Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maxri

maxri

#6578560 Napisano: 08.03.2019 15:15:16 w Avanti
rejn napisał(a):

Naprawdę współczuje jury, bo ile można tak naprawdę wycisnąć z takiego chrupka? Ludzie kombinują, zresztą sam się do tego przymierzałem i pewnie nie jeden z was, ale odpuściłem, od razu to widać. Na szczęście Avanti obdarowało mnie w STAR, za co serdecznie dziękuje jeszcze raz!

Wygłupiam się trochę, nic nie mam do tego, że wygrywają kobiety. W ostatniej edycji mam nadzieję, że będę rodzynkiem emotka
Mnie też najbardziej podoba się foka. Pozytywna i jeśli nie wygram sam będę na nią klikał. Photoshopa łatwo wyłapać w exifie pliku, więc zakładam, że to sprawdzają. Exif można usunąć, ale takie zdjęcia na pewno wzbudzją podejrzenia komisji. Akurat mnie się trafił chrupek z podobną piłką i była cały. Niestety wygląda jak kulawe yeti z piłką na nosie i nie mam na niego pomysłu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6578508 Napisano: 08.03.2019 14:01:34 w Avanti
Same kobiety w tych finałach. Myslicie ze uda mi sie zrobic operacje płci do 10tego? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

maxri

#6578274 Napisano: 07.03.2019 22:23:26 w Avanti
superloser napisał(a):

Maxri - Organizator NIE ma wglądu w bazy zarejestrowanych SIM kart. Ty mozesz mieć 300 kart zarejestrowanych na siebie u jednego lub kilku operatorów. Czy REGULAMIN wymaga użycia numeru zarejestrowanego wylącznie na uczestnika? Ile dorosłych dzieci używa karty mamy, taty albo babci... bo jest kredyt emotka albo kumpla z siłowni, bo firmowego rachunku nie chce nabijać a chce wysłać zgłoszenie konkursowe.?.

Tu jest konkretna kasa na tacy. 2 razy lokalnie Warszawa, na tysiące zgłoszeń. Tu nie grasz o plecak Milka z zapasem cukru tylko o DUUUUŻŻŻE złotówki.... A potem beda koszulki i skarpetki Błaszczykowskiego do wygrania.

Jasne, nie ma wglądu (choć pewności nie mam), ale sam fakt bardzo ogranicza kombinowanie. Mnie się wydaje, że 10K za wejście do super pomysł. Lepiej mieć 10K niż kombinować nieuczciwie i je stracić. Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577976 Napisano: 06.03.2019 22:10:32 w Avanti
superloser napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

superloser napisał(a):

Server padł jakby szambo wywaliło od nadmiaru emotka  Co za głupi konkurs. 

Pomyśl o laureacie z ostatniego tygodnia, który NIE ma 1-4 tygodni ma zakładanie fałszywych kont, by na siebie głosować przy pomocy kumpli z podstawówki, koleżanek z bloga o kotach, itp...

Akurat ja liczę na pomoc moich koleżanek z bloga o kotach !

Wyświetl w wątku >>

maxri

#6577896 Napisano: 06.03.2019 17:39:19 w Avanti
FBemilia6 napisał(a):

Magdalena P to pracownik AVANTI emotka  

A skąd Wy to wszystko wiecie? emotka  Czy tu sami życiowi zboczeńcy, łącznie ze mną? Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

maxri

#6577797 Napisano: 06.03.2019 13:25:52 w Avanti
monkakk napisał(a):

Ja o tej pory dziwię się, czym kierowało się avanti czy też sponsor, stawiając na tak szaloną metodę na wybór zwycięzcy! 

racja. to istne szaleństwo. wiadomo o co chodzi, zeby Cheester zawitał u jak największej ilosci ludzi . i  botów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577786 Napisano: 06.03.2019 13:11:26 w Avanti
rufus napisał(a):

Wejść do finału to takie szanse, że ho ho.. emotka

Ja wierzę, że wejdę, jeśli nie to znam kogoś kto wszedł emotka  i bede wspierać głosem codziennym Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577785 Napisano: 06.03.2019 13:10:12 w Avanti
monkakk napisał(a):

Chodzi mi o to, że skoro taka farma czy też grupa "głos za głos" skupia setki ludzi z całej Polski, to dla systemu głosy te nie będą nadużyciem.

