Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7206166 Napisano: 16.09.2024 08:58:32 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię Wedel C4 (mam) na Wedel Intermarche.  (Chciałabym indywidualny numer dowodu zakupu emotka  mój taki jest emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206165 Napisano: 16.09.2024 08:54:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Do osób, które wysyłały zgłoszenie na Flipz - też dostaliście automatyczną odpowiedź, że Pani przebywa na urlopie?

Tak  emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

pikawka

#7206081 Napisano: 15.09.2024 15:57:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię flipz Lidl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7205718 Napisano: 13.09.2024 10:22:29 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Płyn lub proszek do prania ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7205631 Napisano: 12.09.2024 19:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Co zrobiliście z biletami na So Hard od Smolara? Dało się gdzieś je sprzedać? emotka

Wydałam sąsiadom mojej kumpeli. Młodzież lubi te klimaty emotka  ja mieszkam kilkaset km od Krakowa i za stara jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7205555 Napisano: 12.09.2024 14:42:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Roleski i haagen tyle nagród i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7205150 Napisano: 11.09.2024 12:47:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
mandarynka16 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Pikawka - Gratuluję głównej w Syoss Wielkie brawa! 🙌 😘

Który to Syoss, bo nie wiem czego pikawce gratulować? emotka

Syoss hebe emotka

Wow, to Pikawka jak wróci z hiszpańską opalenizną i wskoczy w taką kieckę, to będzie jak gwiazda emotka

No szok spore i zaskoczenie. W nocy wróciliśmy i zaraz wysyłałam kurierem dokumenty. emotka  Co ja z tą kreacją zrobię  emotka

po takiej nagrodzie czekamy na Twój wpis w zdjęcia naszych wygranych emotka

Daj spokój to pewnie będzie xxs rozmiar emotka  
miałam kilka miesięcy przerwy w graniu ze względu na zachorowanie mojego syna… nie mogłam się podnieść  jakoś psychicznie żeby zacząć grać. I w końcu ruszyłam, wróciłam i taka nagroda… niby główna ale….. emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7205144 Napisano: 11.09.2024 12:35:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
donia7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Pikawka - Gratuluję głównej w Syoss Wielkie brawa! 🙌 😘

Który to Syoss, bo nie wiem czego pikawce gratulować? emotka

Syoss hebe emotka

Wow, to Pikawka jak wróci z hiszpańską opalenizną i wskoczy w taką kieckę, to będzie jak gwiazda emotka

No szok spore i zaskoczenie. W nocy wróciliśmy i zaraz wysyłałam kurierem dokumenty. emotka  Co ja z tą kreacją zrobię  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7204622 Napisano: 08.09.2024 19:20:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię lorenz Lidl emotka  Niech ktoś poratuje ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7204620 Napisano: 08.09.2024 18:54:38 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My wczoraj wrócliliśmy z Kythonos, który sprawiła mi Corona i oj ciężko... bardzo ciężko wrócić do rzeczywistości...taka niepozorna, piękna wyspeka emotka  będę tesknić emotka

My 3 lata temu polecieliśmy pierwszy raz z wygranego vouchera na Rodos i tak nam się spodobały te ciepłe kraje, że już trzeci rok z rzędu polecieliśmy… życzę Wam też kontynuacji emotka   
my jeszcze 3 dni i też powrót do rzeczywistości, szkoły i pkola… ehh

Dziękuję:)emotka My już Costa Blanca zarezerwowaliśmy na długi weekend majowy, ale to już z dziećmi i oczywiście dzięki wsparciu konkursowemu <3 ale Kythonos bajka-sami nigdy byśmy takiego kierunku nie wybrali.
.. 
A Wam życzę cudownych wakacji, korzystajcie, a dzieci niech też dadzą rodzicom odpocząć:D

my na Rodos potem Kreta i teraz costa blanca ale mojemu m się bardziej podobają wyspy. Popatrzę na Kythonos z myślą o przyszłym roku emotka

