Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika DAIKOKU

DAIKOKU

#7091227 Napisano: 04.05.2023 12:37:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
..mi dziś  nie idzie... emotka
oj oj oj emotka bramki zamknięte na 1000 spustów
i kreatywnie też sięgam dna największej głębi świata  emotka
O! MajU! Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7091096 Napisano: 03.05.2023 13:05:25 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=w temacie goodie, gdy czesciowa platnosc jest kuponem/ voucherem goodie nie uznaje cashbacku.. wiec wtedy przechodze przez payback. Najpierw sprawdzam goodie, bo daje kase, gdy sklep nie jest z nimi w ukladzie to sprawdzam payback, fakt, ze dają punkty, jednak potem wymieniam punkty do allegro zalando empiku i jest ok.
anaesth]iszhara Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

DAIKOKU

#7091095 Napisano: 03.05.2023 13:00:59 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=Ja weszlam do sklepu i powiedzialam ten! idealny, Partner analizowal... porownywal.. i wziął  "ten" Sony Bravia emotka
w temacie :

dorothy]Witajcie, czy ktoś zna się i może mi doradzić zakup tv 55 cali? Jaka marka, model? Docelowo ma być podłączona konsola. Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7090981 Napisano: 02.05.2023 12:12:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Maju, Maju emotka
był piękny, na bogato Marzec emotka  i Kwiecień emotka - ..pęczki  nagród
nie bądź gorszy Maju i wystrzel kwiatostanem nagród emotka , a niech oszaleję tym nektarem nagród!
Jeszcze jeden pęczek i jakaś taczka do wożenia... może być Aygo bo ma taki właśnie idealny bagażnik emotka Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7090712 Napisano: 29.04.2023 09:24:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
UFF wymęczyłam Zozola.... 50 zł blik
i  Bielenda zestaw - na ostatni paragon emotka
wczoraj tylko flaszka CHivas
...a propos jeszcze 1 wygrana była emotka więc wątek zadziałał 4:4 - bilnas na zero emotka
DAIKOKU  emotka Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7090340 Napisano: 27.04.2023 10:39:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ok, na dzień dobry 4 porażki
proszę wątku o wyrównanie by bilans był na zero - wystarczą dziś 4 wygrane emotka Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7090201 Napisano: 26.04.2023 14:16:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
...do teraz byłam zachwycona swoim opowiadaniem z Pepsi  (bo i Sienkiewicz lepiej Potopu nie napisał), nawet na 2 projektory liczyłam (z jednym już kreowałam akt darowizny tam gdzie byłby bardzo potrzebny) ... a tu ... 2 bilety emotka  na szczęście emotka , popracuję nad wyobraźnią jeszcze i Gratuluję Zwycięzcom! Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7090018 Napisano: 25.04.2023 15:29:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
bon z Lay's .. ! emotka
w I rundzie nie dałam rady skleić kilku zdań... bo nic a nic nie znam się na tych ligach i rozgrywkach emotka Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7089767 Napisano: 24.04.2023 15:35:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w bliku - jakie zasady by nie były - nigdy nic... aż już mnie skutecznie do siebie zrazili. Losują jakieś godziny... ciekawe czy rozdadzą też setki w losowaniu uzupełniającym za godziny , gdy jest mała liczba transakcji emotka  nie podoba mi się blikanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7089539 Napisano: 22.04.2023 11:29:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
7Days mnie chyba zbanował emotka
i Dafi...okropność Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7089080 Napisano: 19.04.2023 20:09:19 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=JESTEŚCIE KOCHANI! CIESZĘ SIĘ ŻE MOŻNA TU LICZYĆ NA MULTI MULTI KOMPLEKSOWE INFORMACJE!
CUDOWNA GRUPA emotka

tereniagno]
koniczynka123 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

Moi Drodzy...emotka
Jakie macie doświadczenie i czy może doradzicie jak uzyskać dobrą cenę przy kupnie obrączek...?
Owszem są oferty w internecie z opcją zniżka -25% przy zakupie 2 obrączek, zastanawia mnie jednak fakt, czy podczas zamówienia w Apart lub W.Kruk można jeszcze wynegocjować rabat u sprzedawcy...?
emotka

Polecam lokalnych jubilerow, mają lepsze ceny i jakość też inna

Z tym zgadzam się.Jesteśmy na tym samym etapie.Właśnie narzeczony córki dał robić obrączki ze swojego złota i ponadto, wynegocjował jeszcze 500zł upustu.A to jest dużo, więc też polecam lokalnych.Obrączki mają zrobione, takie jak chcieli i są bardzo zadowoleni.:)

U nas było to samo, córka dała stare złote zniszczone złoto u prywatnego jubilera(30 lat na rynku, najlepsze opinie)- obrączki z oferty jubilera, wysoka próba złota, wybrana waga, jeszcze dodatkowy rabat. No i pamiątka po mojej zmarłej mamie na zawsze zostanie w pamięci młodych.

