Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika krakowskispleen

krakowskispleen

#7250129 Napisano: 28.03.2025 20:31:57 w Wkurza mnie...
Sprzedaż książek to masakra, na olx sprzedaje się może co dziesiąta, też za niewielką kasę emotka  M.in. dlatego przerzuciłam się na ebooki. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

krakowskispleen

#7250127 Napisano: 28.03.2025 20:27:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nikax3 napisał(a):

Winiary ciągle pudło, próbuje o różnych godzinach, poszło już 40 losów i nic emotka

U mnie prawie 30 i też same pudła emotka  Też próbowałam o różnych godzinach i nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7249873 Napisano: 27.03.2025 22:30:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lidloteria 20 zł. Lepszy rydz niż nic emotka Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7249842 Napisano: 27.03.2025 21:33:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie robienie konkursu, w którym masz kupić relatywnie drogą rzecz w postaci produktu Ambition (w stosunku do wartości nagrody), wysłać PŁATNY sms (co prawda 1 zł + VAT, a nie jakiś majątek, ale wciąż) i jeszcze dać im gratis hasło reklamowe, a tymczasem nagrody:

1. Nagrodami w konkursie są:· 9 nagród głównych - I stopnia w postaci kompletu garnków linii Sette z termometrem o wartości 249,00 zł brutto każdy. W skład jednego kompletu garnków linii Sette wchodzą: garnek ze szklaną pokrywą 16 cm, garnek ze szklaną pokrywa 18 cm, garnek ze szklaną pokrywą 20 cm i garnek ze szklaną pokrywą 22 cm. Łączna wartość nagród głównych I stopnia wynosi 2241,00 zł brutto.
· 9 nagród głównych - II stopnia w postaci tostera i czajnika elektrycznego STORM w kolorze białym o wartości 248,00 zł brutto. Łączna wartość nagrody głównej II stopnia wynosi 2232,00 zł brutto.
2. Łączna wartość nagród w konkursie wynosi 4473,00 zł brutto.

To już chyba lepsze te torby Milki, przynajmniej zgłoszenie nie jest płatnym smsem  emotka  Btw, na Allegro te garnki za 179 zł/kpl., więc już w ogóle interes życia emotka  Nie wiem jak tego typu konkurs ma im nakręcić sprzedaż... Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

krakowskispleen

#7249750 Napisano: 27.03.2025 14:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maniek chyba lubi zaklinać rzeczywistość i udawać, że jego tak dużo dzieli od tych "grzebiących w śmietnikach biedakach", którym serwuje tyle pogardy. A tymczasem skoro jest na forum konkursowym, to raczej nie jest multimilionerem, tylko zwykłym zjadaczem chleba, który może zarabia więcej niż minimalną krajową, ale to nie znaczy, że jest w jakikolwiek sposób chroniony przed wylądowaniem na ulicy. Bo jeśli ktoś ma chociażby kredyt hipoteczny w wysokości adekwatnej do obecnych cen mieszkań, to nawet zarabiając średnią krajową ryzyko utraty domu będzie mu dyszeć w kark, tylko pytanie po jakim czasie - czy po trzech miesiącach np. ciężkiej choroby, czy po dwóch latach, jeśli miał ubezpieczenie od poważnego zachorowania. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7249617 Napisano: 27.03.2025 09:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Kiedyś te akcje były naprawdę super, pamiętam jak Calgon robił promocję (chyba nawet przez kilka edycji), że do wygrania było 100 pralek w Kauflandzie. Albo jak Dr Gerard miał konkurs w Biedronce i było do wygrania sporo samochodów i tabletów, pamiętam jak wracałam wieczorem zmęczona z pracy pociągiem, ale jeszcze do Biedry zaszłam po ciastka emotka Szkoda, że takich emocji już nie ma, żeby cała społeczność żyła konkursem i czekała w napięciu na wyniki. Teraz te konkursy jakieś jałowe. Nawet Star już nie robi tego konkursu, że codziennie 1000 zł a raz w tygodniu 10000 zł. Zawsze była ta promocja na początku roku i czekanie aż Avanti opublikuje listę, jeszcze w starym stylu na tych swoich stronach, a nie tej platformie Joy.

Jak takie rzeczy czytam, to ma wrażenie, że powinnam mieć na drugie imię "za późno", bo do wszystkiego trafiam już po latach świetności 😅 Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

krakowskispleen

#7249370 Napisano: 26.03.2025 09:52:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zawsze mam wrażenie, że wysyłam takie genialne zgłoszenia, a agencje ich nie doceniają, paskudy jedne 😅 Gdzie są moje główne nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7248511 Napisano: 22.03.2025 00:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Czy dobrze widzę, że w loterii Kubusia, Kinder i Wedel nie ma w regulaminie informacji o godzinach bramek, co znaczy, że nagrody padają całą dobę? Czytałam regulamin ze dwa razy, ale człowiek czasem widzi to, co chce ^^

Justynka nie ma reguły emotka  W tym przypadku mogą padać ale nie muszą emotka  
To loteria więc można wieczorem przewalić i 20 bramek tak samo jak i w dzień.

