Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#7222957 Napisano: 19.11.2024 23:43:41 w Paragony na trwające konkursy
posiadam paragon tyskie zamienię na budyń winiary, tic tac lub nestle Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7222955 Napisano: 19.11.2024 23:36:50 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
PPPet-er napisał(a):

snowflake napisał(a):

A gdzie w ogóle kupię Hoop Colę? 🫣

Dino

czy  na paragonie jest informacja ze to hoop coola? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7222954 Napisano: 19.11.2024 23:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo"

"Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny" -  sami nie mają takiej możliwości ale mogą zażądać potwierdzenia, że to właśnie Ty zapłaciłeś kartą za dany paragon. Wg mnie ten zapis daje im takie prawo. Głupi konkurs Hairmate w Ross - w formularzu dla zestawu kosmetyków pojawiło się okienko "pesel" i "numer i seria dowodu osobistego". To nie jest większa inwigilacja?

Nigdzie nie napisałam, że na pewno każdego będą sprawdzać. Nie ja napisałam ten regulamin i nie ja go będę egzekwować. Możemy się tak przegadywać cały czas ale to, jak wykorzystają ten zapis, zależy tylko i wyłącznie od ich widzi mi się.
Natomiast temat inwigilacji to temat rzeka. Wystarczy się przyjrzeć programom lojalnościowym, w których bierzemy udział. Albo aplikacjom w telefonie - ile podmiotom niektóre udostępniają nasze dane.

to zapłać gotówką, jak nie gotówką to kup kartę podarunkową Lidla i zapłacić nią za zakupy i nie będzie tego problemu, bo karta podarunkowa oraz gotówka nie jest przypisana do danej osoby. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

dany-duszek

#7220979 Napisano: 12.11.2024 19:23:41 w Smolar
ReneK napisał(a):

rufus napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

rufus napisał(a):

Co dzis smolar nadal?

Obstawiam bielendę bo tylko na to od nich czekam? emotka

Chyba tak. Zapomnialem o tym

Ktoś próbował przekierować na Pickup?🤔

musieli by zrobić w aplikacji DPD możliwość podpisania dokumentów w telefonie lub po przez profil zaufany podpis. A to pewnie nigdy nie zrobią, albo za 10 lat najwcześniej. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

dany-duszek

#7220974 Napisano: 12.11.2024 19:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Ciekawa jestem, jak wyglada taki przejazd pociągiem Tyskie? Czy warto jechać do Warszawy- 2 godz, PKP.
Ile trwa taki przejazd, co oferują podczas jazdy_ kto jechał w ubiegłym roku?

Przejazd trwa około 90min, są 3 wagony, jeden barowy, drugi sportowy, trzeci muzyczny.

W barowym jest stolik i bar.
W sportowym piłkarzyki i konsola do grania.
W muzycznym jest koncert

W każdym wagonie są piwa do częstowania się ile kto wypije w trakcie jazdy w butelce, a w barze wlewają do pokali.
I w wagonie jest gość specjalny z którym można się napić i zrobić zdjęcie. W poprzedniej edycji był Krzysztof Hołowczyc. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7217140 Napisano: 28.10.2024 23:29:55 w Żabka
malgosia74 napisał(a):

Czy działa Wam apka w konkursie Grześków? u mnie błąd, nie można załadować strony www.zlotegrzeski.grzeski.pl ERR.CLEARTEXT_NOT_PERMITTED emotka

z tego linku nie, ale z tego wchodzi https://zlotegrzeszki.grzeski.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7216266 Napisano: 24.10.2024 14:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy aby zagrać w klubie winiary na tą dodatkową loterie majonezową to normalnie dodaje zdjecie paragonu jak w przypadku każdego innego produktu? wchodząc w baner z informacja o loterii z majonezem otwiera sie pusta strona.

tak, dokładnie tak samo, lecz trzeba jeszcze w swoim profilu zaakceptować regulamin tej loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7216261 Napisano: 24.10.2024 14:22:14 w WC - rozmowy o wszystkim
boss75 napisał(a):

Moi drodzy wygrał ktoś w loterii DPD?
Zamówilem paczkę do żabki DPD.
Paczka na moje dane , apka na moje dane.
Po przybyciu do domu wysłałem zgłoszenie , wygrałem 100 zł 
Dziś weryfikacja negatywna:.
W przypadku Pana zgłoszenia nie mamy zgodności danych jeśli chodzi o formularz zgłoszeniowy do loterii a dane w systemie DPD.W tym ostatnim brakowało imienia i nazwiska.
Wydaje mi się , że jaki wałek , skoro paczka jak i aplikacja DDP są na moje imię i nazwisko emotka
Więc , o co im chodzi ? Nazywam się inaczej ? Hi hi

czy zamówienie było z allegro? Jak tak to może chodzić o maila, gdyż oni podają jakiś swój maila typu xxxx.yyyy@allegro.pl aby wiadomości szły przez ich serwery Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7215192 Napisano: 20.10.2024 21:12:55 w Co można dostać gratis?
29renata napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Diana02 napisał(a):

29renata napisał(a):

as32572 napisał(a):

https://promocja7days.pl/
Jest dodatkowa pula zwrotów codziennie, na ten moment są dostępne.

Dzisiaj są do tej pory.

Wczoraj o 22:37 jeszcze były 🙈🙉

dziwne, bo wczoraj około 12 sprawdzałem i pula była wyczerpana.

