Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6791097 Napisano: 26.06.2021 08:33:13 w Kupię...
Kosmetyki Mixa z konkursu  Rossmann   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790979 Napisano: 25.06.2021 14:57:13 w Czy informują/ informowali?
Cheetos c4 bylo info? Oststnio w piatek informowaliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790945 Napisano: 25.06.2021 13:15:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-zielinska napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Co z tym Hortexem z Auchan ? Czy dzwonią dalej w sprawie odbioru nagrody? Bo cisza i nic się nie dzieje ... emotka

U mnie też cisza, nikt nie dzwonił..

Wczoraj do Krakowa dowozili. Pewnie lada chwila do Was zadzwonią, bo z dnia na dzień się umawiają.

Mi kobieta mówiła, że wyśle kurietem ale dopiero w poniedzialek.  A jak ktoś chce z auchana to muszą dowieźć. No i, ze do 4.07 muszą wszystkim dostarczyć. 

A to ciekawe. Mi "kurier" powiedział, że jak sobie sama nie odbiorę z miejscowości oddalonej ode mnie o 20 km, to dowiezie mi w ciągu miesiąca

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka

Ten Pan ewidentnie nie miał ochoty przywozić mi tego roweru i pewnie liczył na to, że jednak sama go odbiorę. Zaoszczędzę mu jazdy i przyśpieszę sprawę.

Dzwonił do Ciebie, ze go ma.i masz odebrać? 

Tak, dzwonił do mnie i pytał, kiedy mogę odebrać sobie rower. Dopiero w drugiej rozmowie poprosiłam go, żeby dostarczył mi rower do domu.
No ciekawa jestem jak u mnie bedzie...

Do mnie dzwoniła babka i przedwczoraj i mówiła że rower mogę odebrać ale nie w auchan ale gdzież z magazynu na drugim końcu miasta, nie ma możliwości wysyłki bo nie dostała na to kasy, tak powiedziała i że będzie tylko jutro jak nie mogę odebrać jutro to dopiero po 12 lipca bo ona idzie na urlop, mówiła też że rower czeka od 3 tygodni ale dopiero teraz do niej dzwonili że szybko trzeba wydać rowery

Co za zamieszanie... każdemu co innego mowila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790923 Napisano: 25.06.2021 12:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Co z tym Hortexem z Auchan ? Czy dzwonią dalej w sprawie odbioru nagrody? Bo cisza i nic się nie dzieje ... emotka

Wczoraj do Krakowa dowozili. Pewnie lada chwila do Was zadzwonią, bo z dnia na dzień się umawiają.

Mi kobieta mówiła, że wyśle kurietem ale dopiero w poniedzialek.  A jak ktoś chce z auchana to muszą dowieźć. No i, ze do 4.07 muszą wszystkim dostarczyć. 

A to ciekawe. Mi "kurier" powiedział, że jak sobie sama nie odbiorę z miejscowości oddalonej ode mnie o 20 km, to dowiezie mi w ciągu miesiąca

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka

Ten Pan ewidentnie nie miał ochoty przywozić mi tego roweru i pewnie liczył na to, że jednak sama go odbiorę. Zaoszczędzę mu jazdy i przyśpieszę sprawę.

Dzwonił do Ciebie, ze go ma.i masz odebrać? 
No ciekawa jestem jak u mnie bedzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790920 Napisano: 25.06.2021 12:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790919 Napisano: 25.06.2021 12:04:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Cooo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790914 Napisano: 25.06.2021 11:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Mi kobieta mówiła, że wyśle kurietem ale dopiero w poniedzialek.  A jak ktoś chce z auchana to muszą dowieźć. No i, ze do 4.07 muszą wszystkim dostarczyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790823 Napisano: 24.06.2021 21:10:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tea napisał(a):

ivanotta napisał(a):

https://m.wirtual...edaz-wycena-kto-kupi

Znika tesco, teraz c4.. z konkursowych sklepów nic zaraz nie zostanie..

Tylko Auchany zostaną

Eeee jeszcze groszek, lewiatan i inne mniejsze sklepy emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790805 Napisano: 24.06.2021 20:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

O nieeeee emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790797 Napisano: 24.06.2021 19:38:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Dobre i to c4... z mojego Tesco zrobili Leroy Merlin  emotka

Nie przeczytalas  emotka

Nie, przyznaję się. Ale przeczytam zarazemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790791 Napisano: 24.06.2021 19:30:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Dobre i to c4... z mojego Tesco zrobili Leroy Merlin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790788 Napisano: 24.06.2021 19:16:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ło matko emotka  To chyba nagroda za 5 miesięcy wymiotów i przerwy od konkursów emotka  
X-Box  emotka emotka  Ale się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790783 Napisano: 24.06.2021 19:08:02 w Informują
Informują z Konkurs "Co najbardziej lubisz robić wiosną?"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Wiedziałam, że to będzie dobry dzień!! emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790780 Napisano: 24.06.2021 19:00:05 w Paragony na trwające konkursy
Schweppes Lidl sprzedam za 7 zł lub wymienię na innely paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790711 Napisano: 24.06.2021 15:53:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Czekam dziś na coś extra! Czuję, że to będzie dobry dzień!  emotka

No i co kurkaemotka  Gdzie moje wygrane emotka Wyświetl w wątku >>
1 niurek 0

pikawka

#6790676 Napisano: 24.06.2021 13:47:35 w Czy informują/ informowali?
Cleanic do jakiego dnia jest pounformowany? Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790610 Napisano: 24.06.2021 09:32:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam dziś na coś extra! Czuję, że to będzie dobry dzień! emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6790603 Napisano: 24.06.2021 08:31:19 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon Okocim ABC- chętnie wymienię na Intermarche Nagrod Fest lub Kaufland Somat
Mam jeszcze scheeepes, twoj market, lewiatan i mogę mieć inne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790540 Napisano: 23.06.2021 20:06:04 w Paragony na trwające konkursy
Mogę mieć paragon Okocim ABC- chętnie wymienię na Intermarche Nagrod Fest lub Kaufland Somat Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790498 Napisano: 23.06.2021 15:47:12 w Paragony na trwające konkursy
Mam Okocim ABC dobrze opisany, wymienię na Intermarche Nagrod Fest Wyświetl w wątku >>
0 0