Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jagodzianka
Postów 315
Data rejestracji 06.10.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy to nie pora zalać ich mailami? Niech wiedzą że trzymamy rękę na pulsie Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja czekałam 3 dni od smsa od Smolara, od dpd zero info, po 3 dniach zadzwonił kurier że nie mieli miejsca już w aucie ale jest jakaś zmywarka dla mnie i będzie na następny dzien, tak to jest jakiś kurier co wozi same duze gabaryty Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeszcze koszulki z coli c4 ślą Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A na maila czy smsa dodatkowo od dpd było jakieś info? Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja dostałam wczoraj smsa od Smolara że dzis zostanie dostarczona zmywarka przez dpd, ale nic dziś nie dotarło, kurier nie dzwonił, nie ma też żadnego info na maila od dpd z kontaktem do kuriera czy coś, co mnie trochę martwi bo transport jest bez wniesienia i nie wiem jak się nastawiać teraz Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Właśnie doczytałam w regulaminie że będą oceniać obecność marki Coca-Cola w pracy konkursowej, więc u mnie po ptokach Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Do tego doszłam i jak ustawiam swoją datę, klikam na dzień to wszystko Znika i pojawia się napis data urodzenia wymagana i tak w kółko Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie, też czekam i się zastanawiam jak to będzie z jej ewentualnym wniesieniem Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Oj te kosze pełne paragonów kuszą kuszą, zawsze na nie zerkam nieśmiało, pójdą na zmarnowanie a przecież mogłabym je po prostu zabrać, ale nie, nigdy nie odważyłam się wyjąć z kosza, ani zapytać w sklepie czy mogę wziąć Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja nabrałam 3 paragony na ten konkurs, a pytanie jest ponad moje siły, wypociłam coś na 1 zgłoszenie i jak pomyślę że jeszcze 2 muszę wymyślec to mi słabo, zupełnie nie podchodzi mi to pytanie Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Trochę to nie fair, że ten sam konkurs i jednym dostarczana jest nagroda a inni muszą osobiście odbierać, mi babka powiedziała że nie dostała funduszy na wysyłkę i jest tylko jedna opcja odbioru nagrody osobiście i to z drugiego końca miasta, co jest dla mnie problemowe bo nie mam auta, i to Jeszce po 12 lipca bo teraz idzie na urlop, chyba tak nie powinno być Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Do mnie dzwoniła babka i przedwczoraj i mówiła że rower mogę odebrać ale nie w auchan ale gdzież z magazynu na drugim końcu miasta, nie ma możliwości wysyłki bo nie dostała na to kasy, tak powiedziała i że będzie tylko jutro jak nie mogę odebrać jutro to dopiero po 12 lipca bo ona idzie na urlop, mówiła też że rower czeka od 3 tygodni ale dopiero teraz do niej dzwonili że szybko trzeba wydać rowery Wyświetl w wątku >>