Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6686364 Napisano: 28.02.2020 09:42:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

Mam pytanie o Cheetos emotka czy jedna osoba może wygrać np. dwa głośniki? Bo pisze tylko o nagrodzie głównej a nic o pozostałych (chyba, że gdzieś przegapiłam) emotka

jak wejdziesz sobie na stronie konkursowej na listy zwycięzców, to wydaje mi się, że zwycięzcy się powtarzają...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6685633 Napisano: 25.02.2020 13:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyA napisał(a):

Pytanie do laureatów nagrody II stopnia z konkursu Lindt - zestaw czekolad: odsyłacie wypełnione oświadczenia z nr pesel i nr dowodu?  emotka

Organizator przesłał właśnie takie info: "W związku z faktem, iż do odbioru nagrody jest niezbędne podanie tylko jednego identyfikatora, Organizator będzie akceptował  także załączniki zawierające tylko jeden identyfikator: PESEL lub nr. dowodu osobistego." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6685503 Napisano: 24.02.2020 21:00:26 w SZUKAM....
konkursjusz napisał(a):

miał ktoś tak że wysyłał jednej doby dwa osobne zgłoszenia do lisner (na każdym paragonie po 1 produkcie promocyjnym) a dostał tylko jednego smsa potwierdzającego?

tak, ja tak miałam - i napisałam do Organizatora (jak nie znajdziesz adres @ to daj znać, sprawdzę), poprosiłam o sprawdzenie i dostałam szybko odpowiedź, że oba zgłoszenia są zarejestrowane (i przy okazji dostałam też wtedy drugiego SMSa).   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6685424 Napisano: 24.02.2020 15:07:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Halo, Laureaci LINDTa dzisiejszego - skąd wiecie który "paragon wygrał"?
nie widzę w informacji które zgłoszenie wygrało, a że czekolady o zgrozo lubię, to i kilka razy wzięłam udział.

Miałem jedno złote zgłoszenie emotka   ale jeśli nie wiesz to albo skan wszystkich albo napisać z prośbą do nich emotka  

dziękuję Tadziuuu, napisałam i czekam, a jak nie, to faktycznie zrobię kopię wszystkich i wyślę wszystkie zgłoszone,
w przeciwieństwie do innych marek ciasteczkowych (w których żadną miarą nie mogę nic ustrzelić) lub czekoladkowych, tutaj są relatywnie lepsze składy czekolad, więc miałam pretekst kupić aż 4, nie poprzestałam na jednej czekoladzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6685403 Napisano: 24.02.2020 14:25:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halo, Laureaci LINDTa dzisiejszego - skąd wiecie który "paragon wygrał"?
nie widzę w informacji które zgłoszenie wygrało, a że czekolady o zgrozo lubię, to i kilka razy wzięłam udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6685300 Napisano: 24.02.2020 11:48:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
gratuluję wygranych biletów w LINDT! emotka  

u mnie i Siostry po zestawie na osłodę emotka - też cieszy, tym bardziej, że nie jesteśmy tak wytrawnymi Konkursowiczkami   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6685188 Napisano: 23.02.2020 20:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

właśnie wysłałem 4 zgłoszenia...
na wp i gmaila zwrotki są
na onet i o2 nie ma emotka

ale po ponownej chęci zgłoszenia KOD wykorzystany...

a do mnie na o2 przyszła zwrotka (ale wczoraj) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6685135 Napisano: 23.02.2020 14:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
garyman napisał(a):

garyman napisał(a):

Czy do konkursu Nestle wygraj krowę można zgłaszać batoniki np. nesquick czy tylko płatki?

tu jest lista: "W Loterii udział biorą następujące produkty: Nestlé CINI MINIS, Nestlé STRAWBERRY MINIS, Nestlé CINI MINIS Crazy Crush, Nestlé NESQUIK, Nestlé NESQUIK ALPHABET, Nestlé NESQUIK DUO, Nestlé NESQUIK Cocoa Crush, Nestlé CHOCAPIC, Nestlé CHEERIOS MIODOWY, Nestlé COOKIE CRISP, Nestlé LION, Nestlé LION Wild Crush, Nestlé CORN FLAKES, Nestlé CORN FLAKES CHOCO, Nestlé CORN FLAKES HONEY AND NUT, Nestlé FITNESS, Nestlé FITNESS FRUITS, Nestlé FITNESS YOGHURT, Nestlé FITNESS CHOCOLATE, Nestlé FRUTINA, Nestlé KANGUS, Nestlé MUSLI TRADITIONAL, Nestlé MUSLI TROPICAL – produkty śniadaniowe Nestlé, posiadają na zewnętrznej stronie opakowania informację o Loterii, jednakże w Loterii biorą także udział produkty na opakowaniach, których nie ma  informacji o Loterii (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). "

