Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7101645 Napisano: 18.06.2023 15:19:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie i smuci powrót do rzeczywistości z upalnej Krety. Już trzecie pranie wstawione, od jutra obiadki sratki i sprzątanie non stop… Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7101528 Napisano: 17.06.2023 16:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Domowy koncert z Lech easy żabka. 
Wiadomo coś więcej odnośnie koncertu ?? 
myślicie, ze uda się sprzedać bilety ??

Ktoś coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7101504 Napisano: 17.06.2023 13:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Domowy koncert z Lech easy żabka. 
Wiadomo coś więcej odnośnie koncertu ?? 
myślicie, ze uda się sprzedać bilety ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7101435 Napisano: 17.06.2023 07:33:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
akarolcia napisał(a):

Lech IT easy  Żaba - zestaw z szlafroczkiem emotka
Mail 23:02

A u mnie koncert  emotka  Chciałam szlafrok emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7101411 Napisano: 16.06.2023 22:07:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

pikawka

#7100242 Napisano: 13.06.2023 21:24:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co idzie fedexem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7099149 Napisano: 08.06.2023 23:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bogimistrz napisał(a):

Z nieustającym zainteresowaniem zawsze śledzę co ludzie mogą jeszcze napisać o moich filmikach, ale nie spodziewałem się, że dojdzie to nawet na to zacne forum. Zacznijmy może od pierwszej tezy przedstawionej przez zielonaszpilka, że na bank wziąłem udział w konkursie Rodowitej. Jest to kłamstwo, bo nie wziąłem. Nie wiem czemu Ci tak łatwo przychodzi stawianie fałszywych treści w internecie, ale jednak czyni Cię to mocno niewiarygodną jak zaczynamy od kłamstwa. Ale ok. Jedźmy dalej.

Wszyscy znamy mnóstwo konkursowiczów, którzy stworzyli swój model prac, zdjęć, ujęć i tekstów.  Kazdy z nas może wymienić mnóstwo takich użytkowników. I to normalne. Zmieniają je dopasowując się do różnych konkursów i jakoś nie widzę nigdzie lamentów, że to jest mało kreatywne. Trudno zarzucać zresztą brak kreatywności, skoro jest to kogoś pomysł. To tak jakby oskarżać Igę Świątek o to, że wygrywa mecze podobnymi zagraniami. Trochę dziwne prawda? Ale hejt to Vat od sukcesu, widocznie każdy musi zapłacić.

Moje teksty są słabe? Być może. Dlaczego nie napiszecie lepszych?
Moja muzyka jest słaba? Pewnie tak. Nie jestem zawodowym muzykiem.
Nie umiem śpiewać? Oczywiście, że tak. To słychać.
Ale skoro to wszystkie jest takie słabe to dlaczego nie możecie zrobić czegoś lepiej? Będę pierwszym który to doceni i pogratuluje. W końcu obrażać kogoś w sieci o to, że wygrał garnki jest mocno dziwne. Ale może mam inne standardy.

Jeżeli w regulaminie jest mowa tylko o formie tekstowej to ok. Jeśli nie ma to dlaczego ktoś nie może podesłać linku do zdjęcia czy filmiku? Jaki punkt regulaminu łamie? Żaden. A jeśli nie można załączyć linku to przecież przegram i po sprawie.

Ludzie piszą do mnie, do mojej żony, do pracodawcy się zdarzało. W PW obrażają mnie, moje dzieci, rodzinę, życzą samych porażek bo jestem gościem który czasem coś wygra. Wczoraj pani z Papieżem na zdjęciu w tle pisze żebym zdechł. Nie skarżę się, ale mam wrażenie, że reakcja na to wszystko jest mega przesadzona.

Jak kiedyś miałem czas i grałem częściej- pisaliście że jestem zachłanny. Jak teraz gram mniej to piszecie, że cwaniakuje i wybieram sobie lepsze konkursy. Nie możecie zarzuć mi gry na parę kont, plagiatowania tekstów czy utworów to łapiecie się obrażania. I mnie to specjalnie nie rusza, ale gdzieś po drodze waszej konkursowej przygody zgubiliście istotę tego czyli zabawę. Bo o zabawę tu chodzi przede wszystkim. Nie o śledzenie kto gdzie pracuje i co robi z nagrodą po jej wygraniu. 

Każdy ma prawo pisać co chce i oceniać pracę innych. Ale obrażając innych powodujecie, że za chwilę wszystkie konkrusy będa w chat botach bez ogłaszania listy zwycięzców. I nie dziwie się organizatorom, bo wielokrotnie pożałowali, że wybrali kogoś filmik skoro publicznie wylał się mega hejt na ich wybór. Ludzie przeciwko ludziom. Życzę Wam powodzenia, przekujcie chociaż kawałek czasu który tracicie na hejt w przygotowanie pracy konkursowej która wygra. To przecież dość proste skoro moje jest już oklepane.

