Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika incendio12

incendio12

#7061341 Napisano: 17.11.2022 16:28:40 w Avanti
Przynajmniej już nie trzeba się łudzić emotka  Gratulacje agawaga emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agawaga 0

incendio12

#7061294 Napisano: 17.11.2022 15:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Miałam nie grać u Fortis , po ostatniej aferze  z Monsterem , ale się skusiłam . Może ktoś mnie oświeci , kupiłam 4 monstery z zamiarem grania o boombox , a dostałam info ,że etap pierwszy zaliczony .Czyli trzeba kupić następne monstery ( razem 13 ) i każdy etap zaliczyć ,żeby zagrać o boombox? Czy powinnam dostać kod do gry ? Nie czaję emotka

Tak, trzeba zrobić kilka zakupów i odebrać 13 Monsterów, żeby móc wziąć udział. Dlatego dla mnie nie ma sensu grać w to.. Szczególnie że to Fortis, im mniejsza sprzedaż ich produktów na konkurs, tym lepiej emotka   Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7061256 Napisano: 17.11.2022 14:34:45 w Avanti
lookaso napisał(a):

byekitty napisał(a):

Taka fajna Agencja, a pojedyncza wysyłka maili prosto ze średniowiecza 😂

Więc teraz pewnie przerwa lunchowa przed informowaniem głównych emotka  

Smacznego Lidka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

incendio12

#7061248 Napisano: 17.11.2022 14:20:22 w Avanti
Nie wierzę w to że nikt by się iPhonem nie pochwalił.. emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7061208 Napisano: 17.11.2022 13:31:00 w Avanti
Czy oni ślą te maile pojedyczno w odstępie 15 minut każdy? emotka  Chyba żeby wywołać jak największy stres emotka  By dali już listę a nie  emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7061031 Napisano: 17.11.2022 07:19:23 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma albo może mieć paragon na kończący się dziś konkurs Elmex/Meridol w Super Pharm?  Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7060936 Napisano: 16.11.2022 18:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

emotka  ale o co cho ? w Kaufie (loteria) nr paragonu to tak wpisać jak na wizualizacji? emotka
help

Ja tak wpisałam, te 3 numery oddzielone myślnikami emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

incendio12

#7060935 Napisano: 16.11.2022 18:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkruk napisał(a):

Jak myślicie będzie w tym roku Heineken rozdawał kartony???

No nie wiem, ja myślałam, że Tyskie będzie rozdawać 10 tys, widać zmieniają się piwne konkursy emotka  Teraz energetyki są na topie a nie jakieś tam piwa emotka  Ale trzymam kciuki, żeby Heineken i w tym roku rozdawał kartony emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

incendio12

#7060882 Napisano: 16.11.2022 15:44:44 w Wkurza mnie...
Jasminum napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Troszku mnie zaczynają drażnić te konkursowe questy w Żabce. Kup 2 sztuki, potem kolejne 2, potem kolejne 2... Troszku to nieładnie ze strony organizatorów...

Śmieszy mnie ta żabkowa sytuacja emotka Jeśli dobrze liczę to jakby ktoś chciał wziąć udział w tych 3 żabkowych konkursach - Tiger, Reign i Monster - to przyniesie do domu 46 puszek energetyków emotka  Nie mówiąc o tym, że pewnie są osoby, które wezmą udział więcej niż raz emotka  
Takie konkursy to kpina, im mniej osób wezmie udział tym lepiej.. Chociaż potem i tak pewnie Fortis oświadczy, że miał kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń emotka  tyle osób wzięło udział ostatnio, że aż musieli zwiększyć zakup konkursowy do 12, żeby ograniczyć liczbę grających  emotka  

"To przyniesie do domu 46 puszek energetyków"

Pewnie nie "przyniesie" tylko raczej "przywiezie"... Niestety

Dokładnie, a Żabka jest sklepem, do którego większość osób ma blisko i chodzi się tam pieszo po drobne zakupy! Chyba nie powstała po to żeby kupować tam kilkadziesiąt sztuk puszek i do tego specjalnie odpalać auto aby dowieźć to te kilkaset metrów do domu emotka  (mówię jak u mnie by to wyglądało, bo mam kilka żabek w zasięgu 300-400 metrów od domu, ale pewnie wiele osób ma tak samo)  Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7060869 Napisano: 16.11.2022 15:28:43 w Wkurza mnie...
Jasminum napisał(a):

Troszku mnie zaczynają drażnić te konkursowe questy w Żabce. Kup 2 sztuki, potem kolejne 2, potem kolejne 2... Troszku to nieładnie ze strony organizatorów...

Śmieszy mnie ta żabkowa sytuacja emotka Jeśli dobrze liczę to jakby ktoś chciał wziąć udział w tych 3 żabkowych konkursach - Tiger, Reign i Monster - to przyniesie do domu 46 puszek energetyków emotka  Nie mówiąc o tym, że pewnie są osoby, które wezmą udział więcej niż raz emotka  
Takie konkursy to kpina, im mniej osób wezmie udział tym lepiej.. Chociaż potem i tak pewnie Fortis oświadczy, że miał kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń emotka  tyle osób wzięło udział ostatnio, że aż musieli zwiększyć zakup konkursowy do 12, żeby ograniczyć liczbę grających  emotka   Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7060814 Napisano: 16.11.2022 12:25:25 w Avanti
marzenier napisał(a):

Czas pomyśleć nad jakimiś świątecznymi przepisami z Lays, może pierogi emotka  
Nowy konkurs na horyzoncie..
https://konkurslays.pl/#formularz