Dzieki ale znam tą listę. Lecz nie ma.na niej wyszczególnienia czy są to płatki czy inne produkty. W sklepie płatki i batony nazywają się tak samo A jednak cena robi różnicę. Muszę jutro zadzwonić i się dopytać. emotka

moim zdaniem kluczowe jest sformułowanie "produkty śniadaniowe", a batoniki raczej chyba się do nich nie zaliczają, 
ale prawda, lepiej sprawdzić u Organizatora, tam zinterpretują najlepiej emotka    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

magdalena-chili

#6685094 Napisano: 23.02.2020 10:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
garyman napisał(a):

Czy do konkursu Nestle wygraj krowę można zgłaszać batoniki np. nesquick czy tylko płatki?

tu jest lista: "W Loterii udział biorą następujące produkty: Nestlé CINI MINIS, Nestlé STRAWBERRY MINIS, Nestlé CINI MINIS Crazy Crush, Nestlé NESQUIK, Nestlé NESQUIK ALPHABET, Nestlé NESQUIK DUO, Nestlé NESQUIK Cocoa Crush, Nestlé CHOCAPIC, Nestlé CHEERIOS MIODOWY, Nestlé COOKIE CRISP, Nestlé LION, Nestlé LION Wild Crush, Nestlé CORN FLAKES, Nestlé CORN FLAKES CHOCO, Nestlé CORN FLAKES HONEY AND NUT, Nestlé FITNESS, Nestlé FITNESS FRUITS, Nestlé FITNESS YOGHURT, Nestlé FITNESS CHOCOLATE, Nestlé FRUTINA, Nestlé KANGUS, Nestlé MUSLI TRADITIONAL, Nestlé MUSLI TROPICAL – produkty śniadaniowe Nestlé, posiadają na zewnętrznej stronie opakowania informację o Loterii, jednakże w Loterii biorą także udział produkty na opakowaniach, których nie ma  informacji o Loterii (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). " Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6684741 Napisano: 21.02.2020 09:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Zaraz po wbiciu nie ma niestety żadnego potwierdzenia, nadal mam więc obawy, czy to nie fatamorgana... - zbyt piękna, aby mogła być prawdziwa. emotka

ja wczoraj o północy wbijałam totalnie zaspana i też się zastanawiałam czy coś źle wpisałam że żadnego potwierdzenia czy po prostu nic nie przychodzi.

Dziewczyny, zaraz po wklepaniu rybki do zwrotu nie dostaje się żadnego potwierdzenia (poza takim na stronie, że poszło do weryfikacji z tego co pamiętam), tylko 1-2 dni później dostaje się potwierdzenie SMS, że "zgłoszenie zostało zarejestrowane" (jak oni już to zweryfikowali), i że zwroty są realizowane w ciągu 15 dni roboczych.
Ale z tym zaspaniem to święta racja, godzina jest dość okrutna...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6684651 Napisano: 20.02.2020 19:59:49 w Smolar
antylopia napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy Smolar odpowiada na maile?

odpowiada i to szybko

szybko i profesjonalnie Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6684381 Napisano: 19.02.2020 20:36:07 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=
kreatia napisał(a):

masta55] Witam.W jakim sklepie mogę kupić piwo kapitan jack promocyjne aby był kod pod kapslem? Bo w sklepie Carrefour jest ale bez kodu

są też w Leclerc i w Stokrotce Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6684279 Napisano: 19.02.2020 15:39:38 w SZUKAM....

hmmm to co ja jeszcze oglądałam... na pewno Narcos - o ile lubisz klimaty mafijne emotka  ale naprawdę dobrze się ogląda, House of cards, Atypowy - historia chłopaka z autyzmem - zabawna i pozwala zrozumieć trochę ich świat, Trzynaście powodów - nastolatkowe sprawy, ale dość poważne i naprawdę wciąga, no i Wiedźmin

od paru dni jest Narcos Meksyk nowa seria, ale do pierwotnego Narcos (Kolumbia) się nie umywa...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6684096 Napisano: 18.02.2020 21:13:41 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

A mnie wkurza szkoła syna - sprawdzianów więcej niż dni tygodnia! Dziś odwołaliśmy zajęcia dodatkowe, bo musi się uczyć. Nigdy nie zrozumiem fenomenu nauczycieli, ze wszyscy muszą być fizykami, chemikami i każą na pamięć się uczyć regułek i wzorów, masakra!

