Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
holahola5
Postów 11
Data rejestracji 03.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z fusow ci to wyszło??:)
Dawno sprzedane!!
Ty zaś widzę że niczego tu konkretnego nie szukasz...
Dziękuję że jesteś,twoje komentarze są niezastąpione???????? Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warunek wpłata przelew natychmiastowy ,albo blik na telefon! Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 razy Zalando 40 pln
+
2razy allegro 20pln
1szt allegro 20 pln
Sprzedam .zamienie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi nie działają może innym akurat...napewno nie są wykorzystane...!
YHYFFWWTPJH9JDMLMZYWMGPDW6WKNSSG5YWJ57HZ7WGX9
YPSD78TTL Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę zapłacić 1 zł od kodu.
Po ustaleniu liczby kodów robię wpłatę na telefon .blik itp.dopiero wysyłasz kody.
Tylko dla starszych posiadaczy kont na e-konkursy Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.wieczorem wrzuciłem ten kod na stronę PSC ...jakoś dalej mu nie wierzyłem dlatego się nie spieszyłem z realizacją.. .heh...chłopak fajny przeprosił,nazwał mnie ziomkiem ,o uczciwości wspomniał że on już nieraz się naciol dlatego taki ostrożny no a kod PSC zużyty???????????????? może wg niego jest ok bo pisałem zamiana za kod PSC ale nie pisałem czy działający czy ZUzty
Rozbawiło mnie to wsumie ...bo skoro takie numery on z kodami fajkkwymi wykręca ...to w pizde ma szybciej niż później od kogoś pewnie za całokształt i czasem miło wiedzieć że ktoś mu ta karę wymierzy:)))) bo takie lajzy w świecie długo nie ujada:))) Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam za 200 PLN tylko DZIS!!! Wyświetl w wątku >>
holahola5
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
holahola5