Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fiona25

fiona25

#6744418 Napisano: 15.11.2020 22:27:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluszczowelove napisał(a):

anaesth napisał(a):

androm napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie error permanentny chyba od godziny...ostatni dzień  na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja  emotka

nie "brawo Ty" tylko brawo oni
to jest pełnoprawny dzień na zgłoszenie i to oni nawalili
ja też nie mogę zgłosić co mnie wk..., bo to kolejna taka akcja, co mam jakiś paragon to strona nie działą

Mam wrażenie, że oni to robią specjalnie. Równie dobrze mogliby zamknąć stronę na całą niedzielę, chyba że liczą, że ktoś pójdzie do całodobowego/Żabki/na stację benzynową i jeszcze kupi czekolady. Sprzedaż czekolad miała wzrosnąć, to wzrosła, bo ludzie się obkupili do soboty. A to, że nie mogą w niedzielę wieczorem, na spokojnie, po położeniu dzieci spać, siąść i napisać zgłoszenia... oj, trudno, będą mieli mniej rymowanek do czytania! Wrrrr... Najgorsze jest to, że mam napisane 2 zgłoszenia, ale nie wysyłałam ich wcześniej, bo nie lubię pisać w biegu, między zabawą, kąpielą, zupką i spacerkiem emotka

Ja też mam napisane i wysyłałam im na maila. Zapewne nie wygram no ale przynajmniej spróbowałam.  Zawsze wysyłam wcześniej no ale tym razem jakoś zeszło. Bardzo nie fajne zachowanie ze strony agencji. Uch najpierw seria piątkowych porażek a teraz jeszcze to emotka

Ja też wysłalam na maila,ale chyba tylko żeby mieć poczucie,że zrobiłam wszystko co mogłam...nie wierzę w wygraną - taką tym bardziej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744417 Napisano: 15.11.2020 22:25:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

vivi napisał(a):

nitka310 napisał(a):

To najlepiej na jakiego maila wysłać zgłoszenie w Wawel i jakie dane tam wpisać? Ograniczenie tam było na znaki?

[email protected]
nie ma ograniczenia znaków

Napisać też numer paragonu czy telefon?

W zgłoszeniu był email i numer telefonu ... no i paragonu oczywiście też Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744410 Napisano: 15.11.2020 21:59:18 w Wkurza mnie...
A ja się jeszcze wkurzam na moje zezowate szczęście...w loteriach jakoś mi niespecjalnie dopisywało ,całą Bueno loterię regularnie wysyłałam opakowania .W drugim czy którymśtam etapie wylosowałam kod na vod - pomyślałam,ze to najlepsze co mogło mnie spotkać i NA PEWNO już nic nie wylosuję. Ostatnie losowanie - wylosowałam 3 razy nagrodę 3 stopnia i 2 razy drugiego - co oznacza, że dostanę tylko raz drugi stopień emotka emotka  emotka  Los troszeczkę ze mnie zakpił w tym ostatnim losowaniu, ale cóż - chwilkę się powkurzam, otrzepię kieckę, poprawię koronę i gram dalej  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

fiona25

#6744408 Napisano: 15.11.2020 21:50:54 w Wkurza mnie...
rene5 napisał(a):

Nie mogę wejść na stronę Wawel z konkursem, a mam 2 paragony, wkurzam się sama na siebie, bo znów zostawiłam wysłanie na ostatni dzień

No to ja mogę śmiało podpisać się pod Twoim wkurzeniem...mam dokładnie to samo i już sama nie mogę się zdecydować czy bardziej wkurzam sie na siebie,ze tego nie wysłałam wcześniej, czy na tę stronkę ...i jej złośliwość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744406 Napisano: 15.11.2020 21:49:10 w Dziś cieszę się z.....
stokrotka238 napisał(a):

Powolnego powrotu do zdrowia mojej mamy, wczoraj rano zabrana z kwarantanny ledwie żywa i prawie bez kontaktu, przez karetkę - dzisiaj osłabiona, ale świadoma do nas zadzwoniła ze szpitala  emotka Aż sie popłakaliśmy z radości z tata! emotka
To ważne tymbardziej, że wczoraj pochowaliśmy mamy brata zmarłego na covid.... emotka

