Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7124313 Napisano: 17.09.2023 18:44:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

A te bilety rodzinne z jaja zobowiązują całą 4 do tego, żeby iść na ten sam seans czy kazdy może wybrać coś innego?

Bilety to z reguły możliwość dowolnego wyboru, nawet możesz iść hurtowo z rodziną, albo sama 4x jak masz taki kaprys, nikt nie wnika. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7124176 Napisano: 16.09.2023 22:35:36 w Sport
notta napisał(a):

to się ogląda! tu się dzieje.. aż szkoda że siatkarze zawsze w cieniu piłkarzy. Zawsze z klasą, zawsze z wysokim poziomem i bez gwiazdorzenia.. eh

Kto ma docenić, ich doceni emotka  jak nie skończy z zawałem emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7124129 Napisano: 16.09.2023 15:57:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

Jest jakieś info co się dzieje z konkursem Stock Tokyo Ultra? Strona konkursowa przestała działać a może jest jakaś nowa? 🤔

A nie mieli wysyłać nagród w ciągu miesiąca od wysłania danych i paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7124123 Napisano: 16.09.2023 15:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Hejka. A Kinder Joy też bierze udział w loterii?

Tylko Kinder Niespodzianka

Zależy od opisu na paragonie... u mnie kinder Joy jest opisane jako kinder niespodzianka i weryfikacja prawidlowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

magdalena-chili

#7123712 Napisano: 14.09.2023 18:25:03 w Sport
ziolko napisał(a):

pioge7 w jakim celu założyłeś nowy temat? O sporcie można porozmawiać np w WC 
Chyba, że to ma być ogólny temat do różnego sportu w różnym czasie

Przecież wątek jest od dawna i do różnych sportów na przestrzeni czasu? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#7123694 Napisano: 14.09.2023 17:04:49 w Czy informują/ informowali?
monikar napisał(a):

Czy informowali juz z 1 etapu loterii Kinder tam gdzie są bony do Allegro?

Nikt się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7123692 Napisano: 14.09.2023 17:02:48 w WC - rozmowy o wszystkim
rainbowdash napisał(a):

Czy wy też się tak kłócicie o wszystko na zebraniach/grupach whatsup ? U mnie jest armagedon. Jeden w prawo, drugi w lewo. Ten chce róże, a ten wrzosy na Dzień Edukacji… i tak o każdą pierdołę..,

A u mnie wszyscy grzeczni, zachwyceni, uprzejmi az za slodcy. Ale to pewnie dlatego ze pierwsza klasa (LO). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7123526 Napisano: 14.09.2023 09:42:46 w SZUKAM....
agaluna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agaluna napisał(a):

Czy ktoś z Was zgłaszał kiedyś kradzież vouchera internetowego na policję i udało się cokolwiek odzyskać? Okazało się, że ktoś użył wygranego przeze mnie vouchera wyjątkowy prezent u Smolara (czas reklamacji minął w maju). Smolar odsyła mnie do sklepu, a sklep na policję. emotka   Jestem wkurzona, bo miał to być prezent na urodziny, a tu takie coś emotka

Wyjątkowy prezent „nie może” zweryfikować, kiedy został zużyty voucher? Wtedy byłoby wiadomo chociaż, czy użyty, jak Ty byłaś w jego posiadaniu, czy Smolar. A może Smolar się pomylił i wysłał do dwóch osób ten sam i są w posiadaniu takiego, którego nikomu nie wysłali…

Smolar twierdzi, że każdemu wysłali unikalny voucher, ale trochę to dla mnie dziwne, bo dostałam odpowiedź przez telefon z ciągu minuty, więc nie wiem jakim cudem tak szybko to sprawdzili. Wyjątkowy prezent z kolei napisał, że kod został użyty jakoś 2 tygodnie po tym jak Smolar go wysłał. Podali na co został wymieniony i że moje dane się nie zgadzają z danymi osoby, która go wykorzystała. Wątpię, że ktoś mi się włamał na pocztę, bo mam powiadomienia wszystkich logowań z różnych urządzeń. Jeszcze chyba będę próbować do nich dzwonić, bo szczerze mówiąc nie wierzę, że policja cokolwiek z tą sprawą zrobi.

przede wszystkim nie dzwoniłabym - tylko wszystko na maila ze Smolarem, wygląda jakby nie chciało im się sprawdzić.  Opisałabym szczegółowo Smolarom Twoje ustalenia - i poprosiła o pilną informację, bo pójdę z ich odpowiedzią na temat sprawy na policję. Myślę że to powinno ich nieco zmobilizować do przyjrzenia się sprawie Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

magdalena-chili

#7123027 Napisano: 12.09.2023 12:38:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

slomkab napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bon Moya z 4 etapu?

ja czekam, a ktoś już dostał???

ja dostałam - ale ślą na raty , bo czekam na drugi emotka

właśnie z tego konkretnego etapu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7123006 Napisano: 12.09.2023 11:30:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
slomkab napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bon Moya z 4 etapu?

ja czekam, a ktoś już dostał??? Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

magdalena-chili

#7122630 Napisano: 10.09.2023 14:42:01 w Smolar
visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jak to jest w Smolarze z tymi załącznikami "przykładowych godzin padania wygranych" w loteriach bramkowych? One rzeczywiście padają o tych godzinach? Na logikę możliwe, że tak, bo dają tylko np. jeden dzień, ale do końca nie wiem... Ktoś się chwalił wygraną np. o 21 (mógł wygrać oczywiście o innym czasie), a bramka była o 11, a kolejna o 22...

nie testowałam tych godzin, ale znając smolara, mocno bym się zdziwiła gdyby w regulaminie podali dokładne godziny, lub np same godziny emotka  a który masz regulamin na myśli konkretnie teraz smolarowy? emotka