No właśnie dałam swoje złoto z wyższą próba, pozrywane łańcuszki, wycięte kawałki z pierścionków itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7089022 Napisano: 19.04.2023 16:14:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
...Wątku.. skromnie... autko potrzebuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7088891 Napisano: 19.04.2023 07:03:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Moi Drodzy...emotka
Jakie macie doświadczenie i czy może doradzicie jak uzyskać dobrą cenę przy kupnie obrączek...?
Owszem są oferty w internecie z opcją zniżka -25% przy zakupie 2 obrączek, zastanawia mnie jednak fakt, czy podczas zamówienia w Apart lub W.Kruk można jeszcze wynegocjować rabat u sprzedawcy...?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7088758 Napisano: 18.04.2023 12:33:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

DAIKOKU

#7088662 Napisano: 17.04.2023 18:25:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku... ja już mam nawet kierunek wakacji obrany, ..tylko ten voucher transakcyjny dołącz please please Wyświetl w wątku >>

DAIKOKU

#7088406 Napisano: 15.04.2023 12:15:38 w Paragony na trwające konkursy
...gdyby kogoś interesował kod do pyszne.pl - o wartości 30 zł - sprzedam za 15 zł emotka (kod mam od Żabki) Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7088292 Napisano: 14.04.2023 15:13:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DAIKOKU napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

edith napisał(a):

Jak wy to robicie,że wygrywacie w loteriach? emotka  Jak mnie to wkurza ,że wysyłam tyle zgłoszeń i nic ....a najbardziej Jacobs w Dino i  Bielenda...no cóż nie dla mnie loterie emotka

Też mnie to intryguje.
Są osoby które zgłoszą  1 paragon i od razu nagroda,  inne wysyłają dziesiątki i nic..
kwestia szczęścia ?

Myślę, że tak. Rachunek prawdopodobieństwa. W zeszłym roku miałem tak, że w odstępie dwóch tygodni wygrałem w dwóch różnych loteriach, prowadzonych przez różne agencje, w odstępie półtora tygodnia. Pojedynczymi paragonami. Byłem w szoku. Żeby tak samochód wygrać...
W temacie: jak ja chcę wygrać ten samochód. Może gotówkę.... Telewizor... Po porażce z Albedo i z Kubusia otwarty jestem na smsy, maile i telefony. Wątku działaj.

Gratuluje wygranych.  Ja marzę o fajnym smartfonie,  z jednej strony mówi się,  że przeciąganie i wizualizacja działa , ale z drugiej strony zauważyłam zależność, że jak zapominam o konkursie i podchodzę na luzie lub gdy mi wręcz nie zależy  to wtedy  wygrywam.. Chyba trochę tak jak w życiu im bardziej człowiek chce to nie wychodzi..
powodzenia

@ostatnio tak klikam, wysyłam i się nie nastawiam... cif, persil, Kubuś, Oreo Delicje.... Nawet jestem na to gotowa, że jak dostanę te 100 tys czy 300 tys to nawet nie oznajmię tego całemu światu, marzę tylko by tylko tu w tej  grupie ogłosić emotka   A! i ta złota mała Toyota... mam wrażenie, że skrojona pode mnie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7088184 Napisano: 13.04.2023 19:41:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MagdalenaMal napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

edith napisał(a):

Jak wy to robicie,że wygrywacie w loteriach? emotka  Jak mnie to wkurza ,że wysyłam tyle zgłoszeń i nic ....a najbardziej Jacobs w Dino i  Bielenda...no cóż nie dla mnie loterie emotka

Też mnie to intryguje.
Są osoby które zgłoszą  1 paragon i od razu nagroda,  inne wysyłają dziesiątki i nic..
kwestia szczęścia ?

Myślę, że tak. Rachunek prawdopodobieństwa. W zeszłym roku miałem tak, że w odstępie dwóch tygodni wygrałem w dwóch różnych loteriach, prowadzonych przez różne agencje, w odstępie półtora tygodnia. Pojedynczymi paragonami. Byłem w szoku. Żeby tak samochód wygrać...
W temacie: jak ja chcę wygrać ten samochód. Może gotówkę.... Telewizor... Po porażce z Albedo i z Kubusia otwarty jestem na smsy, maile i telefony. Wątku działaj.

Gratuluje wygranych.  Ja marzę o fajnym smartfonie,  z jednej strony mówi się,  że przeciąganie i wizualizacja działa , ale z drugiej strony zauważyłam zależność, że jak zapominam o konkursie i podchodzę na luzie lub gdy mi wręcz nie zależy  to wtedy  wygrywam.. Chyba trochę tak jak w życiu im bardziej człowiek chce to nie wychodzi..
powodzenia

@ostatnio tak klikam, wysyłam i się nie nastawiam... cif, persil, Kubuś, Oreo Delicje.... Nawet jestem na to gotowa, że jak dostanę te 100 tys czy 300 tys to nawet nie oznajmię tego całemu światu, marzę tylko by tylko tu w tej  grupie ogłosić emotka   A! i ta złota mała Toyota... mam wrażenie, że skrojona pode mnie emotka

Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, Malena_ 0

DAIKOKU

#7087963 Napisano: 12.04.2023 18:28:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku, ok kodów do pyszne nie potrzebuję - więc Heniek nie jest dla mnie atrakcyjnym Kazimierzem  emotka
jednak Dino straaaasznie mnie zawiodło.... bo już widziałam się w akcji.....  kupowania Soplicy na wesele emotka /gest dla dzieciaka od ojca/ miło by było zapłacić bonami emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

DAIKOKU

#7087741 Napisano: 11.04.2023 19:45:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 Normalne bilety do Energylandii ważne do 23 czerwca - sprzedam za 220 zł Wyświetl w wątku >>
0 0