Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ashanti

ashanti

#6879458 Napisano: 30.08.2022 13:32:22 w Avanti
notta napisał(a):

ashanti napisał(a):

U mnie też totalna lipa emotka aż nie chce mi się wierzyć, że takie odpowiedzi nie łapią się na jedną z 55 nagród tygodniowo emotka  o głównej nawet nie śmiem marzyć...

ja w każdym etapie wysyłam nie mniej niż 7 zgłoszeń. Na 3 etapy nie mam nic. Ale Avanti wybitnie mi nie siedzi emotka

Ja ślę po jednym na etap, kiedyś to wystarczało, by wygrać i niższy stopień, i główną, teraz - zupełnie nic nie wygrałam, nawet "marnej 500-tki"  emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

ashanti

#6879443 Napisano: 30.08.2022 13:09:54 w Avanti
U mnie też totalna lipa emotka aż nie chce mi się wierzyć, że takie odpowiedzi nie łapią się na jedną z 55 nagród tygodniowo emotka  o głównej nawet nie śmiem marzyć... Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

ashanti

#6878169 Napisano: 24.08.2022 13:10:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja też nawet czapki emotka  co za perełki żeście tam powysyłali?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6878143 Napisano: 24.08.2022 12:30:15 w Smolar
sabart napisał(a):

adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam problem z kodem promocyjnym, bo go sobie nie zapisałam. Czy można go jakoś "wyciągnąć" z appki? 

Chyba się nie da wyciągnąć. Była tam jakaś informacja, że znika po dwóch dniach czy coś...
Na kontakt z aplikacji trzeba pisać - pewnie szybciej podadzą kod niż Smolar

Mi z żabki po kilkunastu minutach odpisali i podali kod z innego konkursu 

Ja tez pisalam na kontakt do Żabki i przysłali kod, jeszcze przepraszali za niedogodności związane z faktem, że znika z appki  emotka Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6877822 Napisano: 23.08.2022 10:09:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Bezaczek7 serdeczne gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

ashanti

#6877292 Napisano: 20.08.2022 09:03:15 w SZUKAM....
ashanti napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Napisz na tego mejla służącego do kontaktu. 
Kiedyś zniknął mi kod na odbiór szminki, a był jeszcze ważny. Napisałam, sprawdzili, przeprosili i wysłali kod emotka  

Napisałam dziś koło południa, otrzymałam na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia i póki co cisza  emotka  dlatego pytam na forum... kurczę tak często robię screeny takich pierdółek, a tym razem słałam w pośpiechu... W każdym razie serdeczne dzięki za pomoc emotka

Odpisali mi dziś z Żabki i przysłali kod  emotka  jestem pod wrażeniem! Teraz już pozostaje tylko coś wygrać  emotka Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6877264 Napisano: 19.08.2022 22:08:30 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

ashanti napisał(a):

andii napisał(a):

ashanti napisał(a):

Orientujecie się, czy da się jakoś znaleźć kod z aplikacji żabka (konk Brooklyn), który wpisywało się w formularzu? Kurczę te konkursy w aplikacji zupełnie znikają po zakończeniu, a kod jest niezbędny do odebrania każdej nagrody, nawet czapki  emotka  ja go nigdzie nie zapisałam emotka  może gdzieś krąży po żappkowych czeluściach internetu...

Zobacz w ... moje kupony

Niestety u mnie w kuponach są tylko oferty produktów do odebrania za żabsy, nie ma w ogóle tych kodów konkursowych, no nic, chyba przepadło, ale dziękuję za chęć pomocy  emotka

Napisz na tego mejla służącego do kontaktu. 
Kiedyś zniknął mi kod na odbiór szminki, a był jeszcze ważny. Napisałam, sprawdzili, przeprosili i wysłali kod emotka  

Napisałam dziś koło południa, otrzymałam na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia i póki co cisza  emotka  dlatego pytam na forum... kurczę tak często robię screeny takich pierdółek, a tym razem słałam w pośpiechu... W każdym razie serdeczne dzięki za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6877257 Napisano: 19.08.2022 21:38:31 w SZUKAM....
andii napisał(a):

ashanti napisał(a):

Orientujecie się, czy da się jakoś znaleźć kod z aplikacji żabka (konk Brooklyn), który wpisywało się w formularzu? Kurczę te konkursy w aplikacji zupełnie znikają po zakończeniu, a kod jest niezbędny do odebrania każdej nagrody, nawet czapki  emotka  ja go nigdzie nie zapisałam emotka  może gdzieś krąży po żappkowych czeluściach internetu...

