Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sks900

sks900

#7222925 Napisano: 19.11.2024 21:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy.

Jesli jest zaznaczony paragon fiskalny w aplikacji to nie ma wtedy papierowego

Mylisz sklepy. W Lidlowej apce nic nie trzeba zaznaczać, e-paragon ma ten sam nr co papierowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7222924 Napisano: 19.11.2024 21:21:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

Jeżeli można rejestrować e-paragon to co im wtedy odesłać ? emotka

A w Lidlu nie drukuje sie potwierdzenie z kodem kreskowym tak jak w Biedronce?

Nie wiem. W aplikacji Lidl plus są e-paragony nie trzeba nic włączać tak jak w biedronce 

I w tej loterii wystarczy e-paragon z apki Lidl, dane wymagane w loterii są takie same jak na papierowym paragonie.

"17.4 Warunkiem wydania każdej nagrody dziennej jest przesłanie pocztą lub pocztąkurierską lub poprzez doręczenie osobiste, przez ww. laureata w nieprzekraczalnym terminie
7 dni od wysłania przez organizatora wiadomości SMS i/lub wiadomości e-mail informującej
o wygranej, o której mowa w pkt 17.1 regulaminu, na adres biura organizatora (SMOLAR
Agencja Promocyjno-Reklamowa, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź) następujących
dokumentów, danych i oświadczeń laureata ww. nagrody, tj.:
a) oryginał dowodu zakupu promocyjnego/oryginał wydruku dowodu zakupu zapisanego
w aplikacji mobilnej Lidl Plus/oryginał faktury za zakupy w sklepie internetowym
https://www.lidl.pl/ z danymi zgodnymi ze wskazanymi w formularzu zgłoszeniowym do
loterii" Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

sks900

#7222919 Napisano: 19.11.2024 21:07:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

sks900

#7221922 Napisano: 16.11.2024 00:59:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Info ze strony PAP, gdyby ktoś pomyślał, że to wymyślona historia.

Dziewczyna 21 letnia straciła 2 mln. zł.

"Straciła dwa miliony złotych. Oszukał ją "biznesmen z Ameryki"

2 mln zł straciła 21-latka z Siedlec, która poznała przez inernet mężczyznę, podającego się za amerykańskiego biznesmena. Mężczyzna twierdził, że bardzo mu się podoba i obiecał jej pomoc finansową. Na początek poprosił jednak o pieniądze na opłacenie podatku, potem pojawiły się groźby i szantaż.

Internetowa znajomość zaczęła się na początku 2023 r. Mężczyzna odezwał się do siedlczanki na jednym z portali społecznościowych. "Napisał, że obejrzał jej zdjęcia i bardzo mu się podobają. Zaproponował pomoc finansową. Początkowo kobieta uznała to za żart, ale finalnie się zgodziła" – poinformowała rzeczniczka Komendy Powiatowej Policji w Siedlcach kom. Ewelina Radomyska.Rzekomy biznesmen z Ameryki zadeklarował, że wyśle kobiecie 5 tys. dolarów. Aby je odebrać 21-latka miała dokonać przelewów poprzez platformę giełdową. Oszust tłumaczył, że pieniądze zostaną przeznaczone na podatek, ubezpieczenie i inne opłaty manipulacyjne związane z planowanym wsparciem finansowym.Mieszkanka Siedlec wpłacała pieniądze na różne rachunki bankowe przez półtora roku. "Od marca 2023 r. do września 2024 r. kobieta wykonała kilkaset przelewów na łączną kwotę prawie 2 mln złotych. Sama otrzymała jeden przelew na niecałe 750 zł, który zresztą mężczyzna polecił jej przelać dalej" - powiedziała policjantka.Gdy 21-latka zaprzestała wykonywania tych przelewów, oszust stosował różne techniki manipulacyjne, poprzez szantaż i groźby, że zajmą się nią odpowiednie służby.W końcu młoda kobieta zgłosiła sprawę na policję."Łatwowierność i naiwność kobiety spowodowały, że straciła ona olbrzymią sumę pieniędzy na rzecz bezwzględnego oszusta" – powiedziała rzeczniczka. (PAP)

https://www.pap.p...-biznesmen-z-ameryki Wyświetl w wątku >>

sks900

#7220812 Napisano: 12.11.2024 14:01:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Wszędzie są informacje o takich oszustwach, widocznie nie do wszystkich dociera, informujcie o tym znajomych i rodzinę.

