Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6584638 Napisano: 28.03.2019 10:42:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
amastowa napisał(a):

Koszulka Oreo męska rozm. XXL olbrzymiasta  emotka wg mnie rozmiarówka nie jest wcale tak zaniżona, jak podaje organizator

Dokładnie. 2xl gigant! Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

pikawka

#6584634 Napisano: 28.03.2019 10:38:33 w Zdjęcia naszych wygranych
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

No ale do roboty w ogródku może być  emotka

Pamietasz kiedy wygrałas? I czy dpd przysyla email o wydaniu kurierowi???

Nalepka czy nadruk?
Dzięki. emotka

Nalepka. Dość sztywna. Nie miałam wcześniej żadnej info. Kurier znajomy zadzwonił do mnie chwilę wcześniej czy jestem w domu i tyle. 

Dzieki. Skoro nalepka to sobie daruje dalsze granie. Jedyne zadowolenie, że to nie syntetyk jak Cheetos (nawet wody nie łyka z podłogi). 

Ta szału też nie robi bo jednak to nie 100% bawełna  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6584619 Napisano: 28.03.2019 10:12:09 w Zdjęcia naszych wygranych

pikawka

#6584618 Napisano: 28.03.2019 10:11:16 w Zdjęcia naszych wygranych
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

No ale do roboty w ogródku może być  emotka

Pamietasz kiedy wygrałas? I czy dpd przysyla email o wydaniu kurierowi???

Nalepka czy nadruk?
Dzięki. emotka

Nalepka. Dość sztywna. Nie miałam wcześniej żadnej info. Kurier znajomy zadzwonił do mnie chwilę wcześniej czy jestem w domu i tyle.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

pikawka

#6584562 Napisano: 28.03.2019 09:49:55 w Zdjęcia naszych wygranych
No ale do roboty w ogródku może być  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pikawka

#6584561 Napisano: 28.03.2019 09:48:17 w Zdjęcia naszych wygranych
andii napisał(a):

pikawka napisał(a):

andii napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jaka jest gatunkowo?

Wydaje się fajna ale w składzie 55 bawełna, 40 poliester i 5 viskoza  emotka   rozmiar wypada duuużyyy 

czyli rozmiar ten który się tam wybiera z listy i tak jest zaniżony?

Wzięłam mężowi 2xl ale ta bluza 2xl jest tak gigantyczna, że chyba jeszcze ja bym weszła w nią razem z nim....  Wyświetl w wątku >>
2 andii, atyde25 0

pikawka

#6584557 Napisano: 28.03.2019 09:38:15 w Zdjęcia naszych wygranych
andii napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jaka jest gatunkowo?

Wydaje się fajna ale w składzie 55 bawełna, 40 poliester i 5 viskoza  emotka   rozmiar wypada duuużyyy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

pikawka

#6584439 Napisano: 27.03.2019 18:01:40 w co chcielibyście wygrać?
Lub nowe auto dla męża emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6584438 Napisano: 27.03.2019 17:58:06 w co chcielibyście wygrać?
Rower. Taki fajny miejski rowerek. Biały albo różowy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6584437 Napisano: 27.03.2019 17:57:11 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

Współczuję  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6584436 Napisano: 27.03.2019 17:56:14 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6582501 Napisano: 20.03.2019 22:42:26 w Avanti
ktosiek1 napisał(a):

Od kiedy wrzuciłam parę swoich fotek w bodajże II etapie (niestety komisji nie przypadły do gustu, choć przez forum zostały zauważone emotka ), nie interesowałam się tym konkursem. Dziś weszłam w galerię zwycięzców i też pan z zegarkiem najbardziej do mnie przemawia. Nie wiem czemu, ale coś jest w tym zdjęciu i w opisie. emotka

Dokładnie. Mnie on zmrozil. I Pan i opis. Jak z jakiegoś starego filmu. Dla mnie rewelacja.glosuje codziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581393 Napisano: 18.03.2019 11:16:45 w Wkurza mnie...

Właśnie wróciłam z zakupów w biedronce. Odstałam 15 minut w kolejce. Jestem w ciąży i już mam dość wyraźny brzuszek ciążowy. Nikt w kolejce nie przepuścił...

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581369 Napisano: 18.03.2019 10:01:07 w Avanti
koala33 napisał(a):

O matko i córko... Jako strona konkurująca na muzealnej arenie mam odezwę do donosiciela: ty dzbanie. emotka Co Ci ten avatar robił, wchodził z butami na świeżo wypastowane salony i błoto wnosił? Chciałeś zaszkodzić, to pomogłeś, bo teraz pół forum murem za poszkodowanym. Może też ktoś na nas coś donieść przy okazji? emotka

No jak to co avatar robił...żal cenzura ściskał, że to nie On wygrał  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581038 Napisano: 15.03.2019 22:08:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

Wszystko jasne - mam szczęście w miłości, nie w konkursach, dlatego miłosna rymowanka nie została nagrodzona w konkursie Palmolive/Colgate.  emotka  Cheetosy też nie doceniły mojej twórczości, Milka trzyma kurczowo termosy i nie chce oddać, a Tic Tac myśli, że moje słuchawki będą żyć wiecznie.

A tak serio, to boli mnie już ta posucha. Ileż można czekać na dobre wieści?

Mnie też palmolive olało ehh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6580692 Napisano: 14.03.2019 22:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
panryjek napisał(a):

Mam pytanie techniczne. Czy konkursowe SMS można już pisać z polskimi znakami ?
Pytam bo dawno tu nie zaglądałem. A w regulaminach konkursowych nic już na ten temat nie ma. 

W większości jest napisane w regulaminie, że bez polskich znaków. 

Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

pikawka

#6580461 Napisano: 14.03.2019 13:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Always na wiosnę Carrefour jest ograniczenie znaków smsa? Nie moge otworzyć regulaminu  emotka

max 400

Tak dużo  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0