Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bluzeczka
Postów 18
Data rejestracji 07.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam za 100 zł lub wymienię na coś innego ( możesz zaproponować co masz ) Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eveline pojechało po całości.
Odpowiedz od Smolar
Co o tym sądzicie?
Potwierdzamy otrzymanie wiadomości. Informujemy, że zestaw produktów będący nagrodą w loterii „Loteria Eveline 2024” został przygotowany i przekazany nam przez firmę Eveline. Firma Eveline, jako producent zapewnia, że nr seryjny na opakowaniu nie jest powiązany z datą produkcji i jednocześnie informuje, że nie bierze odpowiedzialności za treści z zewnętrznych serwisów, które podają takie informacje. Żeby Panią uspokoić załączam skan oświadczenia od firmy Eveline. Odnośnie uszkodzonych produktów, uprzejmie prosimy o cierpliwość – niezwłocznie będziemy wyjaśniać ww. sytuację z firmą Eveline, postaramy się jak najszybciej dosłać pełnowartościowy produkt. Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam taką samą odpowiedź jak pod komentarzami
Napisałam do sklepu Eveline
Odpisali mi to
Szanowna PaniWszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne. Razem z zespołem postaramy się jak najszybciej znaleźć rozwiązanie dotyczące danego zgłoszenia.Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość. Z wyrazami szacunku, Zespół Obsługi Klienta
Eveline na Messenger z kolei napisał tak na kolejne moje pytanie
"Nagrody w loterii były przyznawane na podstawie zamówienia złożonego wcześniej w sklepie. I tego numeru potrzebujemy do identyfikacji wygrywającej i pakietu jaki otrzymała"
Czyli co dziwnym trafem wszyscy kupowali to samo ?
Śmiech na sali
Do UOKIK ich zgłosić pasuje Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Metaxa raczyła już wysyłać nagrody? Czy jeszcze czekamy 🙄 Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mam wpisać numer faktury?
Całość ze słowem "Faktura numer "
Czy mam pominąć słowa i zacząć od "EVE/..." Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z passy informują do dwóch dni od losowania, wiem bo sama 2 razy wygrałam Wyświetl w wątku >>
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bluzeczka
Postów 18