Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6781968 Napisano: 17.05.2021 16:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coccinelle napisał(a):

maverick napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Czy wy też dostaliście bon Leclerc (Duda) do konkretnego hipermarketu...? emotka

na Warszawę Aspekt?

Tak.

A kupowaliście moze paragony z tej lokalizacji? Czy mieliście inne leclerki? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6781841 Napisano: 17.05.2021 11:11:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestawy Gerlach z ww. również. - DHL 
bon Leclerc Duda - DHL  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6781452 Napisano: 14.05.2021 19:05:30 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam...gdzie można dostać chusteczki nawilżane SMILE z postaciami Marvelowskimi?  emotka  Liczyłam na Auchan...brak. 

w Stokrotce

1,99 zł w Polomarkecie

Na allegro są . W polo stokrotce, Auchan,Tesco 

Jeśli Stokrotka z gatunku większych/dobrze zaopatrzonych, to tak. U mnie nie ma.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6781216 Napisano: 13.05.2021 19:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Macie zwrotki z konkursu "Wiosenne porządki z profesjonalistami" ITM? Jeśli tak, to o jakiej treści?

"Dziekujemy za zgloszenie do konkursie" (ja jestem nietomna, ale oni chyba też)  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6780758 Napisano: 12.05.2021 13:40:42 w Smolar
I z lewiatana/laboo, ekspercki skład Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

magdalena-chili

#6780703 Napisano: 12.05.2021 11:04:47 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

ZOTARELLA ZA OSTATNI TYDZIEN POSZŁA ? czyli znowu u mnie nic emotka

Nie widziałam by ktoś się chwalił... coś przegapiłam...? Poprzednim razem informowali 5.05 około południa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780256 Napisano: 10.05.2021 17:21:09 w Czy informują/ informowali?

"W ciągu 3 dni od daty posiedzenia komisji, Organizator Konkursu zadzwoni do zwycięzcy lub wyśle wiadomość SMS na numer, podany w zgłoszeniu"

Ani słowa o ROBOCZYCH....

Zgoda. Rozpędziłam się z roboczymi, nie ma tego w regulaminie, ale wydaje mi się,  że gdzieś te robocze widziałam. Może wymyśliłam. Ale chyba nie ma też póki co wyników, nikt się nie chwalił... więc może coś jest na rzeczy z roboczymi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780215 Napisano: 10.05.2021 15:27:42 w Czy informują/ informowali?
buziolek napisał(a):

Czy z monster informowali? Do dzisiaj mają czas

Do 7.mieli obradować, + 3 dni ROBOCZE.
wg regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780179 Napisano: 10.05.2021 13:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Ile nagród udało Wam się ustrzelić w loterii Rossmann z jednego konta? 

2 nagrody. Ale ja chyba jakoś dużo nie kupuję (~5 wizyt zakupowych).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780036 Napisano: 09.05.2021 14:16:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
FBemilia6 napisał(a):

halliday napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

iszhara napisał(a):

agni5h napisał(a):

iszhara napisał(a):

Praliny Lindor gdzie teraz można znaleźć w przystępnej cenie, promocji? emotka

Kupiłam na wyprzedaży za 4,99 w Delikatesach Centrum.

To bardzo fajna cena  - dziękuję za odpowiedź. emotka

Chyba zbyt piękne emotka  
Byłam dzisiaj w DC- o takiej cenie promocyjnej nic nie wiadomo, nie było takiej, a najtańsze małe Lindor 16 zeta
Zamiast wspomnianej Gosi króluje Anna Zaradna do pary z Janem. Taka wycieczka z celem , ale bez efektów emotka  

przecież była informacja ze to produkt z wyprzedaży więc cena mogła być tylko w jednym sklepie np na jedną lub dwie sztuki w których kończyła się ważność.

Więc podanie info, że w DC jest promocja trochę mija się z celem.Udało mi się  kupić w moim DC ( gdzieś tam). To jest wątek- gdzie najtaniej kupię produkt promocyjny.

