Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika incendio12

incendio12

#7218384 Napisano: 03.11.2024 21:55:40 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

a to nie było tak w Kauflandzie w kalendarzu? to ikea ma to samo

No na tej podobnej zasadzie działają ale różnica jest taka, że ten Kauflandowy kalendarz z Lindt kosztuje jakoś 90 zł chyba (?), a masz w środku 2x10 zł w bonie do Kauflanda gwarantowane i dodatkowo masz szansę, że możesz znaleźć bony o większej wartości (aż do 700 zł z tego co pamiętam). No ale jak znajdziesz tylko 2x10 zł to jest się sporo stratnym, chyba że dla kogoś te 24 czekoladki rekompensują te kilkadziesiąt zł straty  emotka   A w Ikei wygląda na to, że zawsze jest się na zero, no ale nie ma tej adrenaliny, że znajdziesz jakąś fajną wygraną  emotka   Ja w tym roku kupiłam 1 kalendarz w Kauflandzie i oczywiście już otworzyłam okienka, znalazłam 20 zł w bonach i jestem niepocieszona, bo kosztowało to dużo emotka   Ale w sumie nie wiem czy łatwo czy trudno tam coś znaleźć więcej, bo to mój pierwszy kalendarz Kauflandowy, nigdy wcześniej nie kupowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7218326 Napisano: 03.11.2024 15:03:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

Po 2 wygranych zestawach Prince Polo wpadły jeszcze Lindorki na dokładkę emotka  Mam wrażenie, że agencje konkursowe zawarły spisek żeby roztyć konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7218310 Napisano: 03.11.2024 12:31:55 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

Szukam osoby, która przy okazji wizyty w Ikea kupiłaby mi kalendarze adwentowe i wysłała (oczywiście na mój koszt). Nie można ich kupić online.

Da się coś tam znaleźć cenniejsze go niż parę zł w kuponie? Nigdy nie kupowałam dlatego pytam  emotka

Edit. Już doczytałam w innym wątku że są kody rabatowe o łącznej wartości 40 zł, ale czy można znaleźć więcej kodów czy w każdym kalendarzu jest to samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7218088 Napisano: 01.11.2024 14:15:15 w PODZIĘKOWANIA
patisonek
Wszystko ok, dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7218063 Napisano: 01.11.2024 10:13:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

Uff można odpocząć emotka

Szkoda tylko, że często wena pojawia się... a czas kończy emotka  W sumie wolę nie zastanawiać  się , ile paragonów zmarnowałam. Po raz kolejny.

Ja na szczęście odpuściłam tylko jakiegoś Crazy Wolfa z Kauflanda, a wysłałam 6 zgłoszeń na inne konkursy, ale czuję, że nie był to mój dzień, bo wszystkie wierszyki jakieś takie płytkie wyszły. A do tego wysyłając zgłoszenie na Palmolive Los Mejores podałam zamiast swojego maila, mail chłopaka, który chwilę wcześniej też wysłał zgłoszenie na ten konkurs. Autouzupełnianie.. Juz byłam tak zmęczona, że zorientowałam się dopiero jak chłopak dostał na maila dwa potwierdzenia.. Czy ktoś wie co w takiej sytuacji jak są dwa różne zgłoszenia na różne dane ale na te same maile? Czy to będzie mieć znaczenie tylko przy ewentualnej wygranej czy mogą oba zgłoszenia mogą zdyskwalifikować? emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7217874 Napisano: 31.10.2024 13:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7217831 Napisano: 31.10.2024 11:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

notta napisał(a):

miłego hallo-WIN dla wszystkich i powodzenia dla tych, co dzisiaj mają konkursowy koniec miesiąca emotka . Jestem z Wami!

U mnie na ten moment jest do wysłania ( wcześniej zrobienia lub napisania) 14 różnych prac emotka
Tak wygląda obiecywana na początku roku systematyczność przez duże S 😂
Kto da więcej? 🤔

Miałam więcej, ale jak to zobaczyłam rano, to zaczęłam wykreślać konkursy z listy. 🤪 Teraz też zostało 14. 😁 Oby dzięki temu listopad obsypał nas lawiną nagród. 😁

Trzymam kciuki niech nasza wena będzie wprost proporcjonalna do ilości wygranych 😁

u mnie samych promocyjnych jest 9 emotka

Jestem w szoku jak zobaczyłam ile kończy się dziś konkursów, a ja oczywiście wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę.. Powodzenia wszystkim którzy tak jak ja dzisiejszy dzień będą spędzać na pisaniu wierszy emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7217433 Napisano: 30.10.2024 06:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Helpunku! Nowa apka żaby mnie pokonała. W moich kuponach mam kupon Grześków, ale nie ma Soplicy. Jak wchodzę w aktualne wyzwania, to przy Soplicy jest napisane, że wyzwanie ukończone. Czy te alkoholowe kody pochowali gdzieś indziej, czy co? 🫣

Powinien być w tym samym miejscu, co Grześki. Właśnie weszłam się upewnić czy dalej mam kod z Soplicy, bo wysyłać soplice można do jutra, mimo że zakup do wczoraj. No i co - kod zniknął. A pamiętam że wczoraj tam był i bylo napisane że kod zniknie 31.10, sprawdzałam, bo chciałam się upewnić. Mam nadzieję że to jakiś chwilowy błąd i ten kod wróci. Czemu nie zrobiłam screena.. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

incendio12

#7217290 Napisano: 29.10.2024 15:13:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atlantydek napisał(a):

fryteczka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy do kogoś dzisiaj jedzie karta 1000  Karlsbad  DPD? Rzeczywiście to wczoraj nadali, czy tylko utworzyli przesyłkę?

