Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
DAIKOKU
Postów 1140
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O YA! KASA 100,
lindt bedzie 1 Zestaw, a mialy byc 3...
ps na pocieszenie dla tych co nie otrzymali nagrod pisalam zgloszenia wieczorem i wyslalam excellence kabanosy a nie czekolady wiec nie wyrzucajcie paragonow!!! bedzie rezerwa Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..chyba nigdy tak się nie darłam ze szczęścia! A co ciekawe... tą chęć wygranej poczułam, gdy w radiu śpiewała Pugaczowa Milion ałych Roz.
Nauczyłam się piosenki na pamięć i poleciałam! Pozdrawiam Towarzyszy Podróży!! m.in Lidzie, Jolę i bardzo fajnych chłopaków! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NESTLE długo wyczekiwane 200 zł Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja kochana siostrzenica w ubiegłym roku otrzymała piniate, jednak słodycze źle wpływają na figurę więc w tym roku nie je już żadnych cukierków, tańczy w zespole muzycznym i dowiedziałam się że jedzie na konkurs tańca zespołów tanecznych w Barcelonie
Otrzymała dziś skromne ale choć trochę stypendium
i marzy o nowym telefonie bo ma stary i nie nadaje się do robienia zdjęć... więc i ja marzę by zgłoszenie w T-Mobile oprócz głównej Mini, na telefonie siostry wyczarowało spełnienie marzenia i smartfon dla siostrzenicy Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby był ktoś chętny - na Piniatę..chetnie odsprzedam 60 zł Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby był ktoś chętny - na Piniatę..chetnie odsprzedam
Chyba tylko mnie Milka nie nagrodziła Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda że nie ma promocji na papier do d..y! bo to mnie wyklucza w losowaniu głównym
Stąd też wpis właśnie w tym wątku
Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aj aj aj daj prezenty daj.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps no i padam przy okazji na kolana... brelok z oreo... może to bedzie talizman..?? Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140