To ja się cieszę razem z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6744405 Napisano: 15.11.2020 21:45:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie error permanentny chyba od godziny...ostatni dzień  na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja  emotka

nie "brawo Ty" tylko brawo oni
to jest pełnoprawny dzień na zgłoszenie i to oni nawalili
ja też nie mogę zgłosić co mnie wk..., bo to kolejna taka akcja, co mam jakiś paragon to strona nie działą

w sumie racja...wiedziałam, że ten dzień spokojnie mogę poświecić na klecenie odpowiedzi ,więc jakoś bardzo się nie uwijałam... no a teraz jestem zła - idę zjeść miętową, może na nerw pomoże  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744380 Napisano: 15.11.2020 20:38:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

rene napisał(a):

Może napisac do Fortuny?tylko czy to cos dzisiaj da emotka

ma ktoś maila do fortuny?

chyba nie,ale jeszcze poszukam...też zostałam z 3 paragonami... Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744351 Napisano: 15.11.2020 19:01:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

alan84 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie errorów permanentny chyba od godziny...ostatni dzień  na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja  emotka

nie działa mi jednatozamalo.pl

Nadal nie działa, czy to już jakaś norma, że w ostatni dzień strony się sypią?

No chyba tak...co wcale mnie nie nauczyło ,żeby nie zostawiać zgłoszenia na ostatni dzień emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

fiona25

#6744346 Napisano: 15.11.2020 18:31:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie error permanentny chyba od godziny...ostatni dzień  na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6744034 Napisano: 13.11.2020 19:05:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Douglas od Bueno emotka  Bardzo się cieszę , po ostatnich porażkach to jak tęcza na pochmurnym niebie...  emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6743686 Napisano: 12.11.2020 20:11:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łaciata poduszka od Łaciatej   emotka  Nie wiem dlaczego jak w bramkę wsadzą kasę to najwyżej mi rękę przytrzaśnie, a takie cuda trafiam wręcz od niechcenia emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6743598 Napisano: 12.11.2020 16:22:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agaluna napisał(a):

Wawel  emotka  a takie ładne zgłoszenie wysłałam  emotka

Nie jesteś sama, moje też mi się podobało emotka  Wawelu, co robię nie tak? Byłoby cudownie ugrać cokolwiek moją ukochaną czekoladą emotka Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

fiona25

#6743313 Napisano: 11.11.2020 12:52:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
androm napisał(a):

anaesth napisał(a):

Wygląda na to, że jedzie zestaw Somat z C4 - mam informację o nadaniu przez Smolar przesyłki kurierem DPD. Na nic innego od nich nie czekam, niestety...

i u  mnie

To na bank jest Somat bo nadawca to Smolar, a ja nic innego od nich w całym moim życiu nie wygrałam  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6742682 Napisano: 08.11.2020 22:38:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dziekanka napisał(a):

androm napisał(a):

zestaw Somat z C4? ktoś coś wie, bo dawno minął termin wysyłki, a nie ma dalej

Ja też jeszcze nie dostałam

Też czekam  Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6741660 Napisano: 04.11.2020 11:16:23 w PLAGIATY
FBemilia6 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

konkursowyninja napisał(a):

Problem w tym, że w sensie prawnym to nawet nie można powiedzieć, że "inspirowałem" się tamtym przepisem, a co dopiero, że go skopiowałem czy popełniłem plagiat. Więc nie wiem Kochani o co ta cała kłótnia. Nikogo nie straszyłem też paragrafami, bo nie mam tego w zwyczaju, ani nie mam takiej potrzeby. Cieszę się, że mogę z Wami od czasu do czasu porywalizować, bo Was bardzo lubię - mimo, że piszecie tak nieładnie o mnie. I 3mam za Was kciuki. Mamy piękną Jesień, ale wiem, że idzie dla  Was Zima pełna nagród! Buźki emotka  