To, że w jednym sklepie tej samej sieci jest dany produkt, nie oznacza na 100% że w drugim będzie to samo. Mam dwie stokrotki w okolicy, w obu jest kompletnie różny asortyment. Może produkty w promocji dla sieci na dany tydzień są takie same, ale w jednym mogą się np. zbliżać do terminu ważności,  jak ktoś juz to zauważył. U tak pewnie było w tym przypadku.
Ktos moze pisać że w jego Carrefour będzie dany produkt, a u mnie z reguły nie będzie (b.duze miasto i co z tego). Wiec ten wątek zawsze traktuję nie jako pewnik, a jako podpowiedź gdzie ew. zerknąć.  Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

magdalena-chili

#6779655 Napisano: 07.05.2021 10:43:55 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Czy te karty z Lidla są aktywne ? 

obstawiałabym, że ze względów bezpieczeństwa jeszcze nie są aktywne - może aktywują po odbiorze dzień lub dwa, spróbuję może napisać do Smolara...  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

magdalena-chili

#6779631 Napisano: 07.05.2021 09:09:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
SMOLAR - Z eksperckim składem... (karty LIDL) - DPD (protokół odbioru)  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6778877 Napisano: 03.05.2021 14:18:14 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Co to za konkurs z tymi orzeszkami?

Domyślam się że o to chodzi: https://www.e-kon...h-do-zgryzienia.html Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6778724 Napisano: 01.05.2021 21:07:32 w Nasze kochane zwierzątka
superloser napisał(a):

freyja88 napisał(a):

mój dzisiejszy spacerek emotka

Rolki by sie przydaly  emotka

i bez rolek na Dzielni nikt nie podskoczy... emotka emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

magdalena-chili

#6778238 Napisano: 29.04.2021 11:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs z farbami do włosów? 

https://www.e-kon...ce-w-rossmann.html  ? emotka  

Dzięki, dziś nie myślę. Najpierw zadałam pytanie, a potem skorzystałam z wyszukiwarki  emotka  

aj tam, aj tam. Przedwiośnie... Jakby była sama wyszukiwarka bez ludzi to już by nie było to samo! emotka  tylko spiesz się z farbami, bo to się kończy lada moment Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6778231 Napisano: 29.04.2021 10:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs z farbami do włosów? 

https://www.e-kon...ce-w-rossmann.html  ? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6777985 Napisano: 27.04.2021 21:21:55 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

CENY  emotka
Kolega przekonal sie do wycieczki do Auchan i kupil mi Hortex mrozonki - m a l i n y 280g za 11zl  emotka  
Zjadl w drodze nim sie rozwodnily, ale pewnie dzielic by sie nie bylo jak  emotka   Kilogram schabu w Tesco 10zl kosztuje  emotka

Maliny to "dobro luksusowe", zwłaszcza w zimnym kwietniu. Gdyby żarłoczny Kolega kupił Ci np.  m a r c h e w  mrożoną, paczkę 450g miałabyś w nieco bardziej przyziemnej/przystępnej cenie: 4,38pln.

w temacie, coby karniaka nie było: wkurza mnie, że nic mnie nie wkurza, za bardzo zmęczona jestem.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6777815 Napisano: 27.04.2021 08:57:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Konkurs "BIC - Zadbajmy o Siebie na Wiosnę" Carrefour - kurier DPD  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6777118 Napisano: 22.04.2021 20:41:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że gdy chcialam dzis wpłacić pieniądze na konto,wyciągnęlo mi kartę do bankomatu,ech. Chciałam wpłacić w oddziale banku,ale ten był już nieczynny.Przez to spóźnię się z rata kredytu i nalicza mi odsetki, ech.

a nie łatwiej przesłać $$$ przelewem na rachunek, z którego bank ściągnie sobie ratę? 
Jak to się stało, że bankomat zatrzymał kartę? Jeśli się tam nie ociągałaś przy tym bankomacie, że kartę zatrzymał (np z uwagi na Twoją przy nim "bezczynność"), to może napisać reklamację? Może chociaż odsetki zwrócą, jak już reklamację rozpatrzą...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6777100 Napisano: 22.04.2021 19:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kerocna napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

A co jeśli w losowaniu nagród głównych ci drukarze trafią zgłoszeniem nie zwcięskim i nie mają paragonu?

Rezerwa dostaje albo Organizator  emotka

Im natychmiastowe wystarcza  emotka  Delicje tysiaki dawaly, Prince Polo tez mial "konkretne" wartosci nagrod ... Przy zerowych stratach inwestycyjnych, nagrody z bramkek sa chyba spelnieniem marzen emotka

OK. A sprzedaż i paragon w takim sklepiku to tez konieczność opłacenia podatkuza sprzedany towar, czy nie?. Jak ci drukarze radzą sobie z podatkiem? Przeciez jak nastukają 100 paragonów to muszą to jakoś rozliczyć z us?  Wyświetl w wątku >>
0 0