Jasne, że nie ma reguły emotka  Chciałam się po prostu upewnić, czy nie wtopię losów bez szansy na wygraną, bo po prostu żadne nagrody nie mają prawa paść  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7248478 Napisano: 21.03.2025 19:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze widzę, że w loterii Kubusia, Kinder i Wedel nie ma w regulaminie informacji o godzinach bramek, co znaczy, że nagrody padają całą dobę? Czytałam regulamin ze dwa razy, ale człowiek czasem widzi to, co chce ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7247653 Napisano: 18.03.2025 23:51:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu pudło Kinder. Miało być cały cykl nowego tłumaczenia Ani z Zielonego Wzgórza, a jest guzik :⁠-⁠( Mam wrażenie, że w tej loterii wygrywają wszyscy poza mną Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7247236 Napisano: 17.03.2025 19:58:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asiaaa85 napisał(a):

mima napisał(a):

Porażka na całego. Wpisy w MDW zawsze były moją motywacją, a teraz.... irytacją.... Jak widzę, że w loterii lidl jedna osoba wygrywa dziennie 10 nagród to mnie to frustruje... to ile wydaje w tym sklepie? Miałam fajną wygraną, ale przez kiepski stan psychiczny nie wysłałam danych o czasie....przepadła. Brak siły, nerwów i ogólnie doooopa. Chyba pora spasować.

Takie osoby po prostu mają znajomych którzy tam pracują i zbierają im paragony lub szukają paragonów w koszykach tym sposobem wysyłają setki dziennie i trudno wtedy nie wygrać ,ale w lidl loterii z tego co pamietam są rezerwy więc nic straconego emotka

Ja się zastanawiam jak to rozwiązują w kontekście tego, że można wygrać tylko jedną nagrodę dzienną na gospodarstwo domowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7247232 Napisano: 17.03.2025 19:27:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MDL napisał(a):

Dawno nic 😥 nigdy nie wygrałam w kreatywnym, ale łudzę się, że zadzwonią do mnie z Rafaello 🤣😸🙈

Też się łudzę. Dowiemy się pewnie w środę, najpóźniej w czwartek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7247219 Napisano: 17.03.2025 18:19:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza nagroda w tym miesiącu - 50 zł do Lidla z Lidloterii. Może to przełamie złą passę  emotka Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7246935 Napisano: 16.03.2025 09:30:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Ja dziś w chupa chupsach wygrałam za pierwszym razem. Może specjalista bramkowym nie jestem - nie znam innego sposobu niż rejestrowanie paragonów i trochę szczęścia  emotka

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona...

Oryginał paragonu przy stówie? Oni listy lubią dostawać, czy co? 😅 Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7246796 Napisano: 14.03.2025 23:33:28 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7246777 Napisano: 14.03.2025 20:38:17 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Tu odpowiem  dlaczego mnie nie cieszą skarpetki czy torba.
Gram od ponad 25 lat i nie miejsca w klitce w bloku na trzymanie tego całego szajsu.
Oddałam full wszystkiego a nadal jestem zawalona emotka
Dziś mi listonosz przyszedł ale pani teraz mało przesyłek dostaje pamiętam te bluzy Lecha.
Mówię mu to było wiele lat temu ,on chyba tylko 2 lata haahhah
Poczto sama sobie zgotowałaś taki los, że kurierzy przejęli przesyłki jak lecieliście w ciula.
Aż mi w oczach pociemniało z  wkurzenia ,że niby niewdzięczna jestem o skarpety numer 10000000000.

A kto powiedział, że jesteś niewdzięczna? Wiele tych nagród jest po prostu do bani, czasami to są prawie że śmieci, bo na co komu fafnasta smyczka czy torba albo pisak do napełnienia keczupem? Teraz właśnie parsknęłam widząc konkurs Żubra:
"Pokaż swój radosny podskok na widok Dwóch Szybkich Żubrów w komentarzu.

