Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7210771 Napisano: 02.10.2024 22:04:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Tablet Samsung GALAXY TAB A9+ 5G SM-X216B -->  850zł
Słuchawki JBL live flex szare, gwarancja (od lipca) --> 389zł Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7210614 Napisano: 02.10.2024 13:32:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

FBsylwia18 napisał(a):

[quote=Właśnie do mnie też doszła drugi raz ta wiadomość o wygranej. Nie wiem czy to jakiś błąd???

fan-mandaryny]Co W związku z konkursem „Słońce Metaxy”  ode mnie chcieli dziś? Nie da się wypełnić formularza, który kiedyś im wysłałem. Czy może to przez pomyłkę wysłano mi?

Też dostalemTeż mam, może mieli wysłać info o wysyłce nagrod? Tylko im się coś pomerdało Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7210165 Napisano: 01.10.2024 11:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkabb napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mrmax napisał(a):

Agnes napisał(a):

pusheen napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

No dobra pytanie za sto punktów emotka
ktoś się jeszcze machnął przy uzupełnianiu formularza do Lipton i wpisał nip sklepu zamiast nr sklepu? Myślicie że Smolar przymknie oko? Szkoda żeby nagroda przepadła. Czy wy też to widzicie? emotka

Moim zdaniem nie ma co liczyć na przymknięcie oka.  emotka

O kurcze ja. 😢 
Dzięki że napisałeś czarny kocie.
A ten numer sklepu to gdzie jest na paragonie? Może oni się pomylili tyle lat gram u Smolar i nigdy nr sklepu nie chcieli

nip dla biedronek jest taki sam, więc nie ma sensu wpisywania tego w formularz

Nie zawsze jest taki sam. Moja Biedronka ma inny NIP. Kupując w innej biedronce i wpisując NIP z pamięci można się zdziwić emotka  Przy czym w liptonie rzeczywiście chcą numer sklepu, nie NIP.

Aha 🤣 za każdym razem wpisywałam NIP 🤦

Pisałam do nich napisali mi że niestety zgłoszenia z NIP nie są prawidłowe i nie będą ich brać pod uwagę jak również formularze które były wypełnione przy wygranej a mialy NIp. No cóż czyli moja wygrana poszla
sie w…

No to będzie w rezerwie i mój mystery box 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7210149 Napisano: 01.10.2024 10:29:22 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szukam info co dziś Smolar wysyła dpd ,jakieś pomysły?

Smartwatch z Kubusia u męża

To u mnie pewnie karta do 4f

Skad ta karta?

Karta do 4F z loterii Kubusia Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

magdalena-chili

#7209973 Napisano: 30.09.2024 17:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Konkurs Lavazza- kupowałam kawę  przez neta i dostałam fakturę .Też tak macie ? Podajecie numer faktury ?

Taaak, to tez numer "takjakby paragonu" emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

magdalena-chili

#7209614 Napisano: 29.09.2024 11:07:25 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

oszuści na olx to chyba wiatropylnie się mnożą masakra jakaś ledwo człowiek wystawia towar już nowe konta z września pytania o mail haha

To są farmy oszustów (jak korporacje), mają automatyczne narzędzia do obsługi tych prób wyłudzeń. Nikt tam nie szuka manualnie ogłoszeń, wszystko system im ogarnia. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

magdalena-chili

#7209572 Napisano: 28.09.2024 22:18:09 w Żabka
jasnoska napisał(a):

monikar napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może ktoś napisać ile już zgłoszeń w Orbit?

461

567

778... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7209454 Napisano: 28.09.2024 09:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

Do Kinder Chocolate wystaczy kod z pudełka? Nie trzeba zachowywać paragonu?

Przy wygranej 500pln z loterii nie chcieli nic, tylko to co podczas rejestracji. Nie wiem czy nie będą potrzebowali np przy konkursie? Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

magdalena-chili

#7208697 Napisano: 25.09.2024 15:16:56 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Szukam naprawdę dobrego endodonty do powtórnego leczenia kanałowego pod mikroskopem w województwie mazowieckim.

Ja to robilam rok temu w enelmedzie w galerii północnej... trudny przypadek, zajęło 4-5 wizyt i nie powiem ile kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7208659 Napisano: 25.09.2024 13:13:46 w Informują
Informują z Loteria "Dziecięce Talenty Kinder Chocolate 2024"

Rodzaj powiadomienia: SMS i mail
Dodatkowe informacje:
Allegro 500zł od razu na mailu Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7208446 Napisano: 24.09.2024 18:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Czy DPD pickup przelało komuś 100?

13.w piątek Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7208034 Napisano: 23.09.2024 13:03:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Co dziś nadaje They Dpd?