Zobacz w ... moje kupony

Niestety u mnie w kuponach są tylko oferty produktów do odebrania za żabsy, nie ma w ogóle tych kodów konkursowych, no nic, chyba przepadło, ale dziękuję za chęć pomocy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ashanti

#6877253 Napisano: 19.08.2022 21:26:06 w SZUKAM....
Orientujecie się, czy da się jakoś znaleźć kod z aplikacji żabka (konk Brooklyn), który wpisywało się w formularzu? Kurczę te konkursy w aplikacji zupełnie znikają po zakończeniu, a kod jest niezbędny do odebrania każdej nagrody, nawet czapki  emotka  ja go nigdzie nie zapisałam emotka  może gdzieś krąży po żappkowych czeluściach internetu... Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6877108 Napisano: 19.08.2022 12:58:23 w Avanti
incendio12 napisał(a):

gregory napisał(a):

Avanti od trzech dni nie odpisuje na pytanie dot. konkursu, co sie im nigdy nie zdarza. mogą mieć jakis urlop i dlatego wyników też sie dziś nie doczekamy

To prawda, oni zazwyczaj odpisują tego samego dnia albo następnego.. Myślę, że to ostateczne potwierdzenie że Lidka i inni urlopują się gdzieś na plaży  emotka  Ale od jutra mają być ulewy to może wrócą do Sulejówka i dadzą wyniki emotka  

Znając ich rzetelność, to nawet na plaży w Juracie powinni mieć ze sobą laptopy i z pasją czytać nasze smakowite historie, pochrupując przy tym Lay's i popijając oczywiście Pepsi! emotka Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6875520 Napisano: 11.08.2022 09:41:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
oleg serdeczne gratulacje! emotka
Życzę niezapomnianej podróży!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6872324 Napisano: 26.07.2022 13:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

Czy z konkursu Nivea w Hebe przychodzi potwierdzenie?

tak przychodzi ale po jakimś czasie emotka  

Najpierw (u mnie po kilku minutach od wysłania zgloszenia) przychodzi potwierdzenie, a po kilku godzinach przysyłają jeszcze info, czy paragon jest zaakceptowany i przysługuje nagroda gwarantowana  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6872087 Napisano: 25.07.2022 10:21:02 w Zdjęcia naszych wygranych
18 x Captain i 3 x Lech 0% Smakuj życia Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6872086 Napisano: 25.07.2022 10:18:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piwka od Aspe z konka Smakuj życia, rano był sms z Dhl  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

ashanti

#6869419 Napisano: 10.07.2022 19:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy z Ekipy przychodzi jakieś potwierdzenie zgłoszenia na maila? 

tak, przychodzi od razu, ale u mnie zawsze trafia do spam  Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

ashanti

#6868387 Napisano: 05.07.2022 16:25:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

rufus napisał(a):

Adidas pozamiatany? emotka

50x III stopień i na razie nie widzę żadnego wpisu w MDW, więc jeszcze mam nadzieję emotka

O 16.00 dostałam wiadomość o 2 stopniu 

ja o 16.05 już 3. stopień, ale wydaje mi się, że te maile będą długo iść, bo od razu załączają do wiadomości vouchery podarunkowe (2 x 100 zł) Wyświetl w wątku >>
3 rufus, masza, ReneK 0

ashanti

#6868384 Napisano: 05.07.2022 16:13:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Voucher na 200 zl do adidas emotka  mail 16.05 Wyświetl w wątku >>

ashanti

#6868343 Napisano: 05.07.2022 14:38:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agaga napisał(a):

Czy wysyłali już huśtawki z kubus lidl? Jeśli tak, to było jakieś info o nadaniu?

Ja dziś dostałam hustawkę, rano był tylko sms o dostawie z DHL  Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6868281 Napisano: 05.07.2022 11:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ciekawe jak rozwiążą ten etap jak będą odpowiedzi na różne pytania emotka  już poprawione

Jest prawidłowo:
ETAP 2 - BBQ party? Piknik? A może planszówki? Na jaki wieczór zaprosisz znajomych do swojej strefy chillu?

Już ponownie zmienili na właściwe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ashanti

#6868246 Napisano: 05.07.2022 10:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Dobrze widzę, że w konkursie Somersby jest złe pytanie?
Wg regulaminu jest 2 etap, a pytanie z 3...

Rzeczywiście zmieniło się, jeszcze dosłownie 15 minut temu było poprzednie pytanie  emotka  coś im się poprzestawiało, bo wg regulaminu nadal trwa 2. etap emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0