Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6628939 Napisano: 10.08.2019 22:32:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przybory grillowe z Kasztelana emotka  a że grillujemy często to jak znalazł  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6628457 Napisano: 08.08.2019 21:58:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z parówek Jedynek za ostatni etap?

Podobno byly Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6628435 Napisano: 08.08.2019 21:00:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Głośnik Tic Tac.
Może na być na priv emotka
Czy udało Wam się sprzedac te glośniki i za ile?emotka  jest to jeden z czterech głośników wygranych w ciągu niespełna pół roku i go nie potrzebuje a noe mogę sprzedać. Gdzie go wystawialiście?emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pikawka

#6628348 Napisano: 08.08.2019 16:40:27 w Czy informują/ informowali?
Jedynki za ostatni tydzień były?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628318 Napisano: 08.08.2019 15:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Czy ktos ma zapisane pytanie z Tchibo z 5.08?

Niezawodny sposób na mile spedzenie nia. Tak mi się wydaje Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

pikawka

#6628286 Napisano: 08.08.2019 13:19:21 w Czy informują/ informowali?
pipi99 napisał(a):

A czy Lays za wczoraj i Tchibo za 5.08 informowali?

Tchibo nikt się nie chwalił..tez czekam
 Z lays też nikt nie pisał Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628276 Napisano: 08.08.2019 12:56:38 w Lay's
Mi się udalo dwa razy. Głosnik plus czipsy i słuchawki.  I dosłownie po jednym kodzie puszczałam. To kwestia szczęścia. W laysach Ci nie idzie to w czyms innym napewno się poszczęści emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6628246 Napisano: 08.08.2019 11:55:57 w Czy informują/ informowali?
Dziś nadal smsy z Bacardi? Ktos dostał?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628148 Napisano: 07.08.2019 22:30:17 w Czy informują/ informowali?
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tchibo za 5.08?

nie

Dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628140 Napisano: 07.08.2019 22:08:30 w Czy informują/ informowali?
Tchibo za 5.08? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628085 Napisano: 07.08.2019 19:42:49 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

joasiunia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mary18 napisał(a):

Czy piwo książęce tesco byly wyniki odnośnie głównych?

Też jestem ciekawa, co prawda to tylko 3 nagrody ale może ktoś coś wie- chociaż wg regulamin na info telefoniczne mają czas do piątku emotka

Może pomyśleli: dziś ogarniemy smsy, a jutro z rana zdzwonimy do tej trójki emotka  u mnie też bony... emotka

Coś mnie ominelo chyba. Czyli były wyniki już?

O 18 były SMS z bonami 

Uuuuuuu to mnie wkurzyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6628082 Napisano: 07.08.2019 19:40:11 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mary18 napisał(a):

Czy piwo książęce tesco byly wyniki odnośnie głównych?

Też jestem ciekawa, co prawda to tylko 3 nagrody ale może ktoś coś wie- chociaż wg regulamin na info telefoniczne mają czas do piątku emotka

Może pomyśleli: dziś ogarniemy smsy, a jutro z rana zdzwonimy do tej trójki emotka  u mnie też bony... emotka

Coś mnie ominelo chyba. Czyli były wyniki już? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627996 Napisano: 07.08.2019 17:16:37 w Lay's
caramela napisał(a):

Mam pytanko do osób które coś wygraly w loteriach Lay's emotka ile dziennie kodów wysyłacie? 

Jeden kod dziennie. Raz zdarzyło mi sie dwa wyslać. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627959 Napisano: 07.08.2019 15:26:42 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy jest ktos kto nie dostał sms z Bacardi z Biedronki?

Ja nie dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627780 Napisano: 07.08.2019 09:11:46 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

joasiunia napisał(a):

krseta napisał(a):

Pytanie całkiem poważne;D pojawiło się wczoraj podczas rozmowy ze znajomym, który również gra w konkursy.
Czy są zawody, które znacznie ułatwiają granie i branie udziału w konkursach? Chodzi o osoby, które rzeczywiście grają dużo^^
Nie mam tu na mysli hurtowników lub osób za kasą, które mogą zbierać paragony, ale własnie o zawody, gdzie czlowiek ma wypłatę + czas aby spokojnie np. układać teksty do konkursów;)

Ot, np. nauczyciel. Ale nie taki zwyczajny, ze szkoły ogólnokształcącej, co pracuje od rana, tylko taki jak ja -  z muzycznej emotka Moja szkoła to szkoła popołudniowa, więc poranki, południa i popołudnia teoretycznie mogę przeznaczyć na granie emotka Teoretycznie, bo dotychczas zwykle siedziałam w domu z Juniorem, a on grania nie ułatwiał emotka Ale jak od września pójdzie do przedszkola, to będzie konkursowy wypas emotka