PS: Jeżeli ktoś mi zarzuca, że w konkursie z olejem z RZEPAKU pojechałem na pole RZEPAKU i opowiadałem o RZEPAKU to myślę, że ma ze sobą naprawdę spory problem. A jeśli przy okazji kogoś drażni, że w pytaniu konkursowych o kolory wiosny także powiedziałem o kolorze kwitnącego RZEPAKU ale w innym filmie to ma problem podwójny. Pozdro dla bezproblemowych.

Nie zgodzę się, ze o zabawę tu chodzi… nikt tu chyba nie gra dla zabawy? Serio Ty grasz? Nie sądzę…
Ja dla zabawy gram w państwa i miasta z dziećmi, albo w chińczyka, ale napewno w konkursy nie gram już dla zabawy tylko dla zysków. Dla nagród, kasy która podreperuje mi budżet albo dzięki której odłożę na lepsze wakacje.  

Zgodzę się co do powielania wygranych prac. Sama jak mam patent na zdjęcie to idę w tym samym kierunku w kolejnych konkursach foto (to się sprawdza) czy z tekstem, który się gdzieś spodobał. Głupia bym była gdybym nie korzystała… bo przecież chcę wygrać… 
Twoje prace, filmiki mnie śmieszą, i poziom wydaje się nie za wysoki, no ale przecież to samo może ktoś powiedzieć o moich tekstach bo to subiektywne oceny. W sumie liczy się tylko efekt, zysk… Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7099119 Napisano: 08.06.2023 18:22:30 w WC - rozmowy o wszystkim
picola1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

picola1 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Ja straciłam nagrodę jak byłam na wakacjach w Hiszpanii, na wysyłkę paragonu były trzy dni  i agencja kategorycznie powiedziała, że muszą się trzymać terminu z regulaminu. Wszystko zależy od agencji i od ludzi tam pracujących.

Która agencja ?? emotka

albo unique one albo columbit, nie pamiętam dokładnie

O maj gat;) columbit moja ulubiona agencja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7099110 Napisano: 08.06.2023 16:28:58 w WC - rozmowy o wszystkim
picola1 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

pikawka napisał(a):

monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Podróże, wyjazdy i relaxe emotka   
Lecę w niedziele na Kretę, co w sytuacji gdy wygram coś, gdzie będzie 3 dni na odesłanie paragonu. Mieliście taką sytuację? Czy będzie sens dzwonić do agencji i prosić o możliwość odesłania po powrocie za ten dajmy na to tydzień??? Proszę o poradę emotka

Ja mam teczkę z kopertami, paragonami i wydrukowanymi oświadczeniami. W razie wygranej mama lub szwagierka wysyła.

Właśnie mam szwagra za płotem i zeszyt ze wszystkimi paragonami opisanymi ale jednak wolałabym sama wysłać niż kogoś fatygować. Nie ogarnę już teraz pisania oświadczeń itp. Co najwyżej planuje zrobić zdjęcia paragonów. Jeśli wystarczy mailem to kumpela (konkursowa) ogarnie mi oświadczenie jednak martwię się jeśli będzie trzeba oryginał. 
Zastanawia mnie czy agencja by się zgodziła na kilka dni zwłoki gdybym zadzwoniła i wyjaśniła sytuacje

Jak napiszesz maila, albo zadzwonisz do agencji, to chyba tylko kosmita by się nie zgodził na odesłanie po powrocie. emotka  juz dwa razy przerabiałam taka sytuację,  agencje czekaly emotka

Ja straciłam nagrodę jak byłam na wakacjach w Hiszpanii, na wysyłkę paragonu były trzy dni  i agencja kategorycznie powiedziała, że muszą się trzymać terminu z regulaminu. Wszystko zależy od agencji i od ludzi tam pracujących.

Która agencja ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7099076 Napisano: 08.06.2023 12:14:35 w WC - rozmowy o wszystkim
monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lecę w niedziele na Kretę, co w sytuacji gdy wygram coś, gdzie będzie 3 dni na odesłanie paragonu. Mieliście taką sytuację? Czy będzie sens dzwonić do agencji i prosić o możliwość odesłania po powrocie za ten dajmy na to tydzień??? Proszę o poradę emotka

Ja mam teczkę z kopertami, paragonami i wydrukowanymi oświadczeniami. W razie wygranej mama lub szwagierka wysyła.

Właśnie mam szwagra za płotem i zeszyt ze wszystkimi paragonami opisanymi ale jednak wolałabym sama wysłać niż kogoś fatygować. Nie ogarnę już teraz pisania oświadczeń itp. Co najwyżej planuje zrobić zdjęcia paragonów. Jeśli wystarczy mailem to kumpela (konkursowa) ogarnie mi oświadczenie jednak martwię się jeśli będzie trzeba oryginał. 
Zastanawia mnie czy agencja by się zgodziła na kilka dni zwłoki gdybym zadzwoniła i wyjaśniła sytuacje Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7099067 Napisano: 08.06.2023 11:49:11 w WC - rozmowy o wszystkim
Lecę w niedziele na Kretę, co w sytuacji gdy wygram coś, gdzie będzie 3 dni na odesłanie paragonu. Mieliście taką sytuację? Czy będzie sens dzwonić do agencji i prosić o możliwość odesłania po powrocie za ten dajmy na to tydzień??? Proszę o poradę emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

pikawka

#7098791 Napisano: 07.06.2023 12:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giti napisał(a):

[quote=

MagdalenaMal]Rodowita….
Na konkurs namalowałam obraz olejny na płótnie.. Samo malowanie zajęło mi ponad 8 godzin. Nie zostałam doceniona nawet bonem. zwyczajnie mi przykro.
Czy ktoś z wygranych może zdradzić co przez Jury  zostało docenione?

