Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
FBewa36
Postów 369
Data rejestracji 25.04.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak tylko podpowiem ze w przypadku wygranej w Ferrero trzeba w ciągu 3 dni odesłać poczta oryginalny paragon wraz z kodem kreskowym z opakowania Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na 4... Faktycznie przechodził a na 7... Już nie, to co robić to trzeba jakaś odblokować przy zakupie startera? Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na 4... Faktycznie przechodził a na 7... Już nie, to co robić to trzeba jakaś odblokować przy zakupie startera? Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście że nic nie wygrałam, przysłali mi tylko na maila nowy kod i napisali ze w przypadku wygranej mają go u siebie, nawet na to już nie liczyłam ale chciałam dostać informacje dlaczego loteria jest źle zabezpieczona i kod jest zgłaszany przez dwie osoby Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka sama sytuacje miałam z Balcerzakiem, zgłaszam kod a tam info ze kod już zgłoszony, napisałam do organizatora napisali ze faktycznie ten kod jest już zgłoszony na inny numer i żebym przysłała oryginalna etykietę w celu weryfikacji, po jakimś czasie napisałam do nich jeszcze raz czy sprawa się wyjaśniła, odpisali ze badają sprawę a póki co dadza mi zastępczy kod, i to wszystko, na mój własny koszt wysłana etykieta i potem zero informacji dlaczego taka sytuacja miała miejsce, a w loterii Balcerzak w przypadku wygranej wysyłalo się tylko zdjęcie etykiety z kodem, a kod nie jest odkryty więc tak naprawdę ktoś mógł sobie robić zdjęcia etykiet z kodem w sklepie i je zgłaszać. Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie mam ten sam problem, kupiłam starter orange i od razu udało mi się wysłać smsy premium, po kilku dniach (po doładowaniu, kasa na koncie na pewno była) nie mogłam już wysłać smsow premium Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mieli pewnie kilka zgłoszeń to szybko poinformowali Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko skąd mamy teraz wiedzieć jaka jest data? Baner postawiony z produktami dzisiaj, faktycznie wygląda na to że daty zmienili a na banerach już tak było wydrukowane Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
FBewa36
Postów 369
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBewa36