Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7218211 Napisano: 02.11.2024 16:35:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Gdzie leżą produkty Combino w Lidlu? Łatwo je znaleźć?

U mnie leżały na regale ze wszystkim….:/ dużo  słodyczy, batony, były na samym dole upchnięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7218192 Napisano: 02.11.2024 14:00:31 w Kupię...
Kupię bon/voucher do Ikea. Potrzebuje 1700 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7218065 Napisano: 01.11.2024 10:22:54 w Żabka
wojteke-konkursy napisał(a):

Naprawdę myślicie, że oni te kody weryfikują skąd pochodzą? W ich interesie jest to, żeby jak najwięcej kodów było zużytych, bo im więcej tym większy sukces promocji, więc jestem przekonany, że żadnych wykluczeń nie ma.

Wg mnie nikt tego nie analizuje, wygrałam już na inny kod i nikt w to nie wnikał Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7218039 Napisano: 31.10.2024 23:55:49 w Żabka
Jestemnowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

powiedzcie mi proszę czy wygraliście kiedyś na kod z aplikacji innej osoby? Były jakieś problemy w związku z tym? Szczególnie chodzi mi o agencję ASPE Bo w reg Lecha w żabce jest w pkt 10 Organizator zastrzega sobie również prawo do wykluczenia z udziału w Konkursie, w tym równieżpozbawienia prawa do nagrody Uczestników, których działania są sprzeczne z prawem lubRegulaminem, w szczególności Uczestników, którzy:
.b korzystają z konta osób trzecich w Aplikacji;

i teraz nie wiem czy grać na ten kupiony  kod czy nie?

Tak ja wygrałam ale nie pamiętam agencji. Nikt tego nie sprawdzał

Ja wygrałam tak w aspe . Mimo ,ze dostałam maila z informacją ,że proces weryfikacji bd dłuższy bo cos tam  się im nie podobało  to nagrody dotarły ale dziś chyba podczas zgłaszania czegoś z żabki zauważyłam agencje gratifica i tu lepiej uważać z tymi kodami od kogoś bo w moim odczuciu to Smolar a oni mają dużo sposobów do weryfikacji  emotka

a mi się mocno wydaje, ze ja u Smolara wygrałam i właśnie nie było żadnego z tym kodem problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7218006 Napisano: 31.10.2024 21:05:08 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

Czy ktoś z Was korzysta w domu z mopa parowego? Do jakich podłóg się sprawdza ? Czytam w necie i takie przeróżne są informacje, np. raz piszą, że się nadaje do podłóg lakierowanych, na innej stronie,że sie nie nadajeemotka

Kupiłam ze 4 lata temu Viledy, chodził za mną długo…. mam na dole domu kafle i z myślą o nich. 
Nie używam. emotka  Latałam  z tym kablem, do tego zostawiał jakieś dziwne smugi, które mnie wyprowadzały z równowagi, poprawiałam jeszcze ściereczką ręcznie….:/  Na panelach się boję, bo to wysoka temperatura, strach przed uszkodzeniem.
Bez sensu. Dla mnie wywalone pieniądze. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7217982 Napisano: 31.10.2024 19:31:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię palmolive Lidl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#7217751 Napisano: 31.10.2024 08:14:08 w Żabka
stokrotka238 napisał(a):

powiedzcie mi proszę czy wygraliście kiedyś na kod z aplikacji innej osoby? Były jakieś problemy w związku z tym? Szczególnie chodzi mi o agencję ASPE Bo w reg Lecha w żabce jest w pkt 10 Organizator zastrzega sobie również prawo do wykluczenia z udziału w Konkursie, w tym równieżpozbawienia prawa do nagrody Uczestników, których działania są sprzeczne z prawem lubRegulaminem, w szczególności Uczestników, którzy:
.b korzystają z konta osób trzecich w Aplikacji;

i teraz nie wiem czy grać na ten kupiony  kod czy nie?

Tak ja wygrałam ale nie pamiętam agencji. Nikt tego nie sprawdzał Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7216974 Napisano: 28.10.2024 13:03:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pikawka

#7215566 Napisano: 22.10.2024 12:10:19 w Czy informują/ informowali?
Haribo jeszcze informuje ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7214984 Napisano: 19.10.2024 08:29:37 w Smolar
Orenda napisał(a):

simonapp napisał(a):

Orenda napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

a czy ktoś dostał już weryfikację oświadczenia z e-prania?

Tak, dziś. I powiadomienie,  dpd o nadaniu przesyłki (zestaw produktów)

eh.... to chyba u mnie negatywna:( dzięki

Możesz sprawdzić  na stronie Smolara w Laureatach. Jeżeli będzie weryfikacja negatywna to tam będzie taka wiadomość...

