Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kiedystobylo
Postów 223
Data rejestracji 27.03.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli się (bardzo hipotetycznie) wygra w jednym konkursie u Albedo i wysyła też zgłoszenie na ich inny konkurs, to jest jeszcze szansa wygrać (ten sam numer telefonu)? Starają się wybierać nowe osoby? Zastanawiam się, czy wysyłać na Bref Biedronka ze swojego numeru telefonu, bo kilka dni zgłaszałam się na ,,zainspiruj się z E". Nie lubię pożyczać telefonu od męża . Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpisy na fb znikają, a zarządzający stroną nie są nawet w stanie udzielić krótkiej odpowiedzi: ,,zajmujemy się sprawą", ,,sprawa jest w toku"... Wygląda to wszystko tak, jakby bronili ,,zwyciężczyni", do zarzutów nie ustosunkowują się w żaden sposób (poza bezsensownym powoływaniem się na regulamin).
Dla firmy to na pewno trudna i kiepska piarowo sytuacja, ale chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby chociaż zdjęcie tego posta i napisanie kilka słów: ,,czekamy na rozwój sytuacji, będziemy informować". Czyżby przelew już zrobiony pierwszego dnia? (no wątpię ). Bardzo mnie taka niesprawiedliwość denerwuje - szkoda mi uczciwych osób (i autora hasła). Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin także mi się nie ładuje. Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przykre jest, kiedy mój bardzo oryginalny pomysł jest zerżnięty prawie 1:1 przez kogo innego i taki komentarz wygrywa . Nie wiadomo, czy coś wtedy pisać, czy olać. Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jedna porażka robi długą posuchę, którą trudno przełamać . W kwietniu prawie nic nie wygrałam (poza markerami z konkursu plastycznego i czapką z Jeżyków + parę gadżetów). Góralkom wysłałam chyba już z 50 zgłoszeń, gram od początku konkursu. I za każdym razem się denerwuję, że moja praca nie zostaje doceniona. Nagroda nie jest cenna, ale jakoś tak irytuje mnie fakt, że już tyle zgłoszeń zostało odrzuconych. W połączeniu z tą pogodą, stresem w domu... chciałoby się chociaż to wygrać. Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale szkoda, wolałabym chociażby słodycze. Czapka zupełnie do niczego, jeszcze ten kolor żarówa Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś brał udział w tym konkursie i dostał jakąś informację o ewentualnej wygranej? Wyniki miały być do 10.04, strona działała jeszcze przez święta, teraz już zupełnie cisza na portalu. Na maile też nie odpisują... Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle, ujęcie jest inne, więc może to po prostu przerobione zdjęcie tej pani.. Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A więc kradzież wizerunku, z takimi rzeczami powinno się pisać do właściciela zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Punkty karne 0
Konkursy dodane