Netto 
1 główna Tv 
140 nagród po 200 zł 

„Które Lay’s są idealne dokibicowania i dlaczego?" emotka  Pytanie praktycznie identyczne jak w większości konkursów Avanti, ale zdecydowanie wolę odpowiadać na takie pytania, niż Laysowe historie i inne takie  emotka   Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7060659 Napisano: 15.11.2022 19:14:59 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma jeszcze paragon na loterie Lavazza? Dopiero zobaczyłam że dziś się kończy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7060641 Napisano: 15.11.2022 18:31:09 w Czy informują/ informowali?
byekitty napisał(a):

pikawka napisał(a):

A co z 
Nie czekaj na lastminute - Zrób wypad do Suntago" Lewiatan, Groszek, Euro Sklep, Gama, 18+
Do dziś powinni informować 

też czekam

I ja również czekam, te Vouchery do Suntago, które można wygrać, są ważne do końca tego roku, więc by mogli się pospieszyć z informowaniem, żeby dało się jeszcze zaplanować jakiś wyjazd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7060222 Napisano: 14.11.2022 14:53:43 w moje dzisiejsze wygrane :)

incendio12

#7059964 Napisano: 13.11.2022 10:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fellow napisał(a):

Macie jakiś pomysł na to, jak wziąć udział w konkursie "Wykrzycz emocje" z tej samej aplikacji żabki? Kupiłam dwie puszki, wzięłam udział, zaznaczyłam że kod odebrany, a mimo wszystko wyzwanie wciąż wisi jako ukończone i tak od 2 dni ten kod nie znika.  emotka

Jak kupisz znowu dwie Cole i wejdziesz w ten pierwszy kod, to jak przewiniesz ekran będziesz mieć drugi kod emotka  Nie trzeba ich usuwać  Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7059928 Napisano: 12.11.2022 20:11:43 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wydaje mi ze jeszcze nie bylo Kinder.
Losowanie 9.11 i przecina dluzszy weekend.
Wyczuwam u mnie sms w poniedzialek emotka

Tez czuję nadchodzącą wycieczkę w poniedziałek

Losowanie było w moje urodziny więc na pewno dostanę w poniedziałek informację o spóźnionym prezencie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7059561 Napisano: 10.11.2022 12:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy ktoś otrzymał kod w aplikacji Żabki na konkurs "Weź Paczkę na Balet" Żabka, dokonując zakupu po 1 listopada?

Wątpię, żeby dało się teraz otrzymać kod, bo wyzwanie w aplikacji było do 1 listopada, po prostu wysyłać zgłoszenia można do 8 listopada  emotka

Ja kupiłam przed 1 listopada a dzisiaj kodu nie mam. Pisałam do nich z poziomu aplikacji ale nie widze tego... Kiedys miałam podobny przypadek, na infolinii zapewnili mnie ze niby przysla i wcale nie przyslali ... :/ 

Bo kody znikają jak wyzwanie się kończy, trzeba zapisać. Ale jak do nich napiszesz to powinni odpisać, chociaż dziś ostatni dzień to nie wiem czy aż tak szybko odpiszą emotka

HURRA!! Odpisali na maila! Dzisiaj! Czyli dwa dni po zakończeniu konkursu. emotka
Dobra informacja jest taka, że kod w aplikacji przydzielili wcześniej, jeszcze 8 listopada, wiec zdążyłam coś wysłać.emotka

Chyba mieli dużo zapytań o to więc 8 listopada pojawił się kod znowu, z tego co widziałam  emotka  Ale dziwne ze tak długo odpisywali, bo jak ja do nich kilka razy kiedyś pisałam to zdarzało się nawet, że odpisywali po paru minutach  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7059466 Napisano: 09.11.2022 21:47:55 w Avanti
cleo25 napisał(a):

A zjadliwe te nowe Laysy ? Które lepsze ?

Ja kupiłam tą meksykańska salsę i moim zdaniem są okropne, jakieś takie słodkie i ostre, a do tego wydają się jeszcze bardziej tłuste niż inne Lay'sy.. Normalnie w ustach rozpływa się tłuszcz  emotka  A teraz muszę pisać o tym jakie są wspaniałe mniam mniam emotka Wyświetl w wątku >>
2 cleo25, nikos 0

incendio12

#7059464 Napisano: 09.11.2022 21:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.

Grałem na ulicy i nie chciałem krzyczeć i też nie wygrałem.

Ja też nie mogłam krzyczeć, bo siostra spala i też nie wygrałam emotka  Może jeszcze raz zagram jak będę mogła krzyknąć i sprawdzę teorię czy to loteria czy nie do końca emotka

Ja zaczęłam krzyczeć, ale sobie przypomniałam że mieszkam w bloku i już sąsiedzi na górze się zerwali bo słyszałam i skończyłam i też nie wygrałam 😂🤣

Nie wiem właśnie czy to wystarczy krzyknąć raz czy trzeba krzyczeć dłużej, bo ten progres tam wraca do początku jak się przestaje krzyczeć i ja nie wiem kiedy kliknąć ten przycisk  emotka  Może ktoś wytłumaczy jak to działa i czy w ogóle trzeba krzyczeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7059433 Napisano: 09.11.2022 19:27:08 w Avanti
rufus napisał(a):

Czy w lays zabka moga byc 2 te same smaki?

Ja dostałam kod jak kupiłam 2 te same emotka   Wyświetl w wątku >>
2 rufus, adamo86 0