Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6795242 Napisano: 15.07.2021 12:55:00 w Czy informują/ informowali?
Czy cleanic eco baby było już poinformowane do końca?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6795191 Napisano: 15.07.2021 09:57:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Zestaw MIXA dla maluszka z Hebe, kurier inPost bez wcześniejszego powiadomienia, bez dokumentów zwrotnych, tylko podpis palcem na "maszynce".

U mnie nawet bez podpisu emotka

A na etykiecie jest numer telefonu do kontaktu? Jestem na drugim końcu Polski, przydałoby mi się jakoś przekierować paczkę emotka

Jest telefon do nadawcy. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pikawka

#6795188 Napisano: 15.07.2021 09:45:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
misiamarysia napisał(a):

Zestaw MIXA dla maluszka z Hebe, kurier inPost bez wcześniejszego powiadomienia, bez dokumentów zwrotnych, tylko podpis palcem na "maszynce".

U mnie nawet bez podpisuemotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6795178 Napisano: 15.07.2021 08:40:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Produkty somat z Auchan. Dpd. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

pikawka

pikawka

#6794183 Napisano: 09.07.2021 17:35:38 w Smolar
ladylisa napisał(a):

hej podpowiecie ile czeka się że Smolara na wydanie wygranej?wygrałam torbę z tymbarka (SMS 23.06) oświadczenie wysłałam i cisza

Zależy jaki masz termin w regulaminie podany. Ja ostatnio z 1.5 miesiąca czekałam na płytę grillowa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6794123 Napisano: 09.07.2021 15:22:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Naszyjnik z Bref....emotka emotka  marzyłam. emotka emotka  
Co z tym Albedo jest nie takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6793915 Napisano: 08.07.2021 21:30:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Spamemotka
Nie dziś, lecz 3.07 przed terminem, przyszedł na świat mój synek Witek emotka  
Najlepsza nagroda w 2021 roku emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6793280 Napisano: 06.07.2021 17:02:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmonika33 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy paczka nadana z Rudna Mała to coś z konkursu? Ktoś się orientuję czy to agencja  emotka i

Też mam coś z Rudnej i też nic nie zamawiałam

Aliexpressemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6793220 Napisano: 06.07.2021 14:15:12 w Smolar
FBmonika33 napisał(a):

No właśnie wiem i nie wiem czy już nikt nie wygrał czy już rozstrzygnięty

Chyba dalszych nie podali jeszcze bo by ktoś wspominala. Też czekam jeszcze . Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6793214 Napisano: 06.07.2021 14:04:12 w Smolar
FBmonika33 napisał(a):

Jeśli w apce w zakładce wyniki jest już dodany konkurs to znaczy, że został całkowicie rozstrzygnięty? Mam na myśli Eco baby bo kilka osób napisało, że wygrało z tych dni początkowych a potem cisza .

Info bylo jakos do 23.06 dalszych nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6793192 Napisano: 06.07.2021 13:05:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Voucher na walizkę Cheetos Avanti.. Wyświetl w wątku >>
2 masza, mili05 0

pikawka

#6792390 Napisano: 01.07.2021 21:02:13 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Astra ITM - szwindel? Wiem, że 9 nagród to mało, ale serio nikt z forum nie wygrał? Nie chce mi się w to wierzyć. Wiele razy była do zgarnięcia 1 nagroda i trafiała do forumowicza, a tu 9 i nic? emotka No ale poczekajmy, może jak dostali impuls w postaci maila, to im się przypomniało i lada dzień wyłonią laureatów. I takie sytuacje bywały emotka

minęły chyba 2 miesiące od zakończenia no i też nie chce mi się wierzyć, że agencja tak olała temat i nie wyłoniła zwycięzców przez ten czas....emotka  wrrrr wkurza mnie ten konkurs.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6792388 Napisano: 01.07.2021 20:55:53 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Astra ITM - szwindel? Wiem, że 9 nagród to mało, ale serio nikt z forum nie wygrał? Nie chce mi się w to wierzyć. Wiele razy była do zgarnięcia 1 nagroda i trafiała do forumowicza, a tu 9 i nic? emotka No ale poczekajmy, może jak dostali impuls w postaci maila, to im się przypomniało i lada dzień wyłonią laureatów. I takie sytuacje bywały emotka

Też mnie to wszystko dziwi... fakt mało nagród, nie nastawialam sie choć mam szczęśliwy paragon emotka   ale tu ewidentnie coś śmierdzi....  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pikawka

#6792371 Napisano: 01.07.2021 19:15:17 w Czy informują/ informowali?
margobb napisał(a):

kreatia napisał(a):

agicho napisał(a):

margobb napisał(a):

I co z tą Astra ITM? Ktoś może potwierdzić, że informowali? 