Metodą na wypadek okradziono ostatnio 99 letnią kobietę z Częstochowy, tego samego dnia ta pani zmarła, pewnie na zawał.

"99-letnia mieszkanka Częstochowy przekazała oszustom 250 tys. zł, myśląc, że pomaga siostrzenicy. Tego samego dnia zmarła. Incydent wstrząsnął lokalną społecznością. Seniorka została zmanipulowana klasyczną metodą "na policjanta". Prokuratura wszczęła śledztwo ws. nieumyślnego spowodowania śmierci kobiety.
W Częstochowie miało miejsce dramatyczne oszustwo, którego ofiarą padła wiekowa mieszkanka miasta. 99-letnia kobieta, przekonana, że udziela pomocy siostrzenicy, przekazała oszustom 250 tys. złotych.Seniorka została zmanipulowana klasyczną metodą "na policjanta" i dopiero później zorientowała się w oszustwie, zawiadamiając policję. Niestety, tego samego dnia starsza kobieta zmarła, co wstrząsnęło lokalnymi funkcjonariuszami - pisze "Fakt".Podkomisarz Barbara Poznańska z częstochowskiej policji powiedziała "Faktowi", że w nocy z wtorku na środę do 99-latki zadzwonił mężczyzna podszywający się pod policjanta. Mężczyzna stwierdził, że siostrzenica seniorki spowodowała wypadek samochodowy i aby uniknąć aresztowania musi wpłacić kaucję.

Podszywający się pod funkcjonariusza nie mógł sam odbierać pieniędzy, więc poprosił znajomą o uczynienie tego. Oszust wprowadził starszą panią w stan emocjonalnego napięcia, co sprawiło, że przekazała mu znaczną sumę pieniędzy - pisze "Fakt".ledztwo nie tylko w sprawie wyłudzeniaProkuratura Rejonowa Częstochowa-Północ wszczęła już śledztwo nie tylko w sprawie wyłudzenia pieniędzy, ale również nieumyślnego spowodowania śmierci kobiety, co potwierdził prokurator Tomasz Ozimek z Prokuratury Okręgowej w Częstochowie.Policjanci przypominają, że nigdy nie informują osób postronnych o swoich działaniach, nigdy też nie żądają przekazania pieniędzy, ani nie pośredniczą w ich przekazywaniu. Do zdemaskowania oszustów wystarczy odrobinę sceptycyzmu i zweryfikowanie opisywanej historii. Może to być, jak w opisywanym przypadku, wizyta w jakiejkolwiek jednostce policji, ale wystarczy również kontakt telefoniczny z policją lub krewnym rzekomo pilnie potrzebującym pieniędzy. Należy jednak pamiętać, aby w przypadku rozmowy telefonicznej skutecznie przerwać połączenie z dzwoniącym oszustem.
https://www.money...91148102437824a.html Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7220796 Napisano: 12.11.2024 13:27:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Zadzwonił "pracownik banku", straciła 400 tys. zł.

Straciła 400 tys. zł. Tak zmanipulowali ją oszuściNiemal 400 tys. zł straciła mieszkanka powiatu jarosławskiego, która została oszukana metodą na "pracownika banku". Kobieta uwierzyła swojemu rozmówcy i zaakceptowała transakcję, po której z jej konta zniknęły wszystkie oszczędności.

