Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marl1
Postów 15
Data rejestracji 05.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kompletnie zapomniałam do kiedy trwa ta loteria i dawno nic nie zgłaszałam i zanim doczytałam, że jest to po prostu spam to byłam już w stanie zawałowym Wyświetl w wątku >>
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od tygodnia nierównomiernie grzał mi kaloryfer (stary żeliwny, ale po remoncie). Raz cała góra, raz tylko przy zaworze. Zadzwoniłam po hydraulika co go remontował. Ten przylazł po kilku dniach dopiero. I oczywiście akurat tego dnia kaloryfer był niemal cały rozpalony. Facet popukał w zawór, chwilę posiedział i poszedł. Pewnie teraz opowiada znajomym co za baba go wezwała.
A grzejnik zdrajca właśnie znowu przygasł..... Wyświetl w wątku >>
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą ciekawe czy rzeczywiście jest tylko na jedną galerię skoro to karta bankowa prepaid Wyświetl w wątku >>
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- losowanie przedziałów czasowych odbywa się w pierwszym dniu trwania loterii, tj. 2 maja 2019roku
- przedziały czasowe z przypisanymi Nagrodami I stopnia, II stopnia oraz Nagrodami głównymi są zdefiniowane w protokole sporządzonym przez Organizatora" Wyświetl w wątku >>
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niedostosowanie się do tej prośby może stać się dla Młodych ogromnym problemem.
Taka sytuacja: Młodzi na stałe mieszkają za granicą, ale z grzeczności i ułatwienia dla rodziny ślub brali w Polsce. Na zaproszeniach wyraźnie zaznaczyli, że po ślubie zaraz wyjeżdżają z powrotem (praca) i proszą, żeby zamiast prezentów i kwiatów dać pieniądze, bo to łatwo zabrać. No i wiele osób się dostosowało. Ale oczywiście nie wszyscy, i przyszła jedna z wszechwiedzących babcio-ciotek co to "przecież kasy nie wypada" i sprezentowała im olbrzymi obraz w drewnianej złoconej ramie metr na dwa... Już ich widzę jak się z tym badziewiem pakują do samolotu...
Generalnie robię jak chcą młodzi. Chcą kasy? Dostają kasę. Chcą totki zamiast bukietów? Dostają totki. Chcą sprzętów i wyposażenia do nowego domu? Dostają sprzęt i wyposażenie. A jak nic nie piszą to pytam co chcą. I wszyscy są szczęśliwi. Wyświetl w wątku >>
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marl1
Postów 15
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam interes do osób, które brały udział w konkursie Pudliszek (https://pudliszki-wygrajpodroz.pl/).
Pod zgłoszeniem widnieją trzy zgody:
1) tak, czytałam regulamin
2) tak, wiem, przetwarzacie moje dane (swoją drogą, zgoda jest chyba niepoprawnie sformułowana... ale mogę się mylić)
3) zgoda marketingowa
Pytanie: czy można zaznaczyć dwie pierwsze i olać ostatnią? Średnio mi się widzi nękanie mnie telefonami, smsami i mailami, a w regulaminie nic o tym nie piszą, albo ja jestem ślepa. Wyświetl w wątku >>