Masz pewnie rację. Jednak ja bym wolał skorzystać z usług rodziny, ziomków i ziomalek. Poprosisz kogoś o przysługę głos za głos, będzie chciał się wykazać, odda 20 z jednego komputera i wyrządzi więcej szkody niż pożytku. Jestem więcej niż pewien, że ludzie w "głos za głos" mają listę maili i telefonów na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577781 Napisano: 06.03.2019 12:56:21 w Avanti
[quote=

rufus]Dlaczego 10k? To wybrane jest przez komisje.

Jeśli wejdziesz do finału i złapią cię na kombinowaniu z głosami, to zapomnij o swoich dwóch nowych matizach które dostałeś za wejście do finału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577780 Napisano: 06.03.2019 12:53:49 w Avanti
monkakk napisał(a):

Mało jest farm "wymiana głos na głos?" i większość to unikatowe IP. Będzie ciekawie emotka

Przy takiej architekturze strony nie IP ma znaczenie tylko nry MAC. IP zmieni dzieciak zmiana MAC to już inna historia. 
Musiałabyś mieć farmę na której np. 100 głosów to 100 różnych komputerów. Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577774 Napisano: 06.03.2019 12:49:29 w Avanti

tadziuuu napisał(a):
kupi ktoś usługę na nabicie lajków i poleci trochę głosów emotka

Myślę, że w tym przypadku nie przejdzie. Takie praktyki są dobre dla konkursów na facebooku, albo innych śmieciowych. 
Masz 1000 kont ale nadają z kilku kart sieciowych i byle administrator to wychwyci. 
Tutaj myśle, że nikt nie będzie kombinował, bo strach przed straceniem  pewnych 10 K robi swoje emotka , dlatego może być ciekawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577772 Napisano: 06.03.2019 12:44:39 w Avanti
bethan napisał(a):

maxri napisał(a):

wszelkie automaty tutaj tez beda na pewno wylapane 

Niepotrzebne są automaty, żeby LEGALNIE nabijać głosy.

Oczywiście. Nabijać głosy tzn. głosować. Sam mam ok 160 zarejestrowanych kont, ze szkolnych ławek na wypadek gdybym wszedł do finału !
Z drugiej strony spróbuj człowiekowi oddawać w dużej ilości głosy z jednego nr-u MAC to tylko zaszkodzisz, a nie pomożesz bo to szwindel do wyłapania od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577735 Napisano: 06.03.2019 11:46:00 w Avanti
To konkurs wziety w calosci z Kanady, tam architektura strony jest bardzo sprawnie napisana i wszelkie automaty tutaj tez beda na pewno wylapane bo to takie same konstrukcje.
Wiem co mowie, bo ucze sie w szkole informatycznej. 
Kiedy mozna sie spodziewac wynikow IV edycji? Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577466 Napisano: 05.03.2019 14:04:37 w Avanti
rufus napisał(a):

aempe napisał(a):

Ktoś z forum wygrał juz 10k? Jeśli nie to ktoś z nas musi wygrać IV lub V etap by było na kogo głosować

Z 1 etapu wygrana jest z forum, bynajmniej.

Jeśli ja nie wygram, to chetnie się przełączymy z głosami na forum. Mamy bardzo dużo kont, dwa roczniki po pięć klas na kazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577450 Napisano: 05.03.2019 13:42:13 w Avanti
Jak mój wygra, to się z Wami nim podzielę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maxri

#6577258 Napisano: 04.03.2019 23:24:46 w Avanti
Czy ktoś mi powie, czy jeśli wczoraj wysłałem zgłoszenie, a zaakceptowali je dzisiaj, to biorę udział w piątym etapie, czy w czwartym?

Miło mi Was powitać ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0