Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6869084 Napisano: 08.07.2022 14:05:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czarnykot napisał(a):

Konkurs "Majówka ze smakiem" Kaufland -
do  kiedy mają czas na wysyłkę wyciskarek i parowarów? 

Ohooo mam coś nadane w InPostemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6869050 Napisano: 08.07.2022 12:42:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czarnykot napisał(a):

Konkurs "Majówka ze smakiem" Kaufland -
do  kiedy mają czas na wysyłkę wyciskarek i parowarów? 

Tez czekam, strasznie długo im schodzi. Nie było chyba jeszcze pozytywnej weryfikacji paragonów ….  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6868549 Napisano: 06.07.2022 10:09:21 w Paragony na trwające konkursy
Szukam Tchibo internarche, chętnie wymienię na inne paragony  lub kupię  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6868416 Napisano: 05.07.2022 17:34:12 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Potrzebuję kupić kilka mebli typu komoda, szafa, łóżko
Poleci ktoś sprawdzony sklep z przystępnymi cenami? 

Ja mam większość z Vox i jestem zadowolona  emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pikawka

#6867969 Napisano: 03.07.2022 09:09:27 w Dziś cieszę się z.....
Mój synek, Witek kończy dziś rokemotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6867355 Napisano: 29.06.2022 13:48:11 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie brak pomysłu na samą siebie. Kończy mi się macierzyński za kilka dni, mój pracodawca zlikwidował firmę i nie mam gdzie wrócić.  Nie mam pomysłu co dalej, nie dam rady iść na cały etat do pracy przy trójce dzieci w tym roczniaku, ale chcę wyjąc do ludzi na pół etatu. W moim mieście raczej małe szanse, ze coś znajdę a na ostatniej rozmowie o pracę byłam hmmm 16 lat temu emotka  chce zarabiać ale najlepiej zdalnie emotka  albo pół etatu… tak wiem mam wymagania emotka  w poniedziałek ruszam zarejestrować się w urzędzie jako bezrobotna  emotka emotka

Nie wiem gdzie pracowałaś wcześniej, ale wiele firm nadal pracuje zdalnie i nie planuje zmuszać pracowników do powrotu do biura. Można wtedy pracować z dowolnego miejsca Polski. Może spróbuj poszukać szerzej na pracuj.pl, filtrując np. po Krakowie. Wydaje mi się, że często informacja o pracy zdalnej jest wyszczególniona w ogłoszeniu. Powodzenia! emotka

Przeglądam w swoim rejonie poki co Bydgoszcz… ale mam takie odczucia mieszane, ze nic nie umiem i kto mnie zechce. Od 7 lat jestem w domu. Najpierw bliźniaki macierzyński i wychowawczy ( mojemu m na rękę żebym była w domu bo ciężko byłoby ogarnąć przedszkole starszaków i małego). Także, po tych 7 latach mam jakieś zaniżone mniemanie o sobie choć szybko się uczę i jestem obrotna emotka  wcześniej 8 lat w PKO i nie chce już w żadnym banku pracować emotka  

jeśli znasz języki, to jest sporo ofert pracy zdalnej do obsługi klienta

Nie na tyle żeby pracować językiem. Tyle żeby się dogadać…  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6867345 Napisano: 29.06.2022 13:21:37 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie brak pomysłu na samą siebie. Kończy mi się macierzyński za kilka dni, mój pracodawca zlikwidował firmę i nie mam gdzie wrócić.  Nie mam pomysłu co dalej, nie dam rady iść na cały etat do pracy przy trójce dzieci w tym roczniaku, ale chcę wyjąc do ludzi na pół etatu. W moim mieście raczej małe szanse, ze coś znajdę a na ostatniej rozmowie o pracę byłam hmmm 16 lat temu emotka  chce zarabiać ale najlepiej zdalnie emotka  albo pół etatu… tak wiem mam wymagania emotka  w poniedziałek ruszam zarejestrować się w urzędzie jako bezrobotna  emotka emotka

Nie wiem gdzie pracowałaś wcześniej, ale wiele firm nadal pracuje zdalnie i nie planuje zmuszać pracowników do powrotu do biura. Można wtedy pracować z dowolnego miejsca Polski. Może spróbuj poszukać szerzej na pracuj.pl, filtrując np. po Krakowie. Wydaje mi się, że często informacja o pracy zdalnej jest wyszczególniona w ogłoszeniu. Powodzenia! emotka

Przeglądam w swoim rejonie poki co Bydgoszcz… ale mam takie odczucia mieszane, ze nic nie umiem i kto mnie zechce. Od 7 lat jestem w domu. Najpierw bliźniaki macierzyński i wychowawczy ( mojemu m na rękę żebym była w domu bo ciężko byłoby ogarnąć przedszkole starszaków i małego). Także, po tych 7 latach mam jakieś zaniżone mniemanie o sobie choć szybko się uczę i jestem obrotna emotka  wcześniej 8 lat w PKO i nie chce już w żadnym banku pracować emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6867241 Napisano: 28.06.2022 23:01:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie brak pomysłu na samą siebie. Kończy mi się macierzyński za kilka dni, mój pracodawca zlikwidował firmę i nie mam gdzie wrócić.  Nie mam pomysłu co dalej, nie dam rady iść na cały etat do pracy przy trójce dzieci w tym roczniaku, ale chcę wyjąc do ludzi na pół etatu. W moim mieście raczej małe szanse, ze coś znajdę a na ostatniej rozmowie o pracę byłam hmmm 16 lat temu emotka  chce zarabiać ale najlepiej zdalnie emotka  albo pół etatu… tak wiem mam wymagania emotka  w poniedziałek ruszam zarejestrować się w urzędzie jako bezrobotna  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pikawka