Jakoś na dniach czytałem regulamin slodkaloteria i tam był jeden dzień podany.

w balcerzaku właśnie sprawdzałam.... jest harmonogram dla całej loterii, ale te godziny są od czapy, 
wg moich obserwacji bramka się otwiera na parę/paręnaście minut max, a w reg balcerzaka są przedziały po parę godzin... to tylko przykład. W słodkiej loterii nie zaglądałam, ale obstawiam, że też daty od czapki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7122628 Napisano: 10.09.2023 14:27:12 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Jak to jest w Smolarze z tymi załącznikami "przykładowych godzin padania wygranych" w loteriach bramkowych? One rzeczywiście padają o tych godzinach? Na logikę możliwe, że tak, bo dają tylko np. jeden dzień, ale do końca nie wiem... Ktoś się chwalił wygraną np. o 21 (mógł wygrać oczywiście o innym czasie), a bramka była o 11, a kolejna o 22...

nie testowałam tych godzin, ale znając smolara, mocno bym się zdziwiła gdyby w regulaminie podali dokładne godziny, lub np same godziny emotka  a który masz regulamin na myśli konkretnie teraz smolarowy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7121765 Napisano: 06.09.2023 13:03:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ashanti napisał(a):

Myślicie, że wszystkie zgłoszone lokalizacje z Moya są już na mapie? Mojego z niedzieli nie ma, mam tylko maila z potwierdzeniem przyjęcia zgloszenia emotka

Ja z soboty i niedzieli widzę - już w poniedziałek chyba były.

moj z soboty też jest

ja zgłaszałam w niedzielę wieczorem, jedno nie ma zdjecia, ale drugie jest kompletne Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

magdalena-chili

#7121510 Napisano: 05.09.2023 10:49:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
helcia85 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

Projektor od Lidii - Konkurs "Smakuj relaks" Carrefour.
Czaiłam się bardzo na projektor w tym roku i się udało!!!!! emotka

U mnie rownież projektor. Tylko jak go wykorzystać? To wyświetla bajki dla dzieci czy jak:D

Wszystko wyswietli co mu każesz wyswietlac, bajki dla dzieci i nie tylko dzieci emotka  
W temacie, coby karniaka nie było, przyznam się do projektora emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7120180 Napisano: 30.08.2023 17:08:24 w Dziś cieszę się z.....
radziosny napisał(a):

Cieszę się, że mam wszystko pozgłaszane.. zgłoszenia słabe, bo weny brak, ale przynajmniej czysta głowa.. emotka

mia, koniec miesiąca idzie, jak Twoje zgłoszenia? Wysłane? 🤗🤭 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7120159 Napisano: 30.08.2023 15:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

Czy wyniki Martini to są z Żabki?
Bierda i Netto jeszcze konk nie zakończony przecież?

Martini z żabki Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7120023 Napisano: 30.08.2023 09:29:00 w Czy informują/ informowali?
BorysBUFU napisał(a):

100 i 50 -idą @

Otrzymaliście już maile? Do mnie nic nie doszło, a z wyników wychodzi, że powinno  : (

oni albo alfabetem lecą, albo każdego z osobna laureata do osobnego maila pakują... jeszcze nigdy się tyle nie wyczekałam, już zwątpiłam, że to ja na liście byłam.
@ z 100tką właśnie dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7120012 Napisano: 30.08.2023 07:22:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

Blik Mieszko jak oni to liczą tzn 7 dni to tez swieta czy tylko robocze +liczą od dnia otrzymania bliku  ? Zapomniałam o tych blikach i chyba pieniądze przepadły ….

To raczej 7 dni "systemowych", wiec bez ujęcia świąt. Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

magdalena-chili

#7119935 Napisano: 29.08.2023 20:01:12 w Wkurza mnie...
DAIKOKU napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Podziwiam mnie już wciągnęły mocniaki nawet z quiz punkt zdobyłam bo wczoraj nie działało dziś śmiga.No nie o tym.

Wkurza mnie obsługa kart sodexo zastanawiam się kto tam pracuje i za co kasę ma bo to jest kpina.
Prosta sprawa wałkowana ponad tydzień i dalej nie ma rozwiązania..............................
Nigdy więcej SODEXO nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyy

o, podziel się co z tym SODEXO bo też mam taką kartę (z rajskiej) i nie za bardzo wiem do czego jej mogę użyć...

Dziewczyny, to jest normalna karta płatnicza, tyle że nie w formie plastiku. Jest standardowy numer, jest data ważności, jest numer cvv.
Ja nią zapłaciłam za zakupy na allegro, trzeba było podać jej ww. numery i normalnie poszła płatność - różnicę dopłaciłam blikiem.

a jak można zapłacić dwoma formami płatności na allegro (blik+ karta płatnicza)?

sorry, chyba wprowadziłam w błąd, dopłat (łączonych płatności) allegro nie honoruje, dziś tak płaciłam w innym sklepie i pojechałam z rozpędu. 
ALE, ALE, np. na allegro (ale i w każdym sklepie internetowym honorującym płatności kartą) płaci się normalnie kartami sodexo

Ja dodałam sobie tą kartę do portfela google - i można płacić zbliżeniowo komórką na terminalu

Tak, ja to wiem, ale nie każdy ogarnia portfele, poza tym jak ktoś ma apkę bankową, to to się czasem gryzie, jak się ma płatności kartą bankową lub blikiem domyślnie. Mnie to doprowadza do pasji, wiec nie proponuję innym co mi niemiłe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7119892 Napisano: 29.08.2023 17:43:19 w Kupię...
Kupię bon adidas w konkurencyjnej emotka  cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0