Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7235667 Napisano: 17.01.2025 13:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jomico napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Adavalue mailowo informuję o pomyłce w wysyłce
Dzień dobry,Z przykrością informujemy iż nastąpił błąd w wysyłce nagrody.Bardzo prosimy o nie rozpakowywanie i nie korzystanie z ekspresu, który najpewniej dziś został Państwu dostarczony przez kuriera. Bardzo prosimy o wyjęcie i pozostawienie sobie kawy, natomiast nagroda główna zostanie w możliwie najszybszym czasie wymieniona na właściwą. Termin odbioru niewłaściwego sprzętu i dostawy poprawnego zostanie z Państwem ustalony telefonicznie. Bardzo przepraszamy za zainstniałą sytuację.

mam to samo emotka

Dobre i to, myślałem, że będą się migać i zwalać na dostępność itp Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235658 Napisano: 17.01.2025 13:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Adavalue mailowo informuję o pomyłce w wysyłce
Dzień dobry,Z przykrością informujemy iż nastąpił błąd w wysyłce nagrody.Bardzo prosimy o nie rozpakowywanie i nie korzystanie z ekspresu, który najpewniej dziś został Państwu dostarczony przez kuriera. Bardzo prosimy o wyjęcie i pozostawienie sobie kawy, natomiast nagroda główna zostanie w możliwie najszybszym czasie wymieniona na właściwą. Termin odbioru niewłaściwego sprzętu i dostawy poprawnego zostanie z Państwem ustalony telefonicznie. Bardzo przepraszamy za zainstniałą sytuację. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7235623 Napisano: 17.01.2025 11:59:26 w Avanti
pusheen napisał(a):

Skąd pomysł, że będą dzwonić, skoro nie podawało się numeru?  emotka

Dzwonią czasami  korzystając z numeru z konta na joy w sprawie zaległych wysyłek paragonów, akurat mam podany i często zalegam.  Zazwyczaj robią to z komórki 505..., a wczoraj dzwonili ze stacjonarnego, co obudziło  moją chrapkę na auto, na razie nadaremnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235459 Napisano: 16.01.2025 15:20:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
3k z Liptona Lidl emotka  Moja pierwsza wygrana loteryjna powyżej 500zł emotka  No  Fortuno od losowań, teraz musimy już zawsze być tak blisko  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7235398 Napisano: 16.01.2025 13:10:39 w Avanti
gregory napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Dzwoniło może do kogoś dziś Avanti...?

A Avanti dzwoni? Raczej maile.

Liczę na to, że w czterkołowym temacie nie odmówią sobie dodatkowej  pogawędki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235386 Napisano: 16.01.2025 12:54:33 w Avanti
Dzwoniło może do kogoś dziś Avanti...? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235380 Napisano: 16.01.2025 12:41:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wreszcie Dada eldorado pieluchowe mail dziś  emotka  Zawziąłem się na  nie, jakby były ze złota  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7235368 Napisano: 16.01.2025 11:42:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam elektroniczną kartę podarunkową do 4F o wartości 500zł ważna do 2034  do wykorzystania tylko w sklepach stacjonarnych  430zł Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235257 Napisano: 15.01.2025 18:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy na prawdę tylko jedna osoba wygrała z Lay's Biedronka🐞? Czy to pomyślał 🧐

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka

🤣🤣 dobry i stary opel!

Najlepszy! Ale i tak pewnie po konkursach Avanti zaroi się od ogłoszeń typu  Sprzedam opla igła sztuka   emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

atlantydek

#7235250 Napisano: 15.01.2025 17:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235244 Napisano: 15.01.2025 17:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7235218 Napisano: 15.01.2025 16:12:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

atlantydek GRATULACJE emotka

Dziękuję  emotka
paulaaa napisał(a):

atlantydek - brawo! emotka super nagroda! emotka  i gratuluję patentu na sprawne sprzątanie łazienki emotka

Dziękuję! Patentu jednak nadal nie mam  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7235217 Napisano: 15.01.2025 16:11:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
ReneK napisał(a):

emotka  atlantydekemotka
Mistrzowsko ZaBREFowałeś I Sprzątnąłeś Nagrodę Skutecznie!emotka
Wow !GRATULACJE emotka