#6867221 Napisano: 28.06.2022 20:50:31 w Kupię...
Kupię matę muzyczną Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6865563 Napisano: 20.06.2022 11:11:25 w SZUKAM....
Szukam jednego konkursu do wprowadzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6865481 Napisano: 19.06.2022 14:01:38 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon bref  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6864338 Napisano: 10.06.2022 15:47:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulki Lecha poczta Polska  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6864216 Napisano: 09.06.2022 20:25:03 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Widzę, że poruszacie jeden z interesujących mnie tematów... chrzciny... mam jeszcze tydzień, więc na razie mam zamiar kupić medalik w Apart, a później jeszcze pomyślę, czy coś do koperty, czy jak...
W związku z tym:
Ma ktoś kartę Apart na zniżkę 10%? (Nie wiem, jak to działa, czy mogę wpisać czyjś numer karty/ telefonu, składając zamówienie online)

Za pierwsze zakupy i tak masz rabat chyba 15- 20% więc nie warto za tyle odkupować. Rabaty jeśli jakieś masz też się nie sumują. W dodatku płacąc kasą zwracają kasę w razie czego. A tak na marginesie apart ma kiepskie złoto i wygórowane ceny, lepiej wybrać miejscowego jubilera. No chyba, że komuś zależy na metce z logo emotka

Jestem nad morzem, na wsi, więc nawet nie mam gdzie... a jak wrócę, to zostanie mi tylko jeden dzień... Mówisz, że dostanę zniżkę na pierwsze zakupy online... Muszę zgłębić temat...
Ps: O zniżkę to mi chodziło o te takie ich karty zniżkowe- jak się ją dostaje, to jest 5%, a jak się kupi sumarycznie za chyba 3000 zł, to już się ma 10%.

Ja mam ich platynowa kartę ze zniżka 10% jeśli byś potrzebowała daj znać Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6864073 Napisano: 09.06.2022 10:00:13 w Czy informują/ informowali?
anialistopad napisał(a):

Vougeinthecity napisał(a):

Z tego co widzę, to cheetos do 6 włącznie wyloniony? 😀 Dają wyniki codziennie, czy zbiorczo?

O który konkurs pytasz?

Chyba cheetos Auchan  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6862604 Napisano: 01.06.2022 14:52:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
3/3 zapas tabletek smolar Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6862318 Napisano: 31.05.2022 10:30:00 w Avanti
asther napisał(a):

Głupie pytanie ale wygrałam w Lays ale nie wiem na który paragon. Co w takiej sytuacji robić? Pierwszy paragonowy konkurs, który wygrywam, w którym paragonu nie dodawało się od razu emotka

Napis do nich, mi napisali pierwsze i ostatnie cyfry wygranego paragonu. Odpisują dość szybko.  Wyświetl w wątku >>
2 asther, cb656 0

pikawka

#6862151 Napisano: 30.05.2022 10:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
peppa7 napisał(a):

malgol napisał(a):

Czy przychodzi zwrotka z konkursu w Kaufland "Wiosna wkoło”? 

nie emotka

Przychodzi czy nie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6861601 Napisano: 26.05.2022 13:50:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

warcik napisał(a):

edziula napisał(a):

blanca napisał(a):

andii napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Teraz mnie wszędzie wpiszą na czarna listę za dociekliwość.Przyjmuję to na klatę. Dobra czyli konkurs Hebe-Mixa nie istnieje.Ciekawe skąd ta osoba co go dodała wzięła informacje.

no właśnie też jestem ciekawaemotka emotka @blanca----  skąd go wytrzasnęłaś emotka

Ze strony Columbita, nie moja wina, że w błąd wprowadzają. Nawet regulamin jest dostępny.https://konkursy....5/1767_regulamin.pdf

ale ta strona się nie otwiera...

Ale pierwszego dnia konkurs był aktywny, bo przychodziły zwrotki. Coś z ich winy nie tak.

Może się sponsor wycofał i tyle.. 

Daty w regulaminie tez były aktualne wiec cos musiało być na rzeczy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6861534 Napisano: 26.05.2022 10:30:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Majówka ze smakiem - columbit. czy ktoś wysyłał wczoraj oświadczenie i paragon i dostał już zwrotkę, ze dziękują za dokumenty? U mnie cisza i trochę się martwię 

Odsyłałam około północy, niczego nie otrzymałam. Columbit nie ma zautomatyzowanych "powiadomień". Będą dziękowali za przesłanie danych ręcznie emotka

Wiem wiem ale zawsze dostalawslam tego samego dnia a tu nadal nic  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6861521 Napisano: 26.05.2022 10:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majówka ze smakiem - columbit. 
czy ktoś wysyłał wczoraj oświadczenie i paragon i dostał już zwrotkę, ze dziękują za dokumenty? U mnie cisza i trochę się martwię  Wyświetl w wątku >>
0 0