Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
FBewa36
Postów 369
Data rejestracji 25.04.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie miałam ani razu potwierdzenia Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Specjalnie jeździłam do różnych odido, bylam w 3 i żaden na paragonie nie miał nazwy odido, żaden, a nazwy produktów na paragonie to napoje, więc raczej nie powinno być problemu bo co my za to możemy? Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że
Nu
Ła Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie konkursu z odido jest napisane że paragon że sklepu który jest na stronie i tam podają link do strony odido gdzie podane są te sklepy i twierdzą że jest aktualna, a aktualba nie jest, widnieja na niej sklepy których nie na od 5 lat lub część z nich była kiedyś odido teraz jyz nie jest i ma szyld lub nie ma lub skrawki szyldu, i my nie mamy możliwości sprawdzenia czy to jest rzyczywiscie sklep odido, dlatego trzeba trzymać się regulaminu, jeśli jest na tej stronie, adres się zgadza to jest ważny Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja, bylam już w dwóch każdym prosiłam się o paragon i dziwnie na mnie patrzyli ze chce paragon za cole, brak opisu na paragonach ani sklepu ani coli Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam drugi odido, pierwszy nie wiadomo czy rzeczywiście odido był(na mapkach istnieje i w wykazie sklepów ale szyld inny a z boku na szybach odido, na paragonie brak nazwy) i ten drugi ładnie szyldy wszystko że odido, ale na paragonie tylko nazwa napoje i brak nazy sklepu Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leżaczki somersby też były z opóźnieniem wysłane więc ogólnie chyba nie nadążają Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boję się sytuacji że będzie wygrana na taki paragon a potem powiedzą że to nie odido Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się większość tych sklepów jest nieaktualna, na oficjalnej stronie odido są sklepu które już nie istnieją i tak samo na mapce Google, a jakoś dziwnie było mi się pytać kupując cole czy to jest sklep odido
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam maila i ten zestaw dodatkowy zestaw już dostałam, może nawet nie tyle co pisałam reklamacje, tylko zapytanie czy ta niebieska koszulka to jest pomyłka czy co bo na plakacie reklamowym jest biała inna. Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane