Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katarzynap
Postów 67
Data rejestracji 23.05.2020
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Chyba nie losowanie tylko komisja wybierze najlepsze czyli jak rozumiem w grze zostają tylko Ci którzy plecaki wygrali Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Wciąż czekam Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Uzupełniłam dziś i pierwszy pesel trzeba było podać Laureata a drugi osoby towarzyszącej Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Emaile przyszly Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
A były już wyniki z in postu? Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
2 kubki są podpięte z dino. U mnie nic Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Były Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Były wczoraj ale czy to wszystko z wczoraj czy ktoś dostal dzis? Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Pisał ktoś ze wysyłał emaila i odpisywali Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Oo to coś pomieszałam. Dzięki może ten z dua lipa byl jakoś do teraz Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Jaki to konkurs? Niestety nie wiem czemu ale nie mam dostępu do zapowedzi Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Wysłali też emaila bo koleżanka bluze wygrala Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Ja też nie 😒 Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
raczej na 99 % wyjazd będzie z Warszawy albo Poznania i tam się pewnie wszyscy mają stawić
widziałem można kupić bilety na mecz po 10 euro, noclegi z 7/8.09 około 350 zł za 2 os. przejazd autem z Warszawy to około 1000 zł, a więc koszt na 2 os. to jakieś 1400 zł
Nie wiem skąd wzięli ta kwote wycieczki no chyab ze to jednak samolot ale 50 osób to idealnie na autokar pasuje Wyświetl w wątku >>
katarzynap
Postów 67
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.