Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dysia
Postów 1849
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam niebieską strzałeczkę i w nia nalezało kliknąć.
Na mesengerze była niewidoczna natomiast na lapku była.
Nie miałam gratulacji! od razu: Odbierz butelkę ŻDL dla bliskiej Ci osoby i strzałeczka w którą należało kliknąć Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj wydrapane 700 zł w zdrapce NEONOWE Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Netka Kiepska pomoc Wyświetl w wątku >>
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spotkał mnie bardzo przykry incydent będąc przejazdem skorzystałam z zakupów w innej miejscowości 100 km od miejsca zamieszkania i bardzo żałuję... za niewiedzę trzeba Biedronce podwójnie zapłacić. Zrobiłam zakupy za 130 zł i co? okazało się że parking przy Biedronce w Jarosławiu ul Zamkowa jest płatny. Zrobiono zdjęcie pojazdu prywatną komórką.. zastanawiam się na jakiej podstawie i kto wyraził zgodę na fotografowanie mojego auta jak również tablic rejestracyjnych i co? mam zapłacić 90 zł. Dlaczego Biedronka w Jarosławiu przy Zamkowej nie informuje Klientów iż parking jest płatny? dlaczego parkomat nie stoi przy głównych drzwiach wejściowych! tylko w odległości 30 metrów na rogu sklepu. Dlaczego brak tablic informacyjnych, szyldów - napisów z dużymi literami o płatnym parkingu. Za niewiedzę i nieznajomość O ZŁE OZNAKOWANIE placu parkingowego w innym mieście mam zapłacić 90 zł. Chcę skierować sprawę do UOKiK ponieważ nieuczciwe praktyki podwójnie uderzają w uczciwość takich Klientów jak ja w dodatku mam nadzieję, że UOKiK rzetelnie podejdzie do tej sprawy, wyjaśni kwestię sfotografowania auta bez mojej zgody w dodatku prywatną komórką (nie wiadomo w jakim celu) jak również drugą kwestię skoro Pani reprezentująca firmę TD System stojąc na parkingu biedronkowym a widząc obcą rejestrację mogła grzecznie podejść i poinformować o pobraniu bileciku. Zwyczajnie czekała na taką okazję! obca rejestracja! co mi szkodzi! NIE WIEM CZYM ARGUMENTOWAĆ MOŻE MIAŁ KTOŚ PODOBNĄ SYTUACJE?
jestem przekonana, iż UOKiK zainteresuje się opisaną sprawą.
Proszę Was e konkursowicze o pomoc. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielkie gratulacje Wyświetl w wątku >>
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z puszeczek? Wyświetl w wątku >>
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
Wyświetl w wątku >>
dysia
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 1849