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka

Szkoda tylko, że Twojej nagrody nikt z konkursowiczów nie dostanie  emotka  
Ponieważ    brak    rezerw do nagród II-go i III-go stopnia.

a co w takim razie dzieje się z tymi nagrodami? byłam pewna, że to przeskakuje na kolejną osobę? i drugie pytanie - co robicie, żeby Wam paragony nie blakły? ten trzymałam w lodówce (na forum się dowiedziałam), a i tak porażka emotka

paragony trzymam wpięte w zeszycie. Nie zdążyło mi się nigdy, żeby był wyblaknięty w momencie gdy go potargowałam w ciągu tych kilku tyg od zakupu. emotka Wyświetl w wątku >>
2 Orenda, cb656 0

pikawka

#7214894 Napisano: 18.10.2024 15:33:07 w WC - rozmowy o wszystkim
holala napisał(a):

macie specjalnego e-maila zalozonego na konkursy czy jakis swoj zwyczajowy? mam wrazenie, ze poczta na wp.pl przynosi mi pecha.

Mam swojego maila z imieniem i nazwiskiem na wp i gram na niego. Plus mam 3 maile pomocnicze emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7214888 Napisano: 18.10.2024 15:12:35 w WC - rozmowy o wszystkim
anoo napisał(a):

Skoro dziś różne rozważania na forum, nie wiem czy był już kiedyś wątek. Jestem tutaj od kilku lat, obserwuję, konkursuję (nieregularnie), w tym roku nieco więcej, natomiast to, co najbardziej mnie zastanawia to CZAS. Skąd bierzecie czas na konkursy? Z moich obserwacji wynika, że można wygrywać jak najwięcej, ale trzeba na to poświęcić sporo czasu (śledzenie, spisywanie, zakupy w przypadku konkursów promocyjnych, pomysł, zgłoszenie, ewentualnie robienie zdjęć czy filmów, itp.) 
Nie mam dzieci, pracuję na etacie, dojeżdżam ok. 1h do pracy w jedną stronę i powiem Wam naprawdę zabiera mi to dużo czasu. 
Powiedzcie kim jesteście, czy są tutaj studenci, pracownicy zdalni, rodzice, emeryci. Bardzo mnie to ciekawi z ogólnego punktu widzenia. Skąd bierzecie czas na ten "dodatkowy" etat systematyczności i pomysłów oraz całą tę otoczkę konkursów Ania;)

Bezrobotna od kilku lat, matka trójki dzieci emotka   Nad konkursami siedzę, pisze, wysyłam po godzinie 21.00 w ciągu dnia jestem zalatana, szkoła, lekcje, pkole, obiad, dom, ogród itp. Zakupy konkursowe albo przy okazji zakupów do domu robię, albo m mi kupi jak mu jasno wyślę co, ile, na ile paragonów emotka   Albo kupuje paragony na grupie.
Najmłodszy od września poszedł do pkola więc chce w końcu iść do pracy.. pomimo niechęci męża emotka )))) wtedy to już nie wiem kiedy będę pisać emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7214829 Napisano: 18.10.2024 12:35:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slonecznik1309 napisał(a):

Nic z Olewnika na tyle zgłoszeń 🫣

Aaaaa już widzę, wyniki na stronie emotka   Nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7214828 Napisano: 18.10.2024 12:33:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slonecznik1309 napisał(a):

Nic z Olewnika na tyle zgłoszeń 🫣

A wyniki były????!!!? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#7214737 Napisano: 18.10.2024 09:37:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Produkty Pudliszki z Żabki, in post. Było wcześniej info w aplikacji:) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7214636 Napisano: 17.10.2024 16:17:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a spot and dot inpostem wiecie co wysyła?

Wg mnie produkty pudliszki z żabki emotka

myślałam że może piłka z nivea emotka

Ja nie czekam na piłkę a też, mam w InPost nadanie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7214619 Napisano: 17.10.2024 15:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

a spot and dot inpostem wiecie co wysyła?

Wg mnie produkty pudliszki z żabki emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7214526 Napisano: 17.10.2024 11:02:58 w Wkurza mnie...
kwadracik napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, bo po każdej porażce u Karlsbada obiecuję sobie, że już nie wezmę udziału w ich konkursie skoro nie wpasowuję się w ich gust, a i tak naiwnie kupuję produkty i myślę i myślę...

Mam tak samo niestety ..Nigdy u nich nie wygrałam ,a zawsze się łudzę,że może tym razem .

u mnie tak z Amooco… mam więcej nie grać a jednak kupuje produkt i próbuje emotka Wyświetl w wątku >>