Jak podaje Policja Podkarpacka, do oszustwa doszło kilka dni temu. Do mieszkanki powiatu jarosławskiego (woj. podkarpackie) zadzwonił mężczyzna podający się za pracownika banku. Kobieta uwierzyła rzekomemu pracownikowi, że jej konto zaatakował wirus i autoryzowała w sumie ok. 30 transakcji.

Jak poinformowała oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Jarosławiu asp. szt. Anna Długosz, pieniądze z jej konta zostały przekazane tzw. szybkimi przelewami na 16 różnych kont, założonych w różnych bankach.Kobieta zorientowała się, że padła ofiarą oszustwa, kiedy autoryzowała ostatnie transakcje. 41- latka traciła blisko 400 tys. zł. 

https://finanse.w...ci-7091850652269504a Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7220208 Napisano: 09.11.2024 12:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy ktoś już wypłacał blika na 100zl z loterii chrupanie popłaca. Juz drugi raz wybrałam sie do galerii do bankomatu euronet i ciągle komunikat,że transakcja  nie może być zrealizowana. Nigdy nie było problemu z wypłatą blika.

W weekendy są czasem przerwy techniczne w bankach. Czy ta 1 próba wypłaty była w dzień roboczy? Może w innym bankomacie warto spróbować. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7218081 Napisano: 01.11.2024 12:48:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Wygrał ktoś cokolwiek w nestle płatki ? Tak dużo nagród a bramki puste … Wysłałam już chyba 10 zgłoszeń i same pudła , widziałam , że jedna osoba się tutaj chwaliła i tyle emotka

1/90

Wyświetl w wątku >>

sks900

#7217138 Napisano: 28.10.2024 23:17:11 w Żabka
malgosia74 napisał(a):

Czy działa Wam apka w konkursie Grześków? u mnie błąd, nie można załadować strony www.zlotegrzeski.grzeski.pl ERR.CLEARTEXT_NOT_PERMITTED emotka

U mnie nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7216948 Napisano: 28.10.2024 12:18:34 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

Szanowni Klienci,
wysyłamy tę wiadomość, ponieważ z przykrością musimy poinformować o naruszeniu ochrony danych dotyczącym serwisu Super-Pharm, służącego do sprzedaży internetowej produktów drogeryjnych i aptecznych. Przyczyną naruszenia był atak hakerski wykorzystujący lukę w zewnętrznym systemie Adobe Commerce (Magento - oprogramowanie sklepu internetowego), obsługiwanym przez zewnętrznego dostawcę.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z incydentem i zapewniamy, że traktujemy tę sprawę z najwyższą powagą. Kwestia bezpieczeństwa jest dla nas priorytetem, dlatego natychmiast podjęliśmy działania mające na celu zablokowanie nieautoryzowanego dostępu do systemu i wyeliminowanie źródła problemu.

Jeśli ktoś kupował online to polecam zmienić hasła.. i uważać na dziwne wiadomości.

Ochnik podobną wiadomość wysłał ostatnio emotka

Baza danych już pewnie sprzedana. Teraz będą do klientów tych sklepów dzwonić złodzieje i przedstawiać się np. jako pracownik banku lub policja. Tak było jak kilka lat temu jak sklep morele stracił bazę klientów. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

sks900

#7213144 Napisano: 11.10.2024 13:28:02 w Żabka
kanafapinifi napisał(a):

A jak to jest z tym sejfem? Dopiero jak otworzę to sprawdzi czy trafiłem w bramkę czasową? 

Czy przydziela sejf do godziny zakupu 

ktoś wie?

