Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika exe

exe

#6626072 Napisano: 01.08.2019 12:11:36 w Visa Konkursy
rutka

Normalnie, do Twojej karty płatniczej przypisany jest wirtualny token, który obciąża Twoja kartę emotka Wyświetl w wątku >>
1 rutka 0

exe

#6625438 Napisano: 30.07.2019 21:18:05 w Visa Konkursy
kiedywreszciewygram napisał(a):

Ja u siebie muszę mieć włączony internet ( do wyboru czy wi fi o ile ktoś udostępni internet albo własne dane komórkowe).
A teraz ja zapytam. Mój znajomy rejestrował się  tydzień przede mną i dostał na e maila ze dziękuję za rejestrację w promocji itp. ja już place dobry tydzień a e- maila do tej pory żadnego nie dostałem...... Idzie jakoś sprawdzić czy zapisałem się do tej promocji? ( Podczas rejestracji niby posłał że wszystko poszło ok....) Ale tak jak wspominałem o tego e- maila się rozchodzi emotka

Też nie dostałem maila.

Tak jak napisała kreatia - internet nie jest potrzebny. Masz włączyć NFC, wybudzić telefon i przyłożyć do terminala. Wyświetl w wątku >>
0 0

exe

#6625339 Napisano: 30.07.2019 17:15:34 w Visa Konkursy
dede napisał(a):

Ale lipna ta loteria. Wszystko pięknie mi się zarejestrowało, google pay śmiga, a teraz czytam, że Santander nie bierze udziału w tej imprezie, łeeeeeee  emotka

To ciekawe... bo według mnie Santander bierze udział. Czytanie regulaminu nie boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0