Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7211967 Napisano: 07.10.2024 17:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pikawka

#7211758 Napisano: 07.10.2024 10:13:31 w Kupię...
Kupię kartę do Douglas 300-400 zł emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7211711 Napisano: 06.10.2024 23:25:13 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Zmieniam temat na GRY PLANSZOWE.
Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Co polecacie? Gra ma być interesująca dla wszystkich, a nie jednorazowa.

Dla moich dzieciaków 8 letnich bliźniaków dla mnie i mojego męża najlepsza z najlepszych to karciana gra wirus. No jest rewelacyjna.  Drugie miejsce to pędzące żółwie, też uwielbiamy. 
Mamy też polecaną wyżej Rummikub, ale jest to gra która trwa dłużej i wymaga sporego myślenia i kombinowania. Nie każdy dzieciak ją polubi. My gramy dość często ale jest to jedna runda i koniec bo długo trawa i mają już dość. A przy karcianej Wirus czy pędzących żółwiach to z reguły  gramy wielokrotnie aż do znudzenia  emotka

Też mam te Pędzące i Wirusa i jeszcze Eksplodujące Kotki ale jakoś moim się już znudziły. Czasem zagrają i w kotki i w wirusa ale częściej teraz gramy w "Catana", "Rumminkuba", "Dixit" czy "Dooble".

U nas właśnie już ze dwa lata i Wirus i Żółwie na topie. Rok temu i teraz we wrześniu braliśmy je nawet na wycieczki na Kretę i do Hiszpanii i wieczorami graliśmy emotka  dixit mam jeszcze nie otwartą emotka  zaczęłam  czytać instrukcje i nie ogarnęłam… dobrze, że mi przypomniałaś, muszę mężowi dać ją do ogarnięcia hahaha  a Catana nie znam, jesteśmy randki gier więc zaraz sobie zobaczę co to emotka  może by nam się spodobała emotka

dixit spoko ale dla dużej ilości osób (3-4-5), Catan poważniejsza gra, duża i dość droga ale warto zainwestować bo nawet koledzy z syna klasy się wkręcili. (Głównie przychodzili na konsole to się wkurzyłam i dałam im Catana i grywają jak tu przychodzą). A i właśnie nawet 6-latek ogarnie tę grę bo mój młody kuzyna takiego ma i mu ją wytlumaczył.

My we wszystkie gry gramy we czwórkę, ja chłopacy i m. Problemem jest najmłodszy osobnik - 3 latek… niestety kombinuje zawsze, żeby coś poprzestawiać i nagrzebać emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7211684 Napisano: 06.10.2024 21:04:46 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.

Dla moich dzieciaków 8 letnich bliźniaków dla mnie i mojego męża najlepsza z najlepszych to karciana gra wirus. No jest rewelacyjna.  Drugie miejsce to pędzące żółwie, też uwielbiamy. 
Mamy też polecaną wyżej Rummikub, ale jest to gra która trwa dłużej i wymaga sporego myślenia i kombinowania. Nie każdy dzieciak ją polubi. My gramy dość często ale jest to jedna runda i koniec bo długo trawa i mają już dość. A przy karcianej Wirus czy pędzących żółwiach to z reguły  gramy wielokrotnie aż do znudzenia  emotka

Też mam te Pędzące i Wirusa i jeszcze Eksplodujące Kotki ale jakoś moim się już znudziły. Czasem zagrają i w kotki i w wirusa ale częściej teraz gramy w "Catana", "Rumminkuba", "Dixit" czy "Dooble".

U nas właśnie już ze dwa lata i Wirus i Żółwie na topie. Rok temu i teraz we wrześniu braliśmy je nawet na wycieczki na Kretę i do Hiszpanii i wieczorami graliśmy emotka  dixit mam jeszcze nie otwartą emotka  zaczęłam  czytać instrukcje i nie ogarnęłam… dobrze, że mi przypomniałaś, muszę mężowi dać ją do ogarnięcia hahaha  a Catana nie znam, jesteśmy randki gier więc zaraz sobie zobaczę co to emotka  może by nam się spodobała emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7211676 Napisano: 06.10.2024 20:27:21 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Mamy też polecaną wyżej Rummikub, ale jest to gra która trwa dłużej i wymaga sporego myślenia i kombinowania. Nie każdy dzieciak ją polubi. My gramy dość często ale jest to jedna runda i koniec bo długo trawa i mają już dość. A przy karcianej Wirus czy pędzących żółwiach to z reguły  gramy wielokrotnie aż do znudzenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7211599 Napisano: 06.10.2024 15:15:25 w Paragony na trwające konkursy
flinta_13 napisał(a):