Moya może? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7205924 Napisano: 14.09.2024 12:24:32 w Avanti
atlantydek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Działa wam Joy ? U mnie przy próbie logowania pojawia  się jakaś hiszpańska wersja, nie da się zalogować Tel i komp tak samo

U mnie normalnie działa. Przed chwilą się logowałam

No to chyba wykryto we mnie ukrytą hiszpańską  opcję  emotka

Może "południowa krew"? emotka  
U mnie też parę dni temu było po hiszpańsku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7205102 Napisano: 11.09.2024 10:37:52 w Informują
Informują z Konkurs "Podróż z MOYA"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
5 min temu Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7204063 Napisano: 05.09.2024 15:37:38 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Bardzo źle piszę,nie umiem w przecinki a tyle lat wygrywam.To tam siedzą ameby co ocenią prace w komisjach czy to losowanie jest.
haahahahah...........................................................................................................................

Nie ameby... tylko może właśnie inteligentni, którzy właśnie widzą tam głębię w tej otchłani?  emotka
Nie, żeby nie było, bez hejtu, nasza forumowa Marudko. Doceniam te kropki, a do przecinków jeszcze kiedyś i Ty może dojrzejesz  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, mia 0

magdalena-chili

#7204057 Napisano: 05.09.2024 15:28:58 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jak ktoś wpadnie na pomysł by drugiej połówce kupić ponad 50 balonów i kupi ręczną pompkę made in China która się rozpada w rękach.
To podpowiadam to kiepski pomysł.
Wydawało mi się to super pomysłem do czasu kiedy przyszło do realizacji. Łapy mnie tak bolą,że szok a nawet połowy nie nadmuchałam w końcowym efekcie.
A kropki.....................................................................................................................................................................

No brawo! Jeszcze tylko kilka przecinków i oczy nie będą tak bolały, a i me nadwątlone resztki szarych komórek będą "nadążać" za słowem pisanym emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7204055 Napisano: 05.09.2024 15:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

kumulacja napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kochani proszę napiszmy masowo do Kropki Bordo że powinni nam dać możliwość odesłania oświadczeń drogą mailową. Koszt wysyłki poleconym czy kurierem to 10 zł emotka  bądźmy Eco!

Pisał ktoś do nich czy wszyscy poszli na pocztę i wysłali? emotka  (chodzi o wygrane bilety z Oreo Żabka)

Jestem za. Piszmy:
agencja@kropkabordo.pl

Dajcie znać, jak otrzymacie odpowiedź

Ja od razu napisalam, ale mila Pani Martynka napisała mi oschłego maila, że w regulaminie stoi, że ma być pocztą. Nie wiem czy mi się chce iść na pocztę i płacić 10pln (koperta i znaczek). Nie licząc bycia eko... ala wtedy kasa przypadnie im, bo nie mają rezerw Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7204053 Napisano: 05.09.2024 15:22:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tyż-nagrodą II stopnia.z Chansona chyba mało ludzi grało bo i nagród mało i kiepskie.A zakup drogi.

Nie wiem czy mało grało, ale ja np nie wygrałam.

W temacie 
100 zł Chrupnij Lato
200 zł Axe

Ja tyż (nie wygralam), a ogarniam znaki przestankowe... może tu było miejsce gdzie lepiej nie ogarniać? 

W temacie, axe 2oo Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7203929 Napisano: 05.09.2024 09:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
go-sia napisał(a):

Hejka, wygrałam i bilet i 200zl i teraz nie wiem, który paragon co wygrał. Wiec moje pytanie, czy Smolar odposuje za wiadomości jak ich zapytam? Czy nie warto się produkować? 🙈

Smolar uprzejmy i cywilizowany, na moje wszystkie pytania i problemy zawsze profesjonalnie i sprawnie odpowiadał Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7203368 Napisano: 02.09.2024 18:27:15 w Wkurza mnie...
Justintime napisał(a):

emi napisał(a):

Justintime napisał(a):

Że ludziska nie chwalą się wygranymi w MDW, tylko później pojawiają się oferty sprzedaży tych nagród albo info, że dotarała nagroda… albo z innych wątków idzie się tylko domyślić, że ktoś coś kiedyś wygrał…

Albo to ważne kto i co wygrał, ważny jest wpis Informują

Racja, ale w informuja to jest jeden wpis i nie idzie ocenic, czy nagrody sa wydawane rzetelnie przez organizatorow. Jedna z Pan dzis sie pochwalila wygrana 10 tys z Zywca. To juz drugi wpis w tej edycji. I dzieki temu wiemy, ze ta loteria to nie przekret, choc nawet 5 monet wygrac jest ciezko. Ludzie, ktorzy sie nie chwala wygranymi nie rozumieja idei tego forum.

A jaka konkretnie jest idea tego forum? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0