Twoje wypowiedzi "ryją mi banię", serio. Czuję się jak na oddziale psychiatrycznym, a nie w wątku "PLAGIATY". emotka  Buźka!  emotka

To złoty człowiek  emotka , nawet polubił post edzia21 i inne nieprzychylne, szok emotka emotka

złoty jak ta jesień... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6741654 Napisano: 04.11.2020 11:00:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
O mamo, dopiero teraz zobaczyłam , wieeelkie gratulacje!!! Cudnie,że ostatnio takie mega nagrody trafiają właśnie do forumowiczów emotka  Jeszcze raz gratuluję i czekam na fotkę tego cudeńka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6741644 Napisano: 04.11.2020 10:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Pewnie jestem naiwna, ale zapytam. Czy jest na forum ktoś, kto tak ogólnie, mniej więcej ,delikatnie...podpowie na priv co zrobić, zeby chociaż raz ugrać coś u Columbita? Jakiekolwiek wskazówki będą dla mnie cenne , popłynęłam już u nich nie raz i nie trafiam u nich NIC ... Wiem,że nie ma reguły,że nikt mi nie da gwarancji ,ale moze gdybym wiedziała w jakim kierunku iść to chociaż raz bym nie zabłądziła  emotka

Mi też z nimi nie idzie. Ale wg mnie musi być coś co lubią, jakiś styl. Tak samo jak ma smolar czy inne agencje. Sami wiecie, że jak się parę razy u kogoś wygra to mniej więcej widać kierunek jaki im odpowoada. 
Natomiast columbit dla mnie mała zagadka  emotka  

dla mnie też...a może po prostu nie chce im sie tego czytać i wybierają laureatów z zamkniętymi oczami  emotka  Oczywiście żartuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6741642 Napisano: 04.11.2020 10:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Pewnie jestem naiwna, ale zapytam. Czy jest na forum ktoś, kto tak ogólnie, mniej więcej ,delikatnie...podpowie na priv co zrobić, zeby chociaż raz ugrać coś u Columbita? Jakiekolwiek wskazówki będą dla mnie cenne , popłynęłam już u nich nie raz i nie trafiam u nich NIC ... Wiem,że nie ma reguły,że nikt mi nie da gwarancji ,ale moze gdybym wiedziała w jakim kierunku iść to chociaż raz bym nie zabłądziła  emotka

pociesze Cię...tez NIGDY tam u nich nic nie wygrałam

emotka no to życzę nam "przełamania" tej Columbitowej niechęci  emotka Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

fiona25

#6741641 Napisano: 04.11.2020 10:46:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Nie wiem czy konkurencji, ale coś w tym jest. Kiedyś wymyślałem cuda jak można było wygrać przeciętny odkurzacz, bo mój akurat się zepsuł i oczywiście nic.
Jak mi nie zależało to napisałem w ostatnią godzinę takimi rymami częstochowskimi, że aż mi było szkoda 50gr na SMSa ... a wygrało emotka
Może wybierają laików, żeby konkursowiczów nie nagradzać... nie mam pojęcia

Ta teoria też coś w sobie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6741631 Napisano: 04.11.2020 10:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Jak mówisz nie ma reguły, ja ostatnio wygrałam u nich czajnik z rezerwy i musiałam wejść na smsa żeby zobaczyć nr paragonu i jak po czasie przeczytałam mój tekst który wysyłalam to aż było mi samej wstyd że musieli to czytać, w ogóle jakaś rymowanka bez ładu i składu, nie było tam ani głębszego sensu ani żadnego przekazu, sama byłam w szoku że takie coś wysłałam, chyba pisane na szybko byle coś wysłać i nagroda fuksem co prawda ale jest, ja myślę że po prostu konkurencja jest teraz olbrzymia dlatego coraz trudniej coś ugrac

Dziękuję za odpowiedź, też mi sie wydaje,ze to kwestia dużej konkurencjii...a ja już tak dawno "większej" nagrody nie wygrałam,że chyba za bardzo sie staram i spinam...Prawie zawsze podoba mi sie to co wysyłam i prawie zawsze kończy sie to rozczarowaniem, moze pora wyluzować i liczyć na fuksa?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0