Ja wczoraj sprawdzałam ok. 11 i też pula była wyczerpana.

może zapomnieli o dodatkowej puli i dodali później czy coś. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7215191 Napisano: 20.10.2024 21:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A czy w DPD biorą też udział przesyłki przekierowane do Pickup a zamówione dostawa kurierem DPD, czy musi być od razu wybór DPD pickup przy zamawianiu przesyłki?

tak zrobiłem i mam weryfikację pozytywną i przelew na koncie. Więc tak możesz przekierować do punktu, tylko nie wiem jak się to ma jak paczka będzie już z próbą dostarczenia po adres i nie zastanie osoby i zostanie zostawiona w punkcie.

Też można, ja kurierowi przez telefon powiedziałam, że nie ma mnie w domu i odbiorę później z ich oddziału i przeszło w loterii 👍🏻

A to była przesyłka z dokumentami zwrotnymi? Bo zawsze myślałam, że takich nie można przekierować.

przez telefon pewnie można się dogadać, lecz paczka musi być odebrana w tym samym dniu, bo jak mi wiadomo te paczki z zwrotnymi dokumentami muszą wrócić do sortowni na noc. Ale pewnie tylko do punktu DPD zgodzi się na takie rzeczy a nie np. do sklepu żabka lub dino itp. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7215158 Napisano: 20.10.2024 16:59:20 w Co można dostać gratis?
Diana02 napisał(a):

29renata napisał(a):

as32572 napisał(a):

https://promocja7days.pl/
Jest dodatkowa pula zwrotów codziennie, na ten moment są dostępne.

Dzisiaj są do tej pory.

Wczoraj o 22:37 jeszcze były 🙈🙉

dziwne, bo wczoraj około 12 sprawdzałem i pula była wyczerpana. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7215157 Napisano: 20.10.2024 16:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

A czy w DPD biorą też udział przesyłki przekierowane do Pickup a zamówione dostawa kurierem DPD, czy musi być od razu wybór DPD pickup przy zamawianiu przesyłki?

tak zrobiłem i mam weryfikację pozytywną i przelew na koncie. Więc tak możesz przekierować do punktu, tylko nie wiem jak się to ma jak paczka będzie już z próbą dostarczenia po adres i nie zastanie osoby i zostanie zostawiona w punkcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7214823 Napisano: 18.10.2024 12:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Pierwszy raz chcę zagrać w Prince Polo i po wypełnieniu wszystkich pól i naciśnięciu wyślij,pole nie znika ale nie ma też żadnego potwierdzenia. Czy ktoś tak miał? I czy przychodzi jakieś powiadomienie na email?

po wysłaniu zgłoszenia jest potwierdzenie zgłoszenia na stronie i możliwość pobrania pliku pdf z zgłoszeniem. Nic nie przychodzi na maila. Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

dany-duszek

#7214819 Napisano: 18.10.2024 12:21:39 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam kod do kina Helios i wymienię na 10 paragonów Winiary (kisiel,budyń lub galaretka) na paragonie musi się znajdować się skrót Win lub lepiej opisany.
Jak ktoś potrzebuje 2 biletów to za 15 paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7214316 Napisano: 16.10.2024 14:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Wyjaw szkolne Grzeszki... mieliście w formularzu miejsce na zdjęcie paragonu na t-shirt, bo ja nie. Teraz widzę, że ktoś dzisiaj został poproszony o zdjęcie paragonu, a ja takiej prośby nie mam, nie nadążam za nimi emotka głupia koszulka, a tyle zachodu.

Ja tez nie mialam miejsca na paragon a wygralam bluzę!
Ale poki co maila nie mam z prośbą i fotkę paragonu!Może sukcesywnie weryfikuja i wtedy wysylaja prośbę!

pewnie wyrywkowo sprawdzają paragon, a nie od wszystkich. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7213204 Napisano: 11.10.2024 16:12:56 w Kupię...
kalmia86 napisał(a):

Kupię 30 kodów coca cola

jak chodzi ci o bony pyszne itd to tam trzeba paragony z selgrosa lub kupca, a nie kody. Wyświetl w wątku >>
2 Dagaa, parad0x 0

dany-duszek

#7212541 Napisano: 09.10.2024 16:47:50 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam kod do kina Helios i wymienię na 10 paragonów Winiary (kisiel,budyń lub galaretka) na paragonie musi się znajdować się skrót Win lub lepiej opisany. Wyświetl w wątku >>
0 1 ptaszyna

dany-duszek

#7212425 Napisano: 09.10.2024 12:11:52 w Wkurza mnie...
reolo3 napisał(a):

Meil od Loterii DPD pickup, moja pierwsza wygrana więc nwm o co chodzi.
Niech się pocałują w d... Więcej do pickupa nie zamawiam emotka

Z przykrością informujemy.
Twoje zgłoszenie
w loterii pod nazwą
Co to jest DPD Pickup?
zostało zweryfikowane negatywnie.

Powód negatywnej weryfikacji:
Powodem jest niespełnienie warunków zapisanych w regulaminie loterii §4, ust. 2 i 3.

Czyli na to wychodzi ze podałeś inne dane niż były na paczce. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

dany-duszek

#7212296 Napisano: 08.10.2024 22:14:15 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
PPPet-er napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Gdzie można kupić produkt Budyń Winiary z opisem który będzie pasował Unique One Sp. z o. o. ? Ponieważ w Dino, Lidl, Auchan itd. nie ma w opisie paragonu ze to winiary.

Biedronka

u mnie tylko galaretki i budyń z kitkat w biedronce. A Budyń zwykły jedynie widziałem kiedyś w standzie sezonowym w biedronce, ale już nie ma tego standu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7212250 Napisano: 08.10.2024 20:01:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie można kupić produkt Budyń Winiary z opisem który będzie pasował Unique One Sp. z o. o. ? Ponieważ w Dino, Lidl, Auchan itd. nie ma w opisie paragonu ze to winiary. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0