Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6784664 Napisano: 29.05.2021 18:31:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

pikawka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Nie mam pijęcia ALE nigdy nie używam polskuch znaków  emotka

Nawet w formularzach internetowych?

Szczerze, nawet w takich. Wiadomo interpunkcji pilnuję ale polskich znaków nie robię. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784662 Napisano: 29.05.2021 18:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Nie mam pojęcia ALE nigdy nie używam polskich znaków  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784597 Napisano: 28.05.2021 23:01:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Zweryfikował już ktoś tę kwestię?

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.
Moj mąż leci za tydzień do Hiszpanii i przed wylotem tez musi mieć test. 

Dzięki za odpowiedź:)
Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?
Nie jestem w stanie znaleźć informacji

Cyt. 
W świetle obowiązujących przepisów państwa przyjmującego obywatele RP nie mogą wjechać na terytorium Federacji Rosyjskiej. Zakaz wjazdu cudzoziemców wprowadzony Rozporządzeniem Rządu Federacji Rosyjskiej z dn. 16.03.2020 z późn. zmianami obowiązuje do odwołania. Dotyczy on również osób posiadających zezwolenie na pobyt stały w Rosji, które w okresie pandemii opuściły terytorium tego kraju. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784596 Napisano: 28.05.2021 22:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.

Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?

Poczytaj, jest o Rosji.  

https://www.gov.pl/web/dyplomacja/rosja Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784595 Napisano: 28.05.2021 22:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

My wszystko znalezlismy na stronie ministerstwa. Www.gov.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784589 Napisano: 28.05.2021 22:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Moj mąż leci za tydzień do Hiszpanii i przed wylotem tez musi mieć test.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784526 Napisano: 28.05.2021 16:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
muzasa88 napisał(a):

Loteria Haribo o co kaman  z tym "błąd walidacji recaptcha"?  Za każdym razem to mam jak wpisuje.
Myślałam, że wiem nie wiedziałam.

Za długo wpisujesz dane, trzeba szybciej. Wtedy jest ok.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6784090 Napisano: 26.05.2021 21:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Kiora chusteczki Smile - jest ograniczenie znaków? W regulaminie nic nie jest napisane emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784077 Napisano: 26.05.2021 20:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiora chusteczki Smile - jest ograniczenie znaków? W regulaminie nic nie jest napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784069 Napisano: 26.05.2021 19:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

Czy karty podarunkowe do media expert sa od razu aktywne?

Przyjrzyj się na głównej stronie, jest maly napis weź udział. Potrm otwiera się to okienko  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784068 Napisano: 26.05.2021 19:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=ramaja] gdzie wpisuje sie hasło laczące olej kujawski z polem rzepaku klikam w baner i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784047 Napisano: 26.05.2021 17:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Gdzie mozna kupic chusteczki smile,?Kiora

W polomarket kupiłam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 soulfly 0

pikawka

#6783402 Napisano: 24.05.2021 09:15:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Od wczoraj mam problem z otwarciem i załadowaniem strony e konkursy. Czy to tylko u mnie czy ogólnie jest coś na rzeczy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6783015 Napisano: 21.05.2021 18:38:15 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
masza napisał(a):

pikawka napisał(a):

mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agencja Jet? To jakas odnoga od innej? Nie kojarzę jej. emotka   

To jedna z najstarszych agencji. emotka Typu Graf, Karlsbad, Smolar.
Widocznie dawno już nic nie prowadzili.

Aaaa nie kojarzę ich jakoś.  emotka

konkursy Hortrex mieli

A lubia raczej dlugie eseje?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6782969 Napisano: 21.05.2021 15:55:25 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agencja Jet? To jakas odnoga od innej? Nie kojarzę jej. emotka   

To jedna z najstarszych agencji. emotka Typu Graf, Karlsbad, Smolar.
Widocznie dawno już nic nie prowadzili.

Aaaa nie kojarzę ich jakoś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6782965 Napisano: 21.05.2021 15:36:01 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Agencja Jet? To jakas odnoga od innej? Nie kojarzę jej.emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6780013 Napisano: 09.05.2021 10:30:00 w Kupię...
Kupię łóżeczko dostawkę tego typu. 
Może być używane w bardzo dobrym stanie. Dowolnej firmy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6779900 Napisano: 08.05.2021 09:30:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
4x żubrówka 07l+4 kieliszki
Kurier dpd przed chwilą emotka

Uuuu skarga. Teraz rozpakowałam to siano ze skrzynki. KIELISZKÓW BRAK emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

pikawka

pikawka