Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pmww

pmww

#6741843 Napisano: 05.11.2020 09:41:49 w Czy informują/ informowali?
Cześć,
Coś o Blacku wiadomo? Oprócz osoby, która pochwaliła się Porsche'akiem, ktoś coś jeszcze wygrał?
Zdrowia Wszystkim życzę! Wyświetl w wątku >>

pmww

#6739538 Napisano: 27.10.2020 14:21:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak Kanken z "Jesiennego spaceru z Sensodyne" - sms wczoraj. Może jednak ten październik nie będzie taki najgorszy  emotka  . Wyświetl w wątku >>

pmww

#6738056 Napisano: 21.10.2020 14:54:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
No i proszę! Wpisałem się rano do Dziś nic nie wygrałem! To już było! - żeby "odczarować październik"  emotka  - i są bluzy od tic-tac'a! Wyświetl w wątku >>

pmww

#6737894 Napisano: 21.10.2020 08:33:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpiszę się... może odczaruję  emotka  ... dramatyczna posucha w październiku  emotka  ! Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6736591 Napisano: 15.10.2020 14:39:50 w Paragony na trwające konkursy
Cześć,
Sensodyne z Auchan - chętnie odkupię 2 sztuki.

https://www.e-kon...ne.html#.X4hD0NAzaUk Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6732488 Napisano: 29.09.2020 19:52:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cześć,
Dziś przyszły bilety na GP w Toruniu, 2 na 02.10 i 2 na 03.10. - niestety nie mogę pojechać więc SPRZEDAM. Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6729779 Napisano: 17.09.2020 14:44:12 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

No ale po takim czasie ? Wyniki były chyba dawno  emotka  7 dni raczej minęło  emotka

Ja w "Okocimskich wariantach" wygrałem 100 pln zaraz na samym początku (losowanie 06.08.), wypełniłem formularz a potwierdzenie pozytywnej weryfikacji otrzymałem dopiero wczoraj (16.09.2020) tak, że spokojnie powinnaś się załapać, chyba też mają tam lekką obsuwę  emotka  . Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6728409 Napisano: 11.09.2020 11:40:58 w Pomocy!!!!
d701 napisał(a):

Jeśli mam 2 paragony, dostałam info o wygranej ale nie wiem z którego dnia, to po prostu wysłać im obydwa? Żeby później nie było

Ja tak zazwyczaj robię. Wyświetl w wątku >>
1 d701 0

pmww

#6728118 Napisano: 10.09.2020 07:12:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Świece zapachowe z Castoramy. Wyświetl w wątku >>

pmww

#6724849 Napisano: 26.08.2020 18:35:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka + gadżety coca-cola z urodzin Odido. Wyświetl w wątku >>

pmww

pmww

pmww

#6719982 Napisano: 05.08.2020 09:22:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też słuchawki z Shell'a - info wczoraj, około 14:00. Wyświetl w wątku >>

pmww

pmww

#6716929 Napisano: 20.07.2020 14:28:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wiszący fotel od Raid/Off z C4! Wyświetl w wątku >>

pmww

#6714302 Napisano: 06.07.2020 19:04:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dwa bilety na SGP w Toruniu od Monster/Lewiatan! Wyświetl w wątku >>

pmww

#6713385 Napisano: 01.07.2020 14:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

patyk napisał(a):

Ja dostałam odpowiedz że wysłali mi koszulkę zamiast piłki ponieważ część osób wygrywjacych 3 st nie spełniła warunków konkursu więc "awansowałam" z 4 st na 3st... No szkoda tylko że piłka by była o wiele fajniejsza niż ta niebieska reklama w rozmiarze L...

Jestem ciekawa czy do kogoś dotarły te piłki za 4 stopień w C4? Czy zaraz się okaże że wszyscy awansowali na koszulki... 

to powinni Ci 5 sztuk przysłać emotka  bo TQ wycenia je na 10zl

Mnie się wydaje, że oni robiąc podobne konkursy, jednocześnie w C4, Biedrze, Selgrosie i chyba Makro nie udźwignęli tematu, pomieszali laureatów i rodzaje nagród - stąd to całe zamieszanie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6713329 Napisano: 01.07.2020 12:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio???

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej.

To chodzi ci o podpis czy koszulke? W czym ten sentyment jest ulokowany? Bo dla fana to autograf na serwetce by wystarczyl   emotka  
A tu nawet nie ma 100% pewnosci, kto hurtem markerował .

No i sam sobie odpowiedziałeś o co mi chodzi  emotka

Dla mnie to szmatka taka sama jak te od Avanti z autografami.
Pisanie do sponsora spowoduje, ze środki przeznaczone na promocje w Polsce, zamiast na konkursy z wierszykami, zastana przeznaczone na BOGOF albo “free” samples. Tak dla świetego spokoju emotka  

Nie wiem, czego się tak boicie? Sponsor to potężna korporacja, którą stać na to, żeby nagrody były uczciwe. Po za tym, skoro piszecie na tym forum, to raczej nie jesteście przypadkowymi konkursowiczami i dobrze wiecie, że nagrody mogą być i bywają uczciwe i okazałe. Zresztą do P&G nikt na razie nie ma pretensji, tak jak i do C4, bo niby o co? Niech rozliczą agencję, jeśli to np. ona zagarnęła właściwe nagrody a nam wciska badziew. A jeśli to ustawka, za wiedzą sponsora, to może nawet lepiej jak zaprzestanie organizować konkursy. Co nam po takich promocjach/konkursach, w których ktoś nas robi w wała? Ilu z nas wzięłoby udział w tym konkursie, gdyby do wygrania była niebieska koszulka Gillette? Konkurs to transakcja wiązana, coś za coś, nikt nie robi nikomu łaski. Obydwie strony ponoszą koszty (lub w zależności od wyniku  emotka inwestują środki) proporcjonalne do swoich możliwości a to stawia je na równi praw.

I, żeby była jasność: ja na razie nigdzie oprócz agencji nie pisałem. Wyświetl w wątku >>

pmww

#6713314 Napisano: 01.07.2020 11:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio???

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej.

To chodzi ci o podpis czy koszulke? W czym ten sentyment jest ulokowany? Bo dla fana to autograf na serwetce by wystarczyl   emotka  
A tu nawet nie ma 100% pewnosci, kto hurtem markerował .

No i sam sobie odpowiedziałeś o co mi chodzi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pmww

#6713294 Napisano: 01.07.2020 11:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Karlsbad odpisał, że koszulka bez podpisu wysłana jest przez pomyłkę, że mam przygotować koszulkę i w najbliższych dniach kurier dostarczy prawidłowa koszulkę i odbierze tą bez podpisu

I co zrobia z tymi obmacanymi? emotka  

no jasne...i produkcja podpisów na piłkach też w najbliższych dniach ruszy

jeszcze kwestia tych niebieskich z C4..

U mnie to samo. Piszmy wszędzie, gdzie się da... do P&G, Carrefour oraz do Store9_ to jest agencja reprezentująca Roberta. Wysyłajmy zdjęcia tych "dziwnych" koszulek i zdjęcia materiałów reklamujących konkurs.

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej. Wyświetl w wątku >>
0 0