Kupię vilede oraz gourmet

I ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7210927 Napisano: 03.10.2024 15:01:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
krzysztoftar napisał(a):

Czy dostał już ktoś pudliszki z żabki

Nie, u mnie cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7210490 Napisano: 02.10.2024 09:21:11 w WC - rozmowy o wszystkim
Agnes napisał(a):

Sluchajcie spytam się tu bo za bardzo nie wiem gdzie indziej
Na pewno wiele osob z stąd wygrało w swoim konkursowym zyciu bony do np wakacje.pl albo slowshop.pl
Otóz ja wygrałam taki po raz pierwszy do slowshop za 1000 zł i moje pytanie czy całą kwotę muszę " stracić " na raz czy mogę ją rozłozyć? Chciałabym dwa noclegi po 500zł w dwóch róznych miejscach.
Miał ktoś taką sytuację?

Ja  wygrałam bon na wakacje.pl na kwotę 20 tys. W jednym roku wykorzystaliśmy 15 tys, bon był potem jeszcze ważny chyba pół roku, więc zarezerwowaliśmy kolejne wakacje na przyszły rok pod koniec terminu ważności. Pozostałe 5 tys poszło właśnie na poczet kolejnych wakacji. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pikawka

#7210176 Napisano: 01.10.2024 12:16:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chcę coś wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalina590 0

pikawka

#7209955 Napisano: 30.09.2024 16:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Olewnik czy ma ograniczenie znaków? Nie widzę żadnego zapisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7207318 Napisano: 20.09.2024 08:45:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Mnie się nie podoba, że jeszcze nie ma grzybów, ech... 🤗 Da się coś z tym zrobić, hę?! 🤔

Też czekamy z dzieciakami zwłaszcza, że za płotem mamy las… chociaż Sowy się pojawiają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206848 Napisano: 18.09.2024 13:23:24 w Czy informują/ informowali?
nataliii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nataliii napisał(a):

Carlo Rosi poszło całe?
bo widziałam wpis ale jeden i mam jeszcze nadzieję 😁😁

Hehe ktoś napisał stówka z carlo Rossi w tym tygodniu emotka

No właśnie i nie ogarniam
To wygrana z biedronki z konkursu?
Pikawka wyjaśnij proszę 😁😁

Raczej tak, bo nagrodami chwalili się właśnie kilka dni temu… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206841 Napisano: 18.09.2024 13:07:19 w Czy informują/ informowali?
nataliii napisał(a):

Carlo Rosi poszło całe?
bo widziałam wpis ale jeden i mam jeszcze nadzieję 😁😁

Hehe ktoś napisał stówka z carlo Rossi w tym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206808 Napisano: 18.09.2024 11:27:45 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge tu wyszukac loterii Actimel emotka

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Dzięki emotka Czyli to raczej bonus dla aktywnych "dodawaczy".

Ale to nic trudnego, spokojnie ogarniesz emotka

Zgadza się, już nawet ogarnęłam emotka Chodzi mi raczej o to, że jak ktoś szuka konkursu w bazie i go tam nie znajduje, to raczej marną pociechą jest dla niego informacja, że "Było w Zapowiedziach", czyli tam, gdzie on zajrzeć nie może.

No  to musisz robić tak, żeby móc tam zaglądać emotka   Ja tak robię emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7206804 Napisano: 18.09.2024 11:20:22 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Ale to nic trudnego, spokojnie ogarniesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

pikawka

#7206803 Napisano: 18.09.2024 11:19:58 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

Dokładnie tak! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206777 Napisano: 18.09.2024 10:31:10 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206536 Napisano: 17.09.2024 13:16:45 w co chcielibyście wygrać?
Ekspres do kawy…. Nikt w domu nie piję kawy prócz mnie ale tak za mną chodzi….. emotka Wyświetl w wątku >>
1 agunia666 0

pikawka

#7206384 Napisano: 16.09.2024 20:55:41 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Wymienię Wedel C4 (mam) na Wedel Intermarche.  (Chciałabym indywidualny numer dowodu zakupu emotka  mój taki jest emotka  )

Nadal szukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7206223 Napisano: 16.09.2024 11:47:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Powiedz mi coś słodkiego 2 stopień ;( 
kilka dni temu maskotka Sonic dla mojego Witoldziaemotka Wyświetl w wątku >>