Tak, często każdy nauczyciel myśli, że jego przedmiot jest "jedyny". Ale nie wiem czy to nauczyciele, czy po prostu program tak skonstruowany, że dzieciaki muszą się uczyć masy często zbędnych rzeczy. Ostatnio uczyliśmy się zasad fonetyki, głoski dźwięczne i bezdźwięczne, pary-odpowiedniki dźw/bezdźw - to wszystko trzeba umieć (na pamięć). I moja bezsilność, gdy muszę dziecku wytłumaczyć, że musimy się tego nauczyć (hmm, "wykuć"), bezsilność spotęgowana tym, że przez ponad 20 lat "kariery zawodowej" (a pracuję również z tekstem) ile razy była mi ta wiedza potrzebna? ZERO razy. Zresztą ja się tego nie uczyłam, za "moich czasów" takiego przeładowanego bzdurami programu nie było. 
Współczuję i witam w klubie....    Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6683188 Napisano: 16.02.2020 11:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Lisner! o północy 500 zwrotów, g.0-06 0 zwrotów emotka

trochę masakra z tym lisnerem... znów "zawodowcy", bo nie chce mi się wierzyć, że zwykli zjadacze chleba warują do północy ze stoperem w rękach w sześć minut nastukają kilkaset paragonów? wytłumaczy mi ktoś z Was ten fenomen? 
Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach

Afera Lisnera o zwrot 10 zł....booszee w życiu bym sobie nie zaprzątała tym głowy, że Wam się chce.......

to nie afera, zwyczajne pytanie, ot co emotka  

może jacyś hurtownicy/sprzedawcy co upolowali paragony sobie zwracają? jest tam ograniczenie na osobę? w grudniu były zwroty za ręcznik papierowy chyba MOLA i też pula zwrotów w ciągu 3 minut się rozchodziła...

dzięki @Nanajka81@ za rzeczową odpowiedź emotka  
w regulaminie, pisanym ewidentnie przez nie-polonistę jest: " Jeden Uczestnik może otrzymać w całym okresie trwania Promocji maksymalnie zwrot za 10 (słownie: dziesięć) dowolnie wybranych Produktów Promocyjnych"  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6683181 Napisano: 16.02.2020 10:29:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

trochę masakra z tym lisnerem... znów "zawodowcy", bo nie chce mi się wierzyć, że zwykli zjadacze chleba warują do północy ze stoperem w rękach w sześć minut nastukają kilkaset paragonów? wytłumaczy mi ktoś z Was ten fenomen? 
Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach

Afera Lisnera o zwrot 10 zł....booszee w życiu bym sobie nie zaprzątała tym głowy, że Wam się chce.......

to nie afera, zwyczajne pytanie, ot co emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6683177 Napisano: 16.02.2020 10:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6682589 Napisano: 13.02.2020 20:40:54 w Wkurza mnie...
jak mnie to wqrza... stolica europejskiego kraju, XXI w., a ITM nie ma żadnego, żadnego... nożesz.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6682166 Napisano: 12.02.2020 19:01:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
co zrobić, to i ja też się wpiszę, ale widzę, że chociaż jestem w DOBRYM TOWARZYSTWIE! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6681872 Napisano: 11.02.2020 21:32:03 w Popraw sobie humor...
forrrum napisał(a):

Pomijając cały tragizm sytuacji, czyż to nie urocze? emotka

ABC napisał(a):

XYZ napisał(a):

Nie wiem co gorsze: przegapienie, czy zakup na dzień przed rozpoczęciem konkursu.
Tak oto kupiłam Rexone, bo widziałam co chciałam widzieć, czyli niewłaściwą datę...

Ja widziałam Rexone, kupiłam Rexone a w domu okazało się że to Dove

emotka

hmm, ja dziś się popisałam: kupiłam batonik Oreo, zacieram ręce, że tanio i się nie namęczę (nie przepadam za oreo) i że jak to ślepej kurze ziarno może utrafię hulajnogę dla Syna, przychodzę do domu, siadam do forum i co? uświadomiło mi, że to jest Milka loteria, a nie Oreo.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0