Coś z tymi nauczycielami musi być na rzeczy bo znam dwoch nauczycieli graczy emotka

Ja obecnie jeszcze na wychowawczym ale większość mojego zawodowego życia przepracowalam w banku  emotka

Z tym, ze ja jestem tu świeżak bo gram raptem niecaly rok...choć wg mnie z sukcesami calkiem zadowalającymi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627777 Napisano: 07.08.2019 09:07:56 w WC - rozmowy o wszystkim
joasiunia napisał(a):

krseta napisał(a):

Pytanie całkiem poważne;D pojawiło się wczoraj podczas rozmowy ze znajomym, który również gra w konkursy.
Czy są zawody, które znacznie ułatwiają granie i branie udziału w konkursach? Chodzi o osoby, które rzeczywiście grają dużo^^
Nie mam tu na mysli hurtowników lub osób za kasą, które mogą zbierać paragony, ale własnie o zawody, gdzie czlowiek ma wypłatę + czas aby spokojnie np. układać teksty do konkursów;)

Ot, np. nauczyciel. Ale nie taki zwyczajny, ze szkoły ogólnokształcącej, co pracuje od rana, tylko taki jak ja -  z muzycznej emotka Moja szkoła to szkoła popołudniowa, więc poranki, południa i popołudnia teoretycznie mogę przeznaczyć na granie emotka Teoretycznie, bo dotychczas zwykle siedziałam w domu z Juniorem, a on grania nie ułatwiał emotka Ale jak od września pójdzie do przedszkola, to będzie konkursowy wypas emotka

Coś z tymi nauczycielami musi być na rzeczy bo znam dwoch nauczycieli graczy emotka

Ja obecnie jeszcze na wychowawczym ale większość mojego zawodowego życia przepracowalam w banku  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pikawka

#6627646 Napisano: 06.08.2019 15:30:35 w Wkurza mnie...
alaalicja napisał(a):

pikawka napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie juz mam nerwa od rana. Czytam swoj wierszyk, ktory poszedl wczoraj na Tchibo a tam blad ortograficzny....załamka jak ja to pisałam emotka emotka emotka

Nie ma ludzi bezbłędnych.  emotka  Teksty z błędami często wygrywają. A - jeśli teraz się nie uda - spokojnie... 
Na pewno lada moment inna nagroda Ci przypadnie, czego życzę.  emotka

Dziękuję. emotka

Bez paniki.Często czytający mają mega poczucie humoru i takie zgłoszenia zapamiętują. U mnie w wierszyku... gdy nastaje noc, wypełnia mnie moc.. zmieniło na MOCZ emotka  Niestety nie pamiętam czy wtedy wygrałam. Trzymam kciuki. 

Alicja ale się usmiałam emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6627508 Napisano: 06.08.2019 10:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

wczoraj w moim kaufie wisial olbrzymi plakat z konkursem Naleczowianki (trzeba kupic za min. 10pln). Do wygrania 300x50pln do kaufa i 10 Plumbikow. nigdzie w necie nie mogę znaleźć tego konka, a akurat rozładował mi się telefon, więc nie mogłam zrobić zdjęcia. Może ktoś z Was zna pytanie konkursowe?

Co Cię napędza do realizacji pragnień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627507 Napisano: 06.08.2019 10:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

wczoraj w moim kaufie wisial olbrzymi plakat z konkursem Naleczowianki (trzeba kupic za min. 10pln). Do wygrania 300x50pln do kaufa i 10 Plumbikow. nigdzie w necie nie mogę znaleźć tego konka, a akurat rozładował mi się telefon, więc nie mogłam zrobić zdjęcia. Może ktoś z Was zna pytanie konkursowe?

Co Cię napędza do realizacji pragnień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6627487 Napisano: 06.08.2019 09:12:06 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie juz mam nerwa od rana. Czytam swoj wierszyk, ktory poszedl wczoraj na Tchibo a tam blad ortograficzny....załamka jak ja to pisałam emotka emotka emotka

Nie ma ludzi bezbłędnych.  emotka  Teksty z błędami często wygrywają. A - jeśli teraz się nie uda - spokojnie... 
Na pewno lada moment inna nagroda Ci przypadnie, czego życzę.  emotka

Dziękuję. emotka Wyświetl w wątku >>