Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika FBmarta22

FBmarta22

#6873356 Napisano: 01.08.2022 10:34:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Drogi Wąteczku bądź tak miły i weź się do roboty... Plissss... emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6873305 Napisano: 31.07.2022 23:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

emotka  Somersby zmieniło już pytanie emotka  I co ja teraz z moimi zaproszeniami do strefy chillu mam zrobić? emotka

Też przed chwilą to zauważyłam, ale wysłałam... Chyba do nich napiszę, że coś nie tak z zegarem mają...  Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6872893 Napisano: 28.07.2022 22:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

notta napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

notta napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Kochani proszę o pomoc
Chcę wyslac zgłoszenie na loterie Kinley, ale nie moge na Facebooku potwierdzic swoich danych i przejsc dalej. 
Co robie zle? Dodam, ze w temacie fb jestem kompletnie zielona, bo konto zalozylam dopiero wczoraj. 

może masz zablokowane wyskakujące okienka? 

A jak to mozna sprawdzic i odblokowac? 
Pojawia mi sie biale okienko a pozniej komunikat o błędzie.

zależy jaką masz przeglądarkę. Czasami się na pasku adresu pojawia ikonka że coś tam się zblokowało. Zobacz może z innej czy czasami nie będzie łatwiej. 

Probuje na różnych i ciagle ten sam problem. Pojawia sie komunikat: Potwierdz swoje dane i jak klikam by potwierdzic wyskakuje puste okienko i po chwili info, ze bład 

może to jakiś błąd FB..? Nie mam pojęcia emotka

Musi być jakiś błąd po ich stronie, teraz próbowałam potwierdzić dane mojego chłopa i też się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6871724 Napisano: 22.07.2022 10:51:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

Zaraz oszaleje z tym paragonem whiskas! 
Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 

Mi wchodzą tylko poniżej 1MB Wyświetl w wątku >>
1 sesyjnie1 0

FBmarta22

#6871714 Napisano: 22.07.2022 10:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Czy z Whiskas przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na @ ?

Nie prxychodzi

Dziękuję za odpowiedź emotka

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Jeszcze za mało mruczenia?
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Zuzia pomruczy jeszcze więcej!
Zobacz, jak go zrobić tutaj.
Ponadto wzięła/ wziąłeś udzial w loterii Purr to Win z szansą na wygranie nagród losowanych codziennie oraz cotygodniowo.
Pozdrawiamy, Whiskas

Ja dostałem e-mail z muzyką dla kota a informacji o braniu udziału w loterii z szansą na wygranie nagród brak! Więc nie wiem czy moje zgloszenie wezmie udzial czy nie? Mialem dostać numer zgloszenia - tak jest w regulaminie. Prócz piosenki informacji o wzieciu udzialu w loterii nie dostałem.

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Tutaj znajdziesz przygotowany przez nas utwór, który Mietek pokocha.
Puść go swojemu czworonogowi, a może wskoczy jeszcze wyżej w tabeli wyników!
Ponadto wzięła/ wziąłeś udzial w loterii Purr to Win z szansą na wygranie nagród losowanych codziennie oraz cotygodniowo.
Pozdrawiamy, Whiskas"

W regulaminie jest info, że zgłoszeniu zostanie nadany unikalny numer, o tym, ze zostanie wysłany nie napisali...

U mnie tylko taka informacja - 

Cześć Franciszka i DariuszJeszcze za mało mruczenia?Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Franciszka pomruczy jeszcze więcej!Zobacz, jak go zrobić tutaj. Franciszka znajduje się również w naszej tabeli wyników. Kliknij tutaj, by zagrać ponownie i wspiąć się jeszcze wyżej. Pozdrawiamy, Whiskas

U mojego chłopa:
"Cześć Mieczysław i M
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Mieczysław pomruczy jeszcze więcej!
Pozdrawiamy, Whiskas"

Aaaaa i nie nagrywaliśmy mruczenia, ani ja ani małżon - od razu loteria...

Edit.
Szanowna rodzicielka dziś zgłaszała i też ma ten dopisek, może lepiej dopytaj organizatora dlaczego akurat u Ciebie go nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6871702 Napisano: 22.07.2022 09:53:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mietowa napisał(a):

faworek napisał(a):

mietowa napisał(a):

Bony 300 zł z Interakcje w Intermarche?

czekam emotka

Dziękuję!emotka

Nic nie mówię, ale mają czas do 22.09... a z nimi to na dwoje babka wróżyła emotka
Też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6871700 Napisano: 22.07.2022 09:49:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Czy z Whiskas przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na @ ?

Nie prxychodzi

Dziękuję za odpowiedź emotka

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Zuzia pomruczy jeszcze więcej!
Pozdrawiamy, Whiskas

Ja dostałem e-mail z muzyką dla kota a informacji o braniu udziału w loterii z szansą na wygranie nagród brak! Więc nie wiem czy moje zgloszenie wezmie udzial czy nie? Mialem dostać numer zgloszenia - tak jest w regulaminie. Prócz piosenki informacji o wzieciu udzialu w loterii nie dostałem.

