Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7238081 Napisano: 30.01.2025 18:51:08 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

cb656 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Na którym portalu aukcyjnym najlepiej wystawić voucher do biura podróży?

portal jest w zasadzie dowolny. Wszystko zależy od tego, czy trafisz na kogoś normalnego. emotka
Pamiętam z prehistorii, że swoje wygrane vouchery do biura ORBIS wystawiłem na platformie gazetowej (sic!) ANONSE i trafił się chętny. Poszliśmy do biura Orbisu, gdzie zweryfikowali ważność tych bonów, po czym dokonaliśmy wymiany na gotówkę. I pozamiatane! emotka

Pierwszy raz mam taki duży voucher (40 tys) i nie wiem czy to w ogóle realne go sprzedać?? I za jaką cenę??

Jak taka wartość, to pewnie kupujący będzie chciał się zabezpieczyć. U mnie pomimo ocen na olx na 5  nawet przy kwocie 2000pln ludzie dzwonią przy mnie do hotelu czy firmy wydającej voucher, by potwierdzic autentycznosc /kwotę vouchera. 
Więc pewnie bezpieczniej dla Ciebie będzie się spotkać z kupującym, wykonac telefon weryfikujący, i to najlepiej z Twojego telefonu do firmy, po tym sam sam znajdziesz numer do firmy. Chodzi o to żeby Cię kupujący nie wyrolował, nie podał Ci podstawionego numeru, ze swoimi kumplami po drugiej stronie.... Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

magdalena-chili

#7237506 Napisano: 27.01.2025 17:42:54 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

doo napisał(a):

Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi.

3DSecure to taki standard bezpieczeństwa dla platnosci kartowych. Krótko mówiąc, ma na celu dokonać potwierdzenia, że to Ty jako wlascicielka karty płatniczej inicjujesz/wykonujesz tę transakcję, a nie np ktoś nieupoważniony na 2.koncu świata. emotka

Ale jak wygląda to potwierdzenie? Czy po tej transakcji na stronie doładowania muszę jeszcze wykonywać jakieś ruchy czy to oni sobie potwierdzą to z bankiem?

Wyskoczy Ci strona z okienkiem do wklepania kodu, który SMS dostaniesz z banku. W SMS sprawdź koniecznie czy KWOTA w SMS zgadza się z kwotą doladowania,  czy OPIS TRANSAKCJI brzmi jak rzeczywista transakcja (że doladowanie czy jak oni to okreslą).  Jak jedno i drugie się zgadza to wtedy możesz na stronie internetowej wpisać otrzymany kod (6 cyfr z tego co pamietam).
Aczkolwiek jeśli chodzi o bezpieczeństwo, wolę osobiście BLIK, bo nie podaje się numeru karty, daty ważności i ccv. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7237432 Napisano: 27.01.2025 15:14:10 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi.

3DSecure to taki standard bezpieczeństwa dla platnosci kartowych. Krótko mówiąc, ma na celu dokonać potwierdzenia, że to Ty jako wlascicielka karty płatniczej inicjujesz/wykonujesz tę transakcję, a nie np ktoś nieupoważniony na 2.koncu świata. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7236705 Napisano: 22.01.2025 15:42:04 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nie tyle wkurza, co smuci...
dziś dzień babci, jutro dziadka, wszędzie o tym mówią,
a to mój pierwszy rok bez obu babć i dziadków...
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

U nas pierwszy dzień dziadka bez mojego Taty. Dzieci przyniosły z przedszkola i żłobka prezenciki podpisane "dla Babci i Dziadka". Serce mi pęka na samą myśl, że mam to wręczyć mojej Mamie.

Wkurza mnie ogrom pracy, który przekłada się na potworne zmęczenie.

Ojjj, u mnie to samo, tylko bez Mamy,  Chłopaków Babci. I jutro jasełka babciodziadkowe i prezenty. Łączę się w tych trudnych emocjach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7236234 Napisano: 20.01.2025 19:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

Jaka firma kurierska wozi piniaty? Można przekierować do paczkomatu?

We wczesniejszych latach nie bylo takiej możliwości z uwagi na rozmiar tych piniat, (mimo iż woził inpost) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7234489 Napisano: 13.01.2025 12:55:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mama2006 napisał(a):

masza napisał(a):

as32572 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Hej, czy dostaliście już nagrody z  "Odkryj magie wygrywania z Coca-Cola i Biedronka"  i "Strasznie pyszny Heinzenstein" Lidl?

ja nie mam coli

Cola do 17 stycznia maja czas

no właśnie, do 17.01 można pisać reklamacje. Dziś już 13.01. Trochę sobie lecą

Ja do Biedronki voucher dostałam przed Świętami jeszcze... 19.12 bodajże, tylko nie wiem czy nie pomyliłam loterii. Albedo wysyłało z adresu: uwagi.promocje... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7234129 Napisano: 10.01.2025 19:03:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do decathlon z konkursu fuchs, znalezione w spamie, więc sprawdźcie na wszelki wypadek... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7231971 Napisano: 30.12.2024 15:03:34 w Kupię...
potrzebuję najlepiej jeszcze na dziś 1 kod NETFLIX. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7228049 Napisano: 09.12.2024 15:27:40 w Kupię...
zalando na szybko, ktoś ma? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7227320 Napisano: 05.12.2024 20:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

M&M niby dzis maja byc wyniki - szybko 

Włącznie Zwycięzcy Nagród zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem emaila wysłanego w terminie do 48 godzin od momentu ich wyłonienia na adres e-mailpodany w Zgłoszeniu Konkursowym. Wszyscy zwycięzcy zostaną powiadomieni najpóźniej
do 5 grudnia 2024 r.