Astra nadal cisza(?) Mieli czas do 30.06 emotka

cisza emotka

Napisali mi @ dzisiaj, że laureaci już dawno poinformowani i już nawet nagrody mają w domu...

No to kurde tyle dyskusji było, nikt doslownie ani jedna osoba nie mogla się pochwalić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6792349 Napisano: 01.07.2021 17:29:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
xpac napisał(a):

freyja88 napisał(a):

avanti99 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

freyja88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Może nasz ninja wszechmogący?  emotka

Ninja z zupełnie innych okolic, poza tym jak wiele razy podkreślał, ma 3 rowery wygrane emotka

To jakiś patologiczny zbieracz być musiał. normalny, porządny konkursowicz rower bierze dla siebie, rodziny a resztę opycha na OLX emotka

może kolekcjoner - tak jak ja bym zbierała stare klasyczne auta jakbym była "miljonerką", albo za wysoko ceni dwuślady i nie schodzą emotka  

taa, mi tez kurier kiedys przyniosl kocyk pamietam to byla moja pierwsza nagroda, jakis poliestrowy za 50 zeta od smolara, oczwiscie dokumentow do podpisania jakbym testament pisala, przejeta wypelniam-wiadomo-pierwszy raz. a kurier - ciagle Ci ludzie wygrywaja, powie Pani jak Pani ten koc wygrala. Matko jedyna, czulam sie zazenowana. Zaczerwienilam sie i nic nie powiedzialam. Z drugiej strony ludzie po prostu gadaja na podstawie tego co widza, byc moze tam jest wlasnie jakis pasjonat rowerowy, moze ma nawet biznes np naprawa rowerow), wygral sobie milosnik rower a tutaj kurier juz robi z niego milionera rowerowego. Tak samo facet, ktory robil u mnie w miescie remont rozprawial o tym kto wygral 6, bo zalozy sie ze ten i ten (bo skad ma kase na dom i wykonczenie!!!!). Podobno kazdy o tym w miescie plotkowal. Oczywiscie sprawdzilam na stronie lotto i zadna wygrana NIGDY nie padla w tym miescie. Takie to wiesci.

Im konkursowicz z większym stażem, tym odpowiedzi krótsze. Kiedyś się jakby "tłumaczyłam" z wygranej, dziś mówię: Się gra, się ma emotka

Konkursowicza z dłuższym stażem już nie pytają "jak, znowu, kiedy, za co" tylko przywożą i jadą dalej emotka

Moi trzej fajni kurierzy zawsze pytaja Co wygralam tym razem.... i znienawidzone przeze mnie haslo..."pani to ma szczęście "emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6792252 Napisano: 01.07.2021 13:07:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

basiag napisał(a):

domika napisał(a):

Colgate Lidl czeka w kolejce emotka

gratuluję kreatywności a przede wszystkim samozaparcia i wytrwałości, ja po napisaniu 4-5 tekstów osiadam na laurach w oczekiwaniu na wyniki emotka jak nie wygram to brak mi dalszej motywacji emotka

Dzięki, fakt trzeba miec trochę samozaparcia - bo jak odpuszczę to potem mam maraton w ostatni dzień emotka

Brak wygranej demotywuje mnie w pierwszych godzinach po ogłoszeniu wyników a potem myślę sobie  że ja im jeszcze pokażę!
I siadam do następnego konkursu emotka

No Ty chyba nie możesz narzekać  emotka emotka  jesteś tu jedną z liderek mam wrażenie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

pikawka

#6792209 Napisano: 01.07.2021 11:55:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Ja tam jestem zwykły człowiek...facet się nie zna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6792170 Napisano: 01.07.2021 10:06:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rower z Hortexu, kurier inpost. Telefon 5 min przed przyjazdem.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6792034 Napisano: 30.06.2021 19:46:22 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Na szlaku pysznego smaku Lewiatan, amooco, konkurs do dziś - sprzedam-6 zł

Wyświetl w wątku >>
0 0