Nagrody50x zestaw: kufel 0,5l i otwieracz"

No naprawdę, wrzucasz publicznie swoje zdjęcie, na którym robisz z siebie pajaca, żeby dostać kufel i otwieracz,  których to rzeczy z reguły człowiek ma nawet za dużo... Żeby nie było, mogę zrobić z siebie pajaca wrzucając jakieś śmieszne zdjęcie, ale niech nagroda będzie tego warta Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7246508 Napisano: 13.03.2025 20:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Część osób dodała numer paragonu. Lepiej to zrobić jeszcze przed wynikami, bo jest szansa, że Smolar na to przymknie oko  emotka

Szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie przymknie - edytowane po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń komentarze nie powinny się liczyć. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7246502 Napisano: 13.03.2025 19:51:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardzo dziwne, że organizator w ogóle nie napisał tego w informacjach konkursowych, tylko zaszył to w regulaminie. No ale niestety, to pokazuje że zanim człowiek weźmie udział w konkursie i kupi jakikolwiek produkt, to musi starannie przeczytać regulamin, żeby potem nie okazało się, że kupił coś, co jednak nie jest na liście produktów konkursowych albo właśnie nie wpisał numeru paragonu ☹️ Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7246486 Napisano: 13.03.2025 19:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninoche napisał(a):

Dobry wieczór wszystkim, 

Z góry przepraszam, jeśli wybrałam zły temat i obiecuję poprawę w przyszłości! Do tej pory korzystałam z e-konkursów jedynie sprawdzając raz na jakiś czas aktualne konkursy. Szkoda, że mój pierwszy post nie jest w wątku "moje dzisiejsze wygrane", tylko akurat z takim pytaniem, no ale.. Już mówię o co chodzi. emotka

Wzięłam udział w konkursie Knorra na instagramie, bo głównie tam grywam i kilka godzin temu nagle dopadła mnie myśł: PARAGON. Przeszukałam wszystko i najprawdopodobniej po prostu wyrzuciłam go z torbą. Zwracam się zatem tutaj do Was, konkursowiczów z pytaniem, czy funkcjonuje tutaj może jakiś protokół specjalny w razie takich małych dramatów? ; ) Czy można wtedy odkupić od kogoś taki paragon? Albo np. odwdzięczyć się w przyszłości? 

Z góry dziękuję za przeczytanie mojego posta i życzę wszystkim samych ogromnych wygranych!

Jeśli chodzi o konkurs z Fix Mac'n'cheese, to nie ma takiej możliwości, ponieważ w zgłoszeniu musiałaś podać numer paragonu. A wtedy w razie wygranej musi być ten, który został zgłoszony. Natomiast jeśli nie podałaś w ogóle numeru paragonu, to po prostu twoje zgłoszenie nie zostanie wzięte pod uwagę, bo nie spełnia kryteriów :⁠-⁠( Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7246466 Napisano: 13.03.2025 16:45:31 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to,żeby dostać lek.
Wizyta w ramach pakietu medycznego,ale jak tyle lat się lecze to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, dodatkowo wypisuje te recepty bez refundacji, bo przecież jest lekarzem prywatnym, całe życie leczę się w placówkach typu Luxmed i zawsze miałam z refundacją.

Idź do recepcji placówki lub zadzwoń na infolinię i poinformuj, że mają lekarza, który nie wypisuje refundowanych leków, bo nie zna przepisów i poproś, żeby zajęli się tą sprawą i go doedukowali w tym temacie. Różnica jest często kosmiczna. A wypisywanie jednego opakowania leku to jest po prostu porażka i generowanie kolejek. Niepoważny człowiek, potem się poluje na terminy w Luxmedzie czy Medicover przez tydzień, co chwilę odświeżając apkę, bo taki lekarz zmusza pacjenta do wizyt raz w miesiącu, gdy wystarczyłoby raz na kwartał czy pół roku :⁠-⁠|

No wlasnie badania tez mi kaze robic co 3 miesiace, gdzie zawsze robilam co pol roku bo nic sie nie dzieje, dla mnie to wyglada jak wyciaganie kasy.
Z ta recepta to zwrocilam jej uwage,to wlasnie dostalam odpowiedź ze przeciez jest lekarzem prywatnym, mysle ze moze sie boi jakies kontroli z NFZ czy cos, jeszcze mi powiedziala ze to tani lek wiec w czym problem.
Na recepcji nie zglosze,bo to ta lekarka jest wlascicielem placowki emotka wspolpracujacej z Medicover, chyba ze bezposrednio do Medicover ale nie wiem czy chce wywolywac burze czy jednak zmienic lekarza, problem taki ze duzego wyboru nie ma.

Uwielbiam jak ktoś za kogoś decyduje, co jest tanie, a co drogie... Już nie wspominając o tym, że jeżeli płacisz składki na NFZ, to ta refundacja po prostu ci się należy bez względu na to czy lek jest tani, czy drogi 😑

Aczkolwiek w sytuacji, w której pani jest właścicielką placówki rozumiem, że nie chcesz wywoływać burzy. Skoro to placówka współpracująca, to zapewne jest to mniejsza miejscowość i nie masz gigantycznego wyboru lekarzy. Natomiast to oznacza, że pani chce wyciągnąć kasę od medicoveru za wizyty, których normalnie by nie było... Bo przecież dzięki temu dostaje kasę za twoje wizyty co miesiąc, a nie co pół roku. Wyświetl w wątku >>
0 0