Kythonos jest bardzo drogi, ale warto emotka  Ogólnie musielibyście na własną rękę- lot do Aten (taxi do portu), a potem promem na wyspę, bo tam nie mają lotniska emotka My sobie na jeden dzień wypożyczyliśmy auto  emotka

My na Rodos mieliśmy auto na dwa dni i wszystkie piękne plażę objechaliśmy, jutro też odbieramy auto i ruszamy do Alicante bo jesteśmy około 40 km w Benidorm. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pikawka

#7204619 Napisano: 08.09.2024 18:53:28 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My wczoraj wrócliliśmy z Kythonos, który sprawiła mi Corona i oj ciężko... bardzo ciężko wrócić do rzeczywistości...taka niepozorna, piękna wyspeka emotka  będę tesknić emotka

My 3 lata temu polecieliśmy pierwszy raz z wygranego vouchera na Rodos i tak nam się spodobały te ciepłe kraje, że już trzeci rok z rzędu polecieliśmy… życzę Wam też kontynuacji emotka   

Dziękuję:)emotka My już Costa Blanca zarezerwowaliśmy na długi weekend majowy, ale to już z dziećmi i oczywiście dzięki wsparciu konkursowemu <3 ale Kythonos bajka-sami nigdy byśmy takiego kierunku nie wybrali.
.. 
A Wam życzę cudownych wakacji, korzystajcie, a dzieci niech też dadzą rodzicom odpocząć:D

my na Rodos potem Kreta i teraz costa blanca ale mojemu m się bardziej podobają wyspy. Popatrzę na Kythonos z myślą o przyszłym roku emotka

Kythonos jest bardzo drogi, ale warto emotka  Ogólnie musielibyście na własną rękę- lot do Aten (taxi do portu), a potem promem na wyspę, bo tam nie mają lotniska emotka My sobie na jeden dzień wypożyczyliśmy auto  emotka

Oj nie z trójką dzieci to odpada…;(  i tak cała podróż to dla nas i tak wyprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7204615 Napisano: 08.09.2024 18:43:40 w Dziś cieszę się z.....
anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

O, też myślałam o Costa Blanca, ale padło na Algarve. Lecimy bez dzieci emotka Szkoda tylko, że ceny są takie szalone. Za 3 noce w lipcu wyszło ponad 8 tysięcy emotka 5 z wygranego vouchera, więc o tyle dobrze, ale jak na tak krótki pobyt to naprawdę sporo to kosztuje. Chciałoby się wygrać jakiś porządny voucher, a tu nawet drobnica nie wpada emotka

My 16 tys na costa blanca 2+3 dzieci all inclusive ale resetowaliśmy w listopadzie 2023 emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7204613 Napisano: 08.09.2024 18:42:41 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

my na Rodos potem Kreta i teraz costa blanca ale mojemu m się bardziej podobają wyspy. Popatrzę na Kythonos z myślą o przyszłym roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

pikawka

#7204600 Napisano: 08.09.2024 16:52:31 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

my jeszcze 3 dni i też powrót do rzeczywistości, szkoły i pkola… ehh Wyświetl w wątku >>

pikawka

pikawka

#7204384 Napisano: 06.09.2024 20:42:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Rolewski Lidl - do dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#7204318 Napisano: 06.09.2024 14:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żabka Pudliszki. Dostałam maila około 9 o wygranych produktach i kartach, a o 12 ponownego maila o wygranych kartach. O co może chodzić- grałam tylko raz. emotka

Mam tak samo. Może było za mało chętnych i dadzą podwójne nagrody? emotka

No oby…. Bo same karty mi się nie uśmiechają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7204311 Napisano: 06.09.2024 14:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żabka Pudliszki. Dostałam maila około 9 o wygranych produktach i kartach, a o 12 ponownego maila o wygranych kartach. O co może chodzić- grałam tylko raz. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7204199 Napisano: 06.09.2024 09:29:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pudliszki Żabka - zestaw produktów i karty. Mail chwilę temu. Wyświetl w wątku >>