Dziękuję  emotka   Fakt, mocno zablefowałem  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

atlantydek

#7235157 Napisano: 15.01.2025 14:17:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dobrze opisany paragon Lavazza z pojedyńczego zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7234651 Napisano: 13.01.2025 20:04:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
10k z Brefa emotka   Tymczasowo  emotka   cofam moje ostatnie narzekania na gorzką nieprzewidywalność konkursów, czasem ma ona słodki smak, warto cierpliwie czekać, aż nieoczekiwanie  coś większego wyłoni się na przykład  wbref logice  z otchłani toaletowej spontanicznej  twórczości wysyłanej na ostatnią chwilę  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7234475 Napisano: 13.01.2025 12:24:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam

zestaw kaw z konkursu Jacobs ITM o wartości 300zł z bezpośrednią wysyłką z agencji za 150zł

zestaw produktów L’Oreal Paris i Maybelline (tusz do rzęs L'Oréal Paris Panorama, spray utrwalający L'Oréal Paris Infaillible, podkład rozświetlający Maybelline Super Stay 24H Skin Tint, korektor Maybelline Instant Eraser Concealer, rozświetlacz L'Oréal Paris Glotion oraz błyszczyk Maybelline Lifter Gloss Silk o łącznej wartości 357,94 zł z bezpośrednią wysyłką od agencji za 190zł

e-vocuher do Slowhop.pl o wartości 2000zł ważny do 01.11.2025 za 1500zł Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7234227 Napisano: 11.01.2025 15:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Kamillek92 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs lavazza. Kupiłem w Dino 1 kg ziarnistej i na paragonie jest tylko jako: kawa ziarnista 1 kg A. W regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być nazwa wymieniona. Rozumiem, że  to zmarnowany paragon ?;(

Ja bym zgłosiła a jak bym wygrała to bym poszła po pieczątkę, szkoda paragonu to nie kosztowało 2zł emotka

Tylko tam się podaje od razu zdjęcie przy zgłoszeniu, a regulamin wspomina o nazwie Lavazza widocznej na paragonie jako warunku poprawnego zgłoszenia.  Mogą zgłoszenie od razu odstrzelić po ewentualnym wyborze i wstępnej weryfikacji.  Avanti by pewnie grzecznie poprosiło o podesłanie pieczątki lub w ogóle machnęło ręką, ale nie każdy jest taki sympatyczny.. Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7234201 Napisano: 11.01.2025 13:05:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Passa Kamis Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7234051 Napisano: 10.01.2025 14:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 
Z tego co pamiętam w regulaminie było napisane że będzie potrzebny screen kodu

Ja teraz czytam regulamin i jest tam info że uczestnik jest zobowiązany zapisać kod po zgłoszeniu a nie żeby robić screeny

Jest zapis, że mogą żądać przesłania zgłoszonych kodów w formie screenów. Durna agencja, chyba nie wiedzą, że kody znikają po zakończeniu. Albo przeciwnie, wiedzą o tym dobrze  emotka

Nie wiem czy widzieliście ale w razie czego kody są podane w wiadomości zwrotnej. Kto, co , jaki kod

Kod sami  podają, chodzi o fotkę lub sreen z appki, który chyba ma potwierdzić, że grający nie ma sklepu z kodami  emotka  Takie rzeczy załatwia się na linii agencja -żabka, po to są bazy kodów, w żadnym konkursie kodowym nie pamiętam takiego cyrku Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

atlantydek

#7234048 Napisano: 10.01.2025 13:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 
Z tego co pamiętam w regulaminie było napisane że będzie potrzebny screen kodu

Ja teraz czytam regulamin i jest tam info że uczestnik jest zobowiązany zapisać kod po zgłoszeniu a nie żeby robić screeny

Jest zapis, że mogą żądać przesłania zgłoszonych kodów w formie screenów. Durna agencja, chyba nie wiedzą, że kody znikają po zakończeniu. Albo przeciwnie, wiedzą o tym dobrze  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0