Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anetakor
Postów 335
Data rejestracji 05.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to czekam na mojego słonika
Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również i też nie napiszę
wszystkiego naj naj Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy ma ktoś może stacjonarny do nich ta infolinia nie działa
a ja dalej nie mam zegarka ze stycznia, to kpiny jakieś Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się bałam, że będą miały wielki napis west z tyłu, ale są super
popieram zamiast o paskudne zegarki mogłam grać o bluzy Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym razie gość miał same pozytywy, sprzęt, który oferował był super, ale już sama cena była podejrzana - a mimo wszystko znalazło się na tylu chętnych, że teraz pewnie się plażuje gdzieś, bo go nie złapali
a co do negatywów to niestety są trolle na allegro i kupują, a potem wystawiają negatywne komentarze z kosmosu i to mnie najbardziej wkurza, że allegro tych komentarzy nie chce usunąć Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj pamiętam do tej pory gościa, który kilka miesięcy pracował sobie na pozytywy na początku chyba sprzedawał za grosze pierdoły (po jakimś czasie nie widzisz za co ma pozytywa bo usuwają aukcje z serwera), sprzedawał sprzęt komputerowy - byliśmy bardzo zainteresowani jego aukcjami, ale nie złapaliśmy na jego haczyk, bo sprzedawał rzeczy, których ceny nawet u samego producenta by nie uzyskał - efekt ludzie oszukani na 85 tys, koleś zniknął.... a same pozytywy miał Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
dobrze, że istnieje możliwość zablokowania ludzi na PW chwała za to Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkiego naj naj Wyświetl w wątku >>
anetakor
Postów 335
Punkty karne 0
Konkursy dodane