Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdalena-chili
Postów 1079
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Broń Boże nie chcę umniejszać nikogo pomysłów i pracy, ale po prostu moja metoda robienia zdjęć (ŁAPIĘ CHWILE, AUTENTYCZNE chwile, to jak widzę rzeczywistość, jak mi się rzeczywistość ułoży, a nie ustawianie i pozowanie) ewidentnie nie przypasuje jury konkursu, choćbym się skichała.
Tu widać pożądana jest fotografia mocno art, poza niektórymi przypadkami.
Bransoletki odżałowałam, może było mi łatwiej, bo na otarcie łez mogę zrobić sobie sama... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolega jeździł do rodziny na wieś, a tam gospodarz uznał, że jak piesek na łańcuchu nie szczeka, tylko cieszy się na ludzi, to wyniesie go do lasu i zostawi, bo po co darmozjada trzymać. Kolega zabrał psa ze sobą. Ile psów i kotów spotyka "zły los" i nie mają swoich "wybawicieli"?
Chyba nie ma co burzy robić...
a co do odruchów serca w postaci przygarniania pieska ze schroniska, to moim zdaniem trzeba mieć super podejście do psów, bo często takie schroniskowe pieski są po przejściach i różnie reagują, np na małe dzieci. Nie każdy chyba się do tego nadaje i takie psy często wracają po kilka razy do schronisk co tylko pogłębia ich traumy. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zamienię np na paragony, albo bilet do Multikina Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"...
kurtyna
(nosz &%$*^%) Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rano napisałam maila do organizatora (konkurs@piccolo.pl) i dziś też dostałam kod na zniżkę szybko i sprawnie! piszcie zatem! Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do agencji - to po paru porażkach (a wspinałam się na wyżyny kreatywności mej) wymyśliłam sobie, że w agencjach przy ocenianiu pewnie siedzą dzieciaki po gimnazjach i dają "łapki w górę" tym zgłoszeniom, które są w stanie zrozumieć (patrz zgłoszenie Bartosza z Wwy - ale mi to zrobiło dzień! ). Łatwiej mi teraz znosić kolejne porażki (chociaż ostatnio, ku mojemu zdziwieniu, Smolar dał pasty) Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A paragon nie wchodzi drugi raz, bo podobno już jest.
Napisałam na maila, ale widzę, że nie mam się co łudzić, skoro nie odpowiadają. Ale z tego co pamiętam tam na stronie jest chyba gdzieś numer telefonu - jak nie napiszą, to zadzwonię. Ty nie dzwoniłaś? Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już ponad 2 tygodnie czekam, a w regulaminie jest info o weryfikacji 48h w dni robocze, to im się chyba troszkę przedłuża, albo ja coś przegapiam? Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczę, a jak już znajdę paragon to nic, absolutnie nic konkursowego.... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli chodzi o social points to jest miesięczny ranking i za to są chyba nagrody, ale to trzeba by chyba wszystkie te ankietki codziennie wszystkie wypełniać, podejrzewam, że trzeba by było być w ścisłej czołówce: "Dla najlepszych przygotowaliśmy specjalne nagrody." Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama mam już z 6-7 pudeł Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nawet jak nie wrzucili, to i tak czekaj na sms z pinem do karty, jak będzie z tym problem, to napisz mi na pw, poszukam wtedy maila pod który się konktaktowałam z organizatorem. Wyświetl w wątku >>