Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mikita1978
Postów 11
Data rejestracji 21.09.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie kamprania TRND Purina dla psa Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Femina w Biedronce.
Ja wygrałam stopień III - zostałam poinformowana e-mailem z prośbą o przesłanie danych. Kilka minut później dostałam kolejnego e-maila, że dane do wysyłki nagród mam wysłać na adres:
Drodzy Państwo,Z racji problemów technicznych, bardzo prosimy o wysyłanie danych do wysyłki nagród na adres mailowy: [email protected]
Czy też dostaliście takie e-maile?
Ta się tylko upewniam Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tutaj można wygrać wiecej razy na jedne dane ?
Na jednego maila ?
W regulaminie jest napisane, że 1 osoba może wygrać 1 nagrodę. Więc nie bardzo rozumiem jak można wygrać 32x i z tego co na screenie to jakby na 1 e-mail??? Też nie bardzo rozumiem. Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i znów pudło
a już co najmniej 4 osoby wygrywają tam kolejny tydzień z rzędu
niektóre zdjęcia super - ale niektóre słabe - już nie wiem czym się kierują!
Trudno - wątku zadziałaj - daj jutro coś wygrać! (może 10 tys z łaciatego?) - choć znając moje szczęście.... Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://konkursdentalife.pl/ Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisałam jak powiedziałam - dostałam odpowiedź z firmy Wawel:
Pani .......bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Uprzejmie proszę o screen wiadomości wysłanej do firmy Fortuna PS wraz z ich odpowiedzią oraz o podanie adresu e-mail z którego zostało wysłane zapytanie oraz adres e-mail na które złożone było zgłoszenie konkursowe. Te informacje są niebędne celem weryfikacji wspomnianej sytuacji. Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam, Karolina Kowalska
Specjalista ds. e-commercetel. (+48) 12 254 21 34
tel. kom. (+48) 665 444 180k.kowalska@wawel.com.pl
Wawel SA
ul. W. Warneńczyka 14, 30-520 KrakówZakład produkcyjny
ul. Wawelska 6, 32-410 Dobczyce Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie biorę się za napisanie emaila do Firmy która zleciła = napiszę, że źle to wpływa na wizerunek firmy i takie tam - niech się zainteresują problemem.
Może ktoś jeszcze coś napisze - jak będzie nas więcej to może zwrócą na to uwagę! przecież płacą takiej agencji na pewno sporo kasy za zorganizowanie konkursu
Do Agencji tez napisałam niech mi prześlą moje zgłoszenie - cisza..... Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może napisać do organizatora? Wyświetl w wątku >>
mikita1978
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mikita1978