Nie ma tam bramek czasowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7212973 Napisano: 10.10.2024 18:49:54 w Wkurza mnie...
"Średnie roczne zużycie energii elektrycznej w domu w różnych modelach rodziny kształtuje się następująco:– gospodarstwo 1-osobowe: 800 – 1 600 kWh/rok,– 2-osobowe: 1 100 – 1 700 kWh/rok,– 3-osobowe: 1 400 – 2 100 kWh/rok,– 4-osobowe: 1 900 – 2 300 kWh/rok,– 5-osobowe: 2 200 – 2 700 kWh/rok."

https://www.termo...-ile-pradu-zuzywamy/ Wyświetl w wątku >>

sks900

#7212972 Napisano: 10.10.2024 18:45:56 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Też macie takie rachunki za prąd? Mieszkanie w bloku 52 m,5 osób i za prąd za miesiąc prawie 600 zł. Niby 500 kw zużyte .no kurde wcześniej mieliśmy rachunki po 300-350.zl za miesiąc. Nic nowego nie doszło  sprzęty nowe . Nie wiem o co tu chodzi

U mnie podobny metraż - dwie osoby na pracy zdalnej. Wcześniej rachunki 500-600 na dwa miesiące.
Teraz od sierpnia 2023 korekty i nie płacę w ogóle bo ciągle nadpłata  emotka  
i nie wiem o co chodzi, aż się boję jak się dopatrzą jakiejś pomyłki emotka

Ja sobie sama licznik co miesiąc odpisuje i wysyłam stan wcześniej 140zl na 5 os mieszkanie 56 m teraz 205 zł ,gaz tak samo 40 zł w górę 😳

Ja też sama spisuje licznik i rozliczam . Wyszło prawie 500 KW na miesiąc . Co ja tu mam fabrykę  w domu czy co jest nie tak? Licznik dobrze spisuje . Nowy jest,bo zmieniali

Zawsze było takie duże zużycie prądu? Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7210827 Napisano: 03.10.2024 09:59:26 w Smolar
Info w apce DPD, słuchawki z loterii Aquafresh gotowe do nadania. Wyświetl w wątku >>
1 martunik3 0

sks900

#7210299 Napisano: 01.10.2024 16:39:32 w WC - rozmowy o wszystkim
35 lat i w bajki obcych ludzi, opowiadane przez telefon uwierzyła, na szczęście skończyło się na strachu.

"35-latka mogła stracić 350 tysięcy złotych. Chcieli ją oszukać metodą na „policjanta CBŚP”

Dzięki szybkiej reakcji policjantów i rodziny udało się uratować 35-letnią kobietę z Lublina przed utratą 350 tysięcy złotych. Kobieta stała się ofiarą oszustwa metodą na „policjanta CBŚP”. Na szczęście w ostatniej chwili funkcjonariusze z IV Komisariatu Policji w Lublinie udaremnili próbę przelania pieniędzy na konto przestępców. Policja intensywnie poszukuje sprawców i apeluje o wzmożoną ostrożność.

35-latka mogła stracić 350 tysięcy złotych. Chcieli ją oszukać metodą na „policjanta CBŚP” : Lublin112.pl – Wiadomości z Lublina i regionu. Ważne informacje z kraju Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7205104 Napisano: 11.09.2024 10:41:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa komuś loteria Twix? Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7203150 Napisano: 01.09.2024 22:56:02 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

GRA123 napisał(a):

Czy działa Wam loteria Dare? Bo ja wpisuję wszystko a nie chce się wysłać.

Zmień przeglądarkę, u mnie tylko opera przepuszcza

U mnie, google chrome na smartfonie bez problemu przeszlo. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7202474 Napisano: 29.08.2024 11:35:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Loteria Monster Munch, przelewy. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7202076 Napisano: 27.08.2024 20:10:37 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

Dziecko było szczepione? Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7198709 Napisano: 12.08.2024 17:57:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atyde25 napisał(a):

Ale dla odmiany mam dziwnego smsa z niedzieli.
Twoja paczka  tu numer została przygotowana przez nadawcę.
Przekieruj ją do automatu DHL BOX lub punktu POP.
Nie wiem o co tu chodzi boję się wykonać ruch:P Ma ktoś coś podobnego ? Sms-wczoraj 13:11.

Aplikacje DHL sobie zainstaluj. Jak nie ma w aplikacji DHL tej paczki, to pewnie złodzieje jak tu opisali https://www.telep...r-phishing-dhl-csirt Wyświetl w wątku >>
0 0