Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalina590
Postów 447
Data rejestracji 07.01.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i już niech pan nie płacze,
że został pan rogaczem, bo listonosz został pouczony że nie może dostarczać paczek do pana żony"! Wyświetl w wątku >>
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Opinia publiczna zszokowana, co to się dzieje w namiotach z rana Naród filmikiem jest poruszony... że namiot był źle ustawiony, że wszytko źle się nagrało i zobaczyć nic się nie dało! Wyświetl w wątku >>
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam, też że zawsze ktoś z mojego otoczenia wygrywał samochód. A to sąsiad z klatki obok, a to sąsiadka cioci mieszkającej na wsi. Więc zawsze wydawało mi się, że coś takiego jak wygrać samochód jest możliwe. Ale jak na razie dla mnie trudne do osiągnięcia.
Gdy byłam w podstawówce w sklepie zauważyłam Coca-Colę z loterią. Oczywiście mama nie chciała jej kupić, bo niezdrowa. Ale dała się namówić. Wycięłam kupon z opakowania, wysłałam kartkę, a za jakiś czas przyszedł telegram, że wygrałam telewizor Mina mamy bezcenna
Potem były takie gazety jak Olivia i Instyle. Były tam fajne nagrody. Wtedy udało się wygrać zestaw porcelany Villa Italia, kalosze Hunter, perfumy, kosmetyki.
A i jeszcze w dodatku do Wyborczej, bodajże było to "Co jest grane" wygrywałam dużo książek.
Tak ogólnie to kręciłam się wokół konkursów i loterii, ale na dobre dałam się wciągnąć kilka lat temu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak jeszcze wiele przede mną. Robot sprzątający, wypasiony ekspres czy robot planetarny są jeszcze w sferze marzeń, bo o samochodzie to już nawet nie śmiem marzyć Loterie nie są dla mnie łaskawe. Czasem wyślę jedno, dwa zgłoszenia, aby dać sobie szansę. Ale jak widać na razie jestem bez szans.
W tym roku wpadło w voucherach i gotówce ponad 10 tys. Dodatkowo zaopiekowałam się nowym rowerem, wypiekaczem do chleba, smartfonami, pralką, jabłuszkowym smartwachem , tabletem i parownicą.
Czasem po paśmie porażek mam ochotę rzucić to wszystko. Ale tylko tak mówię. Bo jak ktoś gdzieś kiedyś napisał konkursy wciągają jak...bagno
Życzę sobie i Wam, aby 2023 był obfity w bogate loterie i konkursy. Żeby wróciło to co było kiedyś. Żeby szczęście Nam sprzyjało. Żeby marzenia się spełniły. I abyśmy byli zdrowi i mogli się cieszyć z małych i dużych wygranych. Niech 2023 będzie cudowny! Wyświetl w wątku >>
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje dla Emememe i shadow6668x! Końcówka roku jak marzenie! Wyświetl w wątku >>
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447