Chyba moglas sie troche minac z tematem i na ten konkurs obraz to mogl nie byc dobry wybor.. raczej doceniaja praktyczne wykorzystanie wody rodowitej w kuchni.. czyli pokazanie na zdjeciu lub filmie przygotowania jakiejs potrawy z woda.. nalesniki, gofry, wypiek chleba.. ale nie wiem co trzeba zrobic na thermomixa :pMi Pani przez telefon przy pierwszym etapie powiedziała, ze patrzą na ilość włożonej pracy i zaangażowania przy wykonywaniu pracy. 
Wygrałam 2razy na 3 zgłoszenia, ale miałam świadomość, że ilość zgłoszeń w kolejnych etapach była olbrzymia. Powiedziała, ze przy drugim tygodniu już mieli ponad 600 zgłoszeń… wiec było ciężko. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

pikawka

#7098405 Napisano: 06.06.2023 13:26:56 w Czy informują/ informowali?
zuziczeq napisał(a):

Listerine z rossmana już informował? Jakoś nie byłam ostatnio aktywna

Raczej nie. Nikt się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7098270 Napisano: 06.06.2023 09:45:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z Aldi Rodowita kurier Dpd Wyświetl w wątku >>
2 Majkii, mili05 0

pikawka

#7097975 Napisano: 04.06.2023 16:26:00 w Kupię...
Kupię walizkę jakąś większa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7097171 Napisano: 01.06.2023 08:34:01 w Kupię...
Kupię 3 bilety do Helios Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7097083 Napisano: 31.05.2023 20:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja z rodowitej mam 2/2 i żadne zdjęcie nie było z kuchni emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7097082 Napisano: 31.05.2023 20:39:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Z którego etapu informuje Rodowita? Kompletnie nie jestem w temacie i nie wiem czy się już wkurzać czy nie. emotka

Z trzeciego Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

pikawka

#7096657 Napisano: 30.05.2023 17:07:55 w Wkurza mnie...
tupotka napisał(a):

Wkurza mnie dalszy ciąg sytuacji z kurierem z piątku.Mi nie chciał wydać projektora z Pepsi.Uparł się że że musi być córka bo dla niej jest paczka.Ona pracuje na drugim końcu Polski i bywa w domu w weekendy.Ale ok.Przesuneła odbiór przesyłki na dziś w godzinach 15-17.Ubłagała szefa by dał Jej dziś wolne.Rano otwiera śledzenie będąc już na miejscu w domu tak jak kurier sobie życzył a tam że zrobiony jest zwrot.Po telefonie do kuriera usłyszała że poszła przesyłka bo poszła i tyle.ALE!Stwierdził że z kolejną także zrobi dokładnie taką samą sytuacje,a mi jako mamie wyda paczkę tylko przy ewent.upoważnieniu notarialnym.Córka pisała do organizatora i dostała odp.że paczka jeszcze raz będzie nadana tylko teraz ciężko Jej będzie dostać wolne w pracy.Tyle razy odbierałam przesyłki z papierami zwrotnymi a tu chyba opis nagrody wyzwolił w kurierze ciemne moce i nieugiętość.Bardzo to przykre........

Jakiś debil… moje paczki z konkursów jak mnie nie ma tozostawiają nawet u sąsiadów i nie robią, żadnych cyrków. Mało tego kurier z Dpd podpisuje już za mnie odbiór jeśli jest potwierdzenie i tylko zostawia mi pod drzwiami. Wiec niech ten nie gada bzdur, ze nie może matce wydać… ja był złożyła na niego skargę! Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7096653 Napisano: 30.05.2023 16:53:16 w Czy informują/ informowali?
karols napisał(a):

8igora9 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kolporter00 napisał(a):

Co z ta rodowita? 🫣

Tracę cierpliwość emotka

Obawiam się, że może im się jeszcze trochę zejść, bo w międzyczasie mają jeszcze do wysłania nagrody z drugiego etapu i z aldiego. 🤔                              Mam nadzieję, że przynajemniej wyślą najpierw maile z informacją o wygranej i nie będziemy w napięciu czekali aż Pani wszystkich obdzwoni. 🙃

czyli najpierw jest mail z informacją?
co jeśli się nie odbierze telefonu ? próbują kolejny raz albo można oddzwonić?

W 1 etapie najpierw telefon potem mail. W drugim najpierw dostałam maila potem telefon. Pani oddzwoniła bo nie zdążyłam odebrać. Z Aldi tez najpierw mail był potem telefon z potwierdzeniem adresu. Wyświetl w wątku >>
0 0