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Tutaj znajdziesz przygotowany przez nas utwór, który Mietek pokocha.
Puść go swojemu czworonogowi, a może wskoczy jeszcze wyżej w tabeli wyników!
Pozdrawiamy, Whiskas"

W regulaminie jest info, że zgłoszeniu zostanie nadany unikalny numer, o tym, ze zostanie wysłany nie napisali... Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6871479 Napisano: 21.07.2022 10:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

rufus napisał(a):

To po co zrobiłem zapas karmy?! Ja nawet kota nie mam. emotka

A ja mam 2 koty, to wychodzi, że tylko 1 kota mogę zgłosić? emotka  

Oni sami chyba nie wiedza co napisali...
Po pierwsze:
"8.    Uczestnik jest uprawniony do dokonania zgłoszenia danego dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego wyłącznie jeden raz w całym okresie przyjmowania zgłoszeń." - danego czyli jednego konkretnego paragonu nie ogólnie jednego
po drugie piszą, że 
"5.    W Loterii jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę w danej kategorii, tj. 1 (jedną) Nagrodę Tygodniową I Stopnia, 1 (jedną) Nagrodę Tygodniową II Stopnia oraz 1 (jedną) Nagrodę Dzienną.  "

"7.    Na jedno Zgłoszenie może przypadać wyłącznie jedna Nagroda. "
No to jak, mogę wygrać trzy nagrody, ale na jedno zgłoszenie może przypaść tylko jedna... a zarejestrować też mogę tylko jedno?!  emotka emotka  Cuda... Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6871032 Napisano: 19.07.2022 13:58:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Daaawno nie dostałam smsa od Smolara więc II stopień z YOPE cieszy emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6869789 Napisano: 12.07.2022 14:01:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł od Ekipy za 4.07 emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6869776 Napisano: 12.07.2022 13:12:21 w Smolar
maverick napisał(a):

domika napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Na https://laureaci.smolar.pl/ pojawił się "Konkurs dla planety" czy komuś udało się już sprawdzić z pozytywnym rezultatem? emotka  Jestem ciekawa czy już podpięli wyniki...

ale on trwa do 17 jeszcze emotka

Ale może za etapy dzienne laureaci podpięci np za pierwsze dni, nie wiem, nie grałem emotka

Z tego co pamiętam, to w regulaminie jest zapis o rozwiązywaniu na bieżąco 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6869770 Napisano: 12.07.2022 13:04:38 w Smolar
Na https://laureaci.smolar.pl/ pojawił się "Konkurs dla planety" czy komuś udało się już sprawdzić z pozytywnym rezultatem? emotka  Jestem ciekawa czy już podpięli wyniki... Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6868086 Napisano: 04.07.2022 13:54:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wklepałam 42 kody z Ż w przeciągu jakichś 15 minut... 
Teksty na Bref'a mialam tylko dwa, ale wydawały mi się takie "WOW"...
I co? I guuuziko....
A już myślałam, że serce i wyczucie do konków odzyskuję...
Weź Ty się Wątku ogarnij. Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmarta22

#6867296 Napisano: 29.06.2022 10:49:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Interakcje na wakacje 300 zł emotka

Edit. oczywiście w bonach emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6867038 Napisano: 28.06.2022 11:00:41 w Informują
Informują z Konkurs "Smakuj Życia"

Rodzaj powiadomienia: e-mail teraz
Dodatkowe informacje:
II st. emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6865848 Napisano: 21.06.2022 13:38:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kurcze, w ogóle nie mam weny i prawie nic nie piszę... a jak już napiszę raz na sto lat, to o kant **** potłuc emotka Wątku ehhhh emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

FBmarta22

#6859601 Napisano: 16.05.2022 07:41:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Netto - "Szlakiem nagród" emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6859230 Napisano: 13.05.2022 14:47:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Danio bilety 1/1 emotka  Cudnie, ja tak lubię te ich rollercoastery emotka Wyświetl w wątku >>

FBmarta22

#6858992 Napisano: 12.05.2022 12:30:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
banka-manka napisał(a):

domika napisał(a):

Naprawde rzadko podważam decyzję jury jeżeli chodzi o wyniki konkursu,ale Regina mnie rozwaliła na łopatki emotka https://superlong.regina.eu/laureaci.php

Witam w klubie!Mogliby sobie darować ten zapis regulaminu przy takich wynikach.
'3. Podstawowym kryterium oceny prac będzie oryginalność, atrakcyjność oraz kreatywność prac (...)'

Kurcze, zawsze mi się wydawało, że  moja twórczość nie nadaje się do konków foto... Ale coś takiego, to też potrafię... Muszę coś im podesłać emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

FBmarta22

#6858957 Napisano: 12.05.2022 11:21:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą przelew od Kropki Bordo - loteria Tymbark (mbank) Wyświetl w wątku >>