Dalej mam utworzono przesyłkę 

pojawiła się też z redheads .. obstawiam Haribo

U mnie jest już mail, że dziś będzie kurier

Ja już odebrałam, przekierowałam paczkę w aplikacji DPD do punktu DPD pickup - wygląda na to, że nie potrzebowali dokumentów zwrotnych  emotka  I dobrze, bo zawsze się mijam z tymi kurierami.. Super jakby wszysktie nagrody mogły przychodzić do tych paczkomatów i innych punktów  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7217284 Napisano: 29.10.2024 14:57:57 w Połączenia nieodebrane
Dzwonili do mnie z nr 600 ... 427, czy to coś konkursowego? Jak oddzwaniam - zajęte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7217004 Napisano: 28.10.2024 14:29:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza Knor, jakieś jedno zgłoszenie już dawno zapomniane puściłam. Duża bluza do zimowania pod kocem zawsze spoko  emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7216950 Napisano: 28.10.2024 12:21:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw Prince Polo, drugi.. A 500 nie dali znów  emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7216232 Napisano: 24.10.2024 13:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Kaufland zrobiłam zakupy wczoraj i nie zdążyłam się zgłosić w drugim etapie. Czy mogę ten paragon zgłosić w trzecim? Chyba data nie musi być z tego konkretnego etapu? Nic takiego nie widzę w regulaminie, ale wolę się upewnić, bo dziś coś nic nie ogarniam...

Myslę że na luzie można zgłosić w innym etapie, też nie znalazłam żadnej informacji żeby miało być inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

incendio12

#7216230 Napisano: 24.10.2024 13:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy z konkursu Los Mejores "Wakacje z uśmiechem" wysyłali już nagrody? Wygrałam slowhop i boje się że przeoczę kuriera, bo kilka razy już miałam sytuację, że Los Mejores nie podało kurierowi mojego nr telefonu i nieodebrana przesyłka do nich wracała, a kurier nawet nie miał jak mnie poinformować, że próbuje mi dostarczyć tą przesyłkę emotka

Też mam bon, u mnie cisza. Zero info i zero kuriera

Dzięki wielkie, to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7216224 Napisano: 24.10.2024 12:56:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Los Mejores "Wakacje z uśmiechem" wysyłali już nagrody? Wygrałam slowhop i boje się że przeoczę kuriera, bo kilka razy już miałam sytuację, że Los Mejores nie podało kurierowi mojego nr telefonu i nieodebrana przesyłka do nich wracała, a kurier nawet nie miał jak mnie poinformować, że próbuje mi dostarczyć tą przesyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7215992 Napisano: 23.10.2024 16:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Myslę, że lepiej pisać zgłoszenie na kończący się dziś etap emotka  
Eh te konkursy, nie wystarczy napisać szczerze dlaczego lubisz dany sklep, tylko jeszcze trzeba to napisać bardzo atrakcyjnie emotka  emotka

Ja to już nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

incendio12

#7215980 Napisano: 23.10.2024 16:35:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

to może jak tylko w kaufland informowali na 1 tys i 100 zl. to moze jest szansa na 25 tys, 10 tys i 500 zł emotka  ?emotka

Ja wiem, że dużo osób tam gra, ale żeby tak mało osób z forum się pochwaliło.. I to właśnie akurat były wpisy tylko apropo 1000 i 100, a inne stopnie nagród gdzieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7215864 Napisano: 23.10.2024 12:42:22 w Czy informują/ informowali?
Kamil_K napisał(a):

stamp2 napisał(a):

z Kaufland juz nie dzwonią?Ponad 200 nagród wczoraj wszystko poszło?

Do mnie przed chwilą Pani dzwoniła z informacją o wygranym  bonie 100 zł

Aha czyli jednak już dzwonią emotka to może dopiero zaczęli  emotka   gratki stówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7215863 Napisano: 23.10.2024 12:41:08 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

z Kaufland juz nie dzwonią?Ponad 200 nagród wczoraj wszystko poszło?

Liczę na to, że zaczną dzwonić koło 14-15 tak jak wczoraj. Niemożliwe chyba, że wszystko poszło, wydaje się, że wczoraj tylko te większe nagrody poszły.. Taką przynajmniej żyję nadzieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7215293 Napisano: 21.10.2024 12:40:09 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wszyscy już się tak podzielili nagrodami z Olewnika i Pudliszek emotka to ja zapytam, czy z Nacomi już ktoś emaila dostał? Nie, żebym czekała...

Też tam grałam, ale podejrzanie szybka mi się wydaje ta dzisiejsza data na informowanie emotka   Więc jestem ciekawa czy faktycznie się wyrobili do dziś z czytaniem i będą informować..

No niby 16-ego się konkurs skończył. Jeśli nie mieli 10 tyś zgłoszeń, to może coś tam czytali emotka

Jeśli czytali w weekend to uwierzę  emotka   No zobaczymy, mam nadzieję, że jeszcze jednak nie informowali i wciąż jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0