Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
incendio12
Postów 804
Data rejestracji 20.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni często nie dają kodów do tych konkursów, bałagan tam mają w tej aplikacji. Ale jak się do nich napisze na maila to od razu odpisują i dają kod. Tzn na maila żabki Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(zgłoszenie w zeszłą środę) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ja też się chętnie dowiem co to jest, bo nawet nie słyszałam że z majonezu można robić jakieś babki Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś w jakimś osiedlowym sklepie kupowałam Tigera na jakiś konkurs, patrzę a na paragonie "Burn". Pytam się Pani o co chodzi, a ona, że tak ma opisane wszystkie energetyki w tym sklepie.. Nie wiedziała o co mi chodzi z pieczątką, nabazgrała coś długopisem na tym paragonie i końcowo nic na nim nie było widać, więc nie zgłosiłam go Ale paragony z ITM to inna sprawa, to jednak nie jest jakiś mały sklep na wsi tylko duża sieć, a opisy tam to koszmar. Na szczęście agencje chyba wiedzą o tym więc nie chcą pieczątek Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bardzo polubiłam mrożonki Hortex - zupy, fasolkę, marchewkę z groszkiem, owoce itd. Co prawda konkurs nadal trwa, ale myślę, że po tej Loterii dalej będę co jakiś czas je kupować Szkoda tylko że niektóre te mrożonki są naprawdę okropnie drogie - jednak i tak lepiej przeplacac na takich konkursach niż na jakiś czekoladach Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Konkurs SUPER-PHARM "Pieknie byc kobieta" zakonczyl sie. Zapraszamy do wziecia udzialu w kolejnych konkursach SUPER-PHARM"?
Trochę to dziwne, wczoraj wysyłałam zgłoszenie na konkurs, miałam zwrotkę normalnie, a dziś dostałam już z 4 różnych numerów taką wiadomość. Co to za spam Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w Milkę nie gram, bo już nie wierzę że karlsbad mi coś da, ale dziś widziałam, że dużo osób miało problemy z wysłaniem zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam z 10 minut temu i też nie mam, nie lubię jak tak się ociąga, bo jak zwykle wysyłam na ostatnią chwilę i jechałam jeszcze 2 godziny temu po te zakupy, bo miałam wenę I teraz się martwię że to wszystko na marne, mam nadzieję że ta zwrotka dojdzie Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dokładnie tak samo, już prawie tą pralkę mamie sprzedałam Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zaznaczam wszystko, te wszystkie newslettery itd idą i tak do zakładki Oferty, a jakoś mam sumienie spokojniejsze, w razie jakby rzeczywiście nieoficjalnie eliminowali osoby, które nie chcą na skrzynce ich spamu Wyświetl w wątku >>
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
incendio12
Postów 804
Punkty karne 0
Konkursy dodane