Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Wygralo 2-gi raz (pierwsza wygrana w pierwszym dniu, teraz kolejna)
2. Wg mnie NIE ma nic wspolnego z TEMATEM KONKURSU bo jak to ktoś wyżej napisal "celebruje leżenie z ułożonymi włosami, kwiatem i fantasją?"
Niech juz nawet sobie wygrywa to zdjecie (i te szereg innych) ale, do zadania, którego są na temat.
Właśnie to mnie najbardziej wkurza w konkursach- organizator sam nie przestrzega regulaminu i wygrywaja jedne i te same zdjecia lub te z lokowaniem produktu (mam na myśli zdjecie fantasii z czekoladą Lindt) choć regulamin tego zabrania. Takie zachowania organizatorów mnie demotywuja do jakiegokolwiek grania.
Pamiętacie jak w konkursie z akumulatorem wygrala osoba ktora napisała rzekomo odpowiedź jednym ciagiem tym samym mieszcząc sie w regulaminowej ilości znaków? To jest dokładnie to samo. Naciąganie regulaminu przez jedną i drugą stronę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez zwrocilam na to uwagę. Przypuszczam, ze to znowu jedna i ta sama osoba. Po drugie, to zdjecie z tak ulozonymi wlosami jest juz nudne. Widzialam je (z tak ulozonymi wlosami) conajmniej w 10-15 konkursach FB. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie żebym sie czepiała bo jedna bransoletka mi wystarczy i już grać nie zamierzam, ale spoglądam na prace z ciekawości i niefajnie się patrze potem na taką agencję.. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha rzeczywiście... Pięknie wklejona fantazja
Fantazja kokosowa, nie jadlam ale u mnie w markecie tego pelno Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przypuszczam, że to jedna i ta sama osoba. Zrobiła zdjęcie z różnych ujęć, dodała notes, okulary i postanowiła wgrać kilka wersji bo a nóż któreś wygra
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak na serio, myślę, że każdy m szansę tylko trzeba wymyślić coś oryginalnego. Bardziej bym się zastanawiała nad "zgodnością z tematem" niektórych prac. W jednym dniu wygrało zdjęcie samego jogurtu, które trzyma dziecięca ręka na tle kocu. Zdjęcie no cóż... może i fajne, ale co ma wspólnego z tematem? Wg mnie nic. Tak samo jak jogurt na tle jakichś kwiatków czy owoców (nie pamiętam już dokładnie). To są po prostu ładne zdjęcia, ale mające nijak to samego TEMATU. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę zrozumieć czemu ludzie nie szanują tego co jeszcze nam zostało. Jest mi wstyd po prostu jak to widzę, a jednocześnie jest mi przykro, że tak wiele osób nie dba o środowisko. W Australii lasy płoną a wraz z nimi zwierzęta, a kto wie co nas czeka za parę miesięcy?
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie brałam udziału w konkursach, w którym warunkiem był zakup promocyjnych produktów (wyjątek Ferrero x 7, Tic Tac x 5, Prince Polo kilka razy)
Nie brałam udziału w konkursach, w których do wygrania były maty, kubki termiczne, koce, koszulki, skarpety, plakaty, worki, maskotki i inne pierdoły.
Głównie brałam udział w konkursach, które nie wymagały ode mnie nakładu finansowego lub takich, których produkty rzeczywiście lubię lub ich potrzebowałam.
Ten rok zdecydowanie należy do kosmetyków, bo wygrałam ich tyle, że pod koniec roku zaczęłam się zastanawiać gdzie je trzymać
Sumując wszystkie nagrody i nie wchodząc w szczegóły:
- mnóstwo kart podarunkowych do sklepów odzieżowych, Sephory, Douglasa, Rossmana i innych drogerii internetowych
- 2 smartwatche
- dużo gotówki
- kilka książek, bielizna
- vouchery Allegro, Empik
- piwa Garage
- voucher Tic Tac na okulary
Największe rozczarowanie: Ferrero (przynajmniej miałam dodatek do prezentów
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursy tak jak piszesz, mają być fajną odskocznią od codzienności i jakąś formą rozrywki z ewentualnym zyskiem i tego życzę wszystkim konkursowiczom - tym zawistnym i tym bardziej życzliwym, żeby pamiętali, że gdy konkursy powodują w was wybuchy złości, zazdrości i sprawiają, że źle życzę drugiemu - pora z tym skończyć i szukać innego zapychacza wolnego czasu
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba sprzedawac z głową, a niestety w większości ceny na olxie czasem powalają. Nie mówiąc juz o odrapanych meblach, wersalkach i ubraniach, ktore za tą kwotę mozna kupić taniej w sklepie. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nawet w internecie juz jest spora konkurencja, teraz jest wysyp tych głośników, w co 2-3 konkursie można je wygrać, obecnie to juz nie jest żadna nowość na rynku.
Dobra cena skłania kupującego do szybkiej decyzji. Jakbym miala głośnik kupić 80-100zl taniej to wolałabym kupić w sklepie,mam paragon, gwarancję i możliwość zwrotu. Na olx szuka się specjalnych okazji. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310