Ciekawe, u mnie pewnie jak zwykle emotka . Jak wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenie to było ponad 1000 z tego co pamiętam.

I cisza . Nie przepadam za tą agencją 😅

fryteczka
A skąd wiesz, że było ponad 1000? Da się to jakoś sprawdzić?

Przy zgłoszeniu sie do konkursu podawali który masz nr zgłoszenia, ostatniego dnia wieczorem juz było ponad 1000. Wyświetl w wątku >>
1 xooxoo 0

magdalena-chili

#7227144 Napisano: 05.12.2024 14:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Za który etap informował dzisiaj Jagermajster

Za ostatni chyba? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7226677 Napisano: 03.12.2024 21:10:03 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
0 0

magdalena-chili

#7224147 Napisano: 23.11.2024 18:05:10 w Paragony na trwające konkursy
czy ktoś był na Paddingtonie w Cinema i nie zagra a chce sprzedać nr rezerwacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7223273 Napisano: 20.11.2024 18:37:33 w Smolar
visserarthur napisał(a):

adamo86 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Witam. Czy jest może jeszcze ktoś kto czeka na bon z Biedronki na 150zł Herbata zielona Lipton? Wygrana 29.09.2024r. do dzisiaj cisza. (dokumenty laureata odesłane w ten sam dzień).  emotka

Już chyba po terminie wysyłki są.
Upewnij się, że wszystko było ok na paragonie - kwota i produkty, bo ponoć nie informują o negatywnej weryfikacji.
No i pewnie limit na gospodarstwo/osobę był.

Tam był problem z nipem/numerem sklepu. Ja nie napisałam nr sklepu tylko z automatu pojechałam nr NIP. I nie dostałam nagrody, więc moze o to chodzi...

Ja podałem nip i wczoraj bon dotarł.

Odszczekuję i zwracam tu publicznie honor Smolarowi. 
Mystery box dotarl. Mimo pomyłki nip-nr sklepu. Dziękuję Smolarze, kłaniam się nisko. emotka emotka
Ps. Chodzi o sam fakt, nie o zawartość tego mystery boxaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7222302 Napisano: 18.11.2024 08:29:28 w Smolar
adamo86 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Witam. Czy jest może jeszcze ktoś kto czeka na bon z Biedronki na 150zł Herbata zielona Lipton? Wygrana 29.09.2024r. do dzisiaj cisza. (dokumenty laureata odesłane w ten sam dzień).  emotka

Już chyba po terminie wysyłki są.
Upewnij się, że wszystko było ok na paragonie - kwota i produkty, bo ponoć nie informują o negatywnej weryfikacji.
No i pewnie limit na gospodarstwo/osobę był.

Tam był problem z nipem/numerem sklepu. Ja nie napisałam nr sklepu tylko z automatu pojechałam nr NIP. I nie dostałam nagrody, więc moze o to chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7221798 Napisano: 15.11.2024 14:29:45 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
yaagatka napisał(a):

Konkurs gdzie trzeba kupić laptopa lub do wygrania jest jakiś laptop (ultrabook) ? 
Wydawało mi się, że gdzieś widziałam emotka

Tutaj były, ale to już skonczone: 
https://www.e-kon...-strach-sie-bac-lidl Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

magdalena-chili

#7221446 Napisano: 14.11.2024 11:38:06 w Kupię...
Kupię kartę/karty/kody do Spotify, dla nie-nowych użytkowników emotka  płacę blikiem Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7220952 Napisano: 12.11.2024 18:13:01 w Smolar
ReneK napisał(a):

rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

Co dzis smolar nadal?

Obstawiam bielendę bo tylko na to od nich czekam? emotka

Chyba tak. Zapomnialem o tym

Ktoś próbował przekierować na Pickup?🤔

Można zmienić adres (zakładam że tam musi być człowiek), ale nie można przekierować do automatu paczkowego Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

magdalena-chili

#7220945 Napisano: 12.11.2024 17:31:38 w Smolar
rufus napisał(a):

Co dzis smolar nadal?

Obstawiam bielendę bo tylko na to od nich czekam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7220758 Napisano: 12.11.2024 11:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

Hej, Wy naprawdę podajecie pesel i nr dowodu osobistego???  Przecież to bardzo niebezpieczne ! 
Dla 100 zł?? Nie dziękuję.  Jak Tylko się dowiedziałam przestałam w to grać emotka  

Gdzie te dane lądują, macie pewność? Raczej nie emotka  Podając obie rzeczy ktoś może wziąć na Was pożyczkę, zaciągnąć kredyt, założyć firmę czy wynająć mieszkanie... MASAKRA!

Przecież nie trzeba w coli podawać ....?! Wyświetl w wątku >>
0 0