisane że musi jasno wskazywac na produkt…

Unique One Sp. z o. o. nie przechodzi zdjęcie z produktem i paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7208937 Napisano: 26.09.2024 12:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Dostałam emaila z serenady, że otrzymuję nagrodę gwarantowaną i,że mam wypełnić na stronie oświadczenie do promocji. Jak wpisuję tam numer tel i dwa kody podane w zgloszeniu to pojawia się komunikat Brak upoważnienia. Na pewno wszystko poprawnie wpisuję. Ktoś jeszcze tak ma?

też tak miałem z godzinę temu, ale przed chwilą kolejny raz wypełniłem i przeszło dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7206957 Napisano: 18.09.2024 19:14:37 w Smolar
medziks1 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z kartami do Lidla od Smolara (konkurs Brief), jedna z nich nie działa, na kasie jest informacja "termin ważności karty upłynął"

https://www.lidl....prezentowa/s10008573 a tutaj jaka jest informacja? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7205981 Napisano: 14.09.2024 18:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wygrał lub wygrywa w zdrapce Action? Ponieważ od dawna niby brak zdrapek na sklepie, to większość osób pewnie od razu wpisało kod po otrzymaniu, to w tej chwili bramki powinny być łatwo do trafienia, a nic nie wpada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7205624 Napisano: 12.09.2024 18:51:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Majkii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

7 days wysyłał weryfikację do wygranych bluz?

Nie, ale sprawdź w aplikacji dpd bo właśnie nadają.

Mam 2 sztuki,ale było więcej i tak się zastanawiam czy coś nie pomieszałam

Może jeszcze wpadną bo dopiero nadają emotka

jeszcze nie nadają, tylko generują etykiety. Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0