Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie tez zachowanie ludzi w gorączce przedświątecznej. Denerwuje mnie ze ludzie odkładają produkty, z których rezygnują gdzie popadnie. Przykład z wczoraj? Świeżo zapakowana wędlina w plasterkach na polce z karmą dla kota, podpaski na regale z książkami a ozdoby świąteczne zdobią regał z słodyczami. Tak ciężko odnieść na miejsce? I o jeżeli podpaski się nie zepsuja, tak ta wędlina po kilku godzinach lezenia juz tak. Szkoda, ze ludzie szanują swoje pieniądze, ale cudzych juz nie potrafią. Tak samo wkurzają mnie leżące paragony na podłodze i na parkingu.. Wiem, ze jako konkursowicz powinnam sie cieszyć, ale nie- nie cieszę sie, za to wkurza mnie to strasznie.. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tylko ja jestem ciągle zmęczona? Nie potrafię wyjść rano z łóżka, a już po 3h w pracy mam dość i spoglądam z utęsknieniem na zegarek aby wrócić do domu. Brak mi sił i motywacji. Jednym słowem jestem ciągle zmęczona i bez energii. Dołuje dodatkowo, że o 16 już ciemno Powietrze jest tak zanieczyszczone, że nawet wyjście kilkaset metrów do sklepu jest katorgą, więc nawet spacer nie sprawia przyjemności Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do rezerwacji to u mnie 10/10 przypadków jeśli ktoś chciał rezerwować to tego nie kupował. W międzyczasie ktoś inny pisał, że chce i jest zdecydowany a ja głupia pisałam, że zarezerwowany i jak tamta osoba nie kupi to odstąpię. Efekt? Osoba rezerwująca nie odpisywała, a ta druga już kupiła u kogoś innego. Już się nauczyłam i piszę wprost - nie rezerwuję, kto pierwszy ten lepszy i jak nie ty to ktoś inny kupi. Działa!! Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ja dobrze rozumiem, jak wystawię na allegro lokalnie to będzie widoczny tylko w lokalnie czy jednak na całym allegro?
W sumie z tego co widzę, to jakby dwie inne strony internetowe Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karta Travel&Spa:
- Salony fryzjerskie i kosmetyczne,
- Salony masażu,
- Biura podróży,
- Hotelowe serwisy rezerwacyjne,
- Linie lotnicze / kolejowe / autokarowe
Mało praktyczne jak dla mnie